Kızlar kime soracağımı şaşırdığım için buraya da yazmak istedim. Bilen varsa yardım etsin bana lütfen.
Bugün doktor vajinal ultrasonla bakarken (adetimin 3.günü) senin sorunun yumurta tembelliği dedi. Ultrasonla bakarak bu teşhis konulabilir mi? Hormon testlerim akşam çıktı, yorumlatmadım henüz. Düzenli adet oluyorum ben. Tüylenme falan sorunum da yok. Şikayetim hiç yok. Sadece 8 aydır bebek istiyoruz. Yumurta tembelliği teşhisi hemen konulabilir mi? Yumurta takibi filan yapmadan... Glifor diye bir ilaç verdi. İçmekte kararsız kaldım. Yan etkisi var mıdır? Kafam çok karışık. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.
maşallah tosuncuk doğacak desene senin oğluşun :)
bolca dinlen sen,ben yattığım 3 hafta boyunca sadece bebeklerin kilo alacağı şeyler yedim,pet şişe hep başımdaydı gece bile kalkıp su içtim o çok önemli.kilosundan dolayı erken doğum olabilir birinin sana bakması lazım,hayırlısı olsun inşallah ama elifimin doğduğu kiloda merak etme kednini kurtarmış bebeğin,bu haftadan sonra ne kadar karnında durursa iyidir :) bunları ben yaşadığım için yazdım sakın yanlış anlama sonuçta çok şükür hamileliğin şu enfeksiyon dışında gayet iyi gidiyor ,inşallah hayırlı vakitte gelsin :)
oğlum çok kıskanıordu ama son günlerde yalnız kaldık ya benim çaresizliğimi görünce o da yardım edior bana,akşam olunca merak etme anne babam geliormuş dior o sana yardım edecek dior,birini o uyutuor,mama verior ,ben uyuttum benimkini annecim dior :) okuldan gelmesini dört gözle bekliorum diyebilirm,5 yaşındaki çocuktan yardım dileniorum ,çaresiz kalınca böyle oluor napalım :)
maşallah tosuncuk doğacak desene senin oğluşun :)
bolca dinlen sen,ben yattığım 3 hafta boyunca sadece bebeklerin kilo alacağı şeyler yedim,pet şişe hep başımdaydı gece bile kalkıp su içtim o çok önemli.kilosundan dolayı erken doğum olabilir birinin sana bakması lazım,hayırlısı olsun inşallah ama elifimin doğduğu kiloda merak etme kednini kurtarmış bebeğin,bu haftadan sonra ne kadar karnında durursa iyidir :) bunları ben yaşadığım için yazdım sakın yanlış anlama sonuçta çok şükür hamileliğin şu enfeksiyon dışında gayet iyi gidiyor ,inşallah hayırlı vakitte gelsin :)
oğlum çok kıskanıordu ama son günlerde yalnız kaldık ya benim çaresizliğimi görünce o da yardım edior bana,akşam olunca merak etme anne babam geliormuş dior o sana yardım edecek dior,birini o uyutuor,mama verior ,ben uyuttum benimkini annecim dior :) okuldan gelmesini dört gözle bekliorum diyebilirm,5 yaşındaki çocuktan yardım dileniorum ,çaresiz kalınca böyle oluor napalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?