Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Sen nasılsın dilekcim,ben ilk defa bugün biraz oturdum,inşallah kızların gazı biter de biraz rahatlarım,yemek bile yaptım kendime şaşırıorum şu an :)

tabi saatimiz gelmedi daha ,o saat gelince tüm güne bedel oluorlar o da ayrı bir durum :)

albüm yaptım kızlar ben de profilimden bakabilirsiniz ,birkaç foto ekledim :)

yarın aşıya gidecez sabahtan,rotavirusmüş öğrendim :)inşallah kilo alımları da iyi çıkar ,doktorumuz her seferinde ciğerlerini dinlior,yine gripler ,nerden bulaştı anlamadım ,inş ciğerleri de temizdir.bu sene ilk defa bu kadar paranoyak olduk,ben normalde çok rahatımdır bu konularda ama bu sene çok pimpirik oldum :)

Ronyacım ilk defa bugün buralardayım sen yoksun,inşallah sen de iyisindir.

kızlar hepinizi öpüorum,inşallah iyisinizdir

bu arada hilal tüm hesaplarını kapatmıştı eşi istemediği için. haberi olan var mı? tüp bebek deneyeceklerdi onlar da ,merak ettim

Julia cığım albümüne baktım kızlar çooook tatlılar maşallah Allah onları size bağışlasın inşallah
bu arada ben kürtajdan sonra 2. adetimi oldum. 1 hafta geç yumurtam çatladı yumurtamı olgunlaştıramadım bir türlü. yumurtlamadan sonra da 12. günün öğleden sonrasında lekelenme tarzında adetim geldi. Bu luteal faz yetmezliğine girer mi acaba bu ay doktora gitmek istemiyorum geçen ay çok sık gittim 1 hafta boyunca nerdeyse hergün doktordaydım kürtajdan sorna düzenim şaştı heralde bugün o lekelenmeyi adetin ilk günü olarak sayarsam 14. günüm henüz yumurtam çatlamadı belimde ve kasıklarımda da öyle rahatsız edici bir ağrı yok yine geç çatlayacak heralde:26: ay çatlasın yeterki de geç olsun güç olmasın:97:

tafcım 11 günden az sürerse sorun oluyor seninkisi normal merak etme,hem daha düzen alır ,arada bişeyler değişirse normal kabul et sen onu,inş bebişin gelecek :)

Herkese merhaba
nasılsınız arkadaslar, arada gelip haber verin kendinizden... bende bi haber yok...

(julia baktım albume, masallah canım cok tatlılar)

Kızlar kime soracağımı şaşırdığım için buraya da yazmak istedim. Bilen varsa yardım etsin bana lütfen.

Bugün doktor vajinal ultrasonla bakarken (adetimin 3.günü) senin sorunun yumurta tembelliği dedi. Ultrasonla bakarak bu teşhis konulabilir mi? Hormon testlerim akşam çıktı, yorumlatmadım henüz. Düzenli adet oluyorum ben. Tüylenme falan sorunum da yok. Şikayetim hiç yok. Sadece 8 aydır bebek istiyoruz. Yumurta tembelliği teşhisi hemen konulabilir mi? Yumurta takibi filan yapmadan... Glifor diye bir ilaç verdi. İçmekte kararsız kaldım. Yan etkisi var mıdır? Kafam çok karışık. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.

sende şeker hastalığı var mı ya da açlık kan şekerin yüksek çıkıyor mu ? kilon nasıl glifor ilacı genelde insülin tedavisinde verilen ilaç yani şeker hastalarına veya zayıflamak isteyenlere insülin düzenlemesi yapmak için verilen bir ilaç diye biliyorum ben:26: ilacın ismini doğru yazdın değil mi ilaç kutusu yeşil mi ? galiba bu ilaç PKO hastalarının da insülin duyarlılığını artırmak için de kullanılıyormuş:44:

herkese merhaba
aşımızı olduk geldik,bu ağızdan damla şeklindeymiş ,neyseki sorunsuzdu yani :) kızlarım ağlamadı,hatta doktorlarına güldüler :)

elifim 2 aylık bebek kıvamında,ela ondan daha iyiymiş yakında yaşıtlarını yakalar dedi doktorumuz, çok şükür kilo alımları da iyi çıktı. 3 aylık demek zor oluyor birirnin yanında, genelde insanlar anlamıorlar erken doğduklarını ,kıyas yapılmasını sevmiorum ama strese sokuor beni milletin lafı,çok şükür ki çok fazla insanla karşılaşmıorum evden dışarı çıkmadığım için :)

Zeynepcim teşekkürler ,kız çocuklarını süslemek çok zevkliymiş,oğlumda hiç yaşamadığım şeyleri yaşayacağım galiba,hele bir büyüsünler süslenir hep beraber gezeriz herhalde :)

sevdabilge bu konuda bi fikrim yok canım, eger tereddütün coksa baska bir doktora daha gitmelisin bence, anlamadım bende pek...

julia valla öyle kızları süslemek pek bi tatlı di mi , nerden mi biliyorum, iki tane dünya güzeli yegenim var, ordan...

SEVDEBİLGE canım ben bu siteye üye olduğumdan beri hiç okumadım dr. yumurta takibi yapmadan sende yumurta tembelliği var dediklerini...Hormon tahlil sonuçlarınıda görmeden nasıl böyle bir karar vermiş anlamadım...Sen bence başka bir dr. daha görün canım...

JULİA ben ağrılarımla uğraşıyorum...4 gün ağrı çektim normal dedikleri için dr. gitmedim ama mide bulantım ve nefes almakta zorlanınca salı günü dr. gittim...Oğlumun durumuna baktı dr. gayet iyiydi...Ogün 31+5 haftalıktık adetime göre ama 34+2 çıktık yine...Kilo 2188 gr boyda hesaplamama göre 42 cm di...Suyumda biraz azalma olmuş bol su iç dedi...Nst yolladı orda önemli bir ağrım çıkmadı...Kan tahlilimde kansızlık çıktı...İdrar tahlilimde yine bolca enfeksiyon...Ne kadar dikkat etsemde yine oluyor anlamadım gitti...Annemde kendimi bünyen acaba tekrarlıyor diyor...Ağrılarım için istersen yatırayım dedi dr. istersen ilaç yazayım...Zaten yatırsamda buraya yazdığım ilaçlara yakın iğnen yapılacak serumuna karıştırılacak dedi bende zaten damar yolum zor bulunuyor diye kabul etmedim...Şimdi annemdeyim...Doğuma kadar ve doğumdan sonrada bir süre burdayım...İşte böyle...

Demek senin kızlarının annelerine cadılık yapma saatleride var...Çok güldüm yaaa...Giderek tam sevilcek gibi oluyordurlar artık...Neyseki bu aşınızı ağızdan damla ile halletmişsiniz...Canım üzülme bebişlerinin hasta olmasına hepsi geçecek...Bu kış nedense bebeklerde grip ateş bunları çok duyuyorum...Oğlun nasıl...Kıskanıyor mu kardeşlerini...

maşallah tosuncuk doğacak desene senin oğluşun :)

bolca dinlen sen,ben yattığım 3 hafta boyunca sadece bebeklerin kilo alacağı şeyler yedim,pet şişe hep başımdaydı gece bile kalkıp su içtim o çok önemli.kilosundan dolayı erken doğum olabilir birinin sana bakması lazım,hayırlısı olsun inşallah ama elifimin doğduğu kiloda merak etme kednini kurtarmış bebeğin,bu haftadan sonra ne kadar karnında durursa iyidir :) bunları ben yaşadığım için yazdım sakın yanlış anlama sonuçta çok şükür hamileliğin şu enfeksiyon dışında gayet iyi gidiyor ,inşallah hayırlı vakitte gelsin :)

oğlum çok kıskanıordu ama son günlerde yalnız kaldık ya benim çaresizliğimi görünce o da yardım edior bana,akşam olunca merak etme anne babam geliormuş dior o sana yardım edecek dior,birini o uyutuor,mama verior ,ben uyuttum benimkini annecim dior :) okuldan gelmesini dört gözle bekliorum diyebilirm,5 yaşındaki çocuktan yardım dileniorum ,çaresiz kalınca böyle oluor napalım :)

Son düzenleme:

Sağol canım yorumun için...Rahatlıyorum böyle güzel şeyler okuyunca...Hep diyorum zaten oğlumun bana hiç zararı olmadı bugüne kadar hep annesi sorun çıkardı...

Ne güzel canım kıskanmaması hatta sana yardımcı olması...Çok akıllı bir oğlun var...Normalde onun yaşıtlarının çoğu resmen kıskançlıklarından eziyet ediyorlar anne babaya...Kızlarının fotoğraflarına baktım da esmer güzeli ikiside...Maşallah...

kızlar merhaba, nasılsınız? ben dün adet oldum bu ayda kısmet olmadı, bu ay atesim normalden cok olmustu farklı bi ümit vardı icimde, yumurta catladıktan 9 gün sonra kan testi yaptırdım beta hcg 4 cikmisti yani ufak bir ihtimal vardı ama tutmadı, bu ay rahim filmi cektiricem, hic ilac kullanmıcam bakalım neler olucak, bende haberler böyle....

beyazmelek canım sen nasılsın haber ver kendinden nevetna irem'cim senin nasıl gidiyor hamilelik?

herkese selamlar, sevgiler...

Son düzenleme:

ahh canım yardım mı ediyor annesine maşallahh

slm kvrck ben ve kızçeler iyi sen nasılsın :) ?

Biz dün ilk defa dışarı gezmeye çıktık, aşırı mutlu oldum anlatamam :)) alışveriş merkezine gittik ama sanki şehir turuna çıkmış gibiydim :)

Merhaba canlar
nasılsınız

ben bu hafta bişeyler yazamadım çok yoğunum kızlar. Evde değildim kardeşimi askere uğurladık. Dün kızımın aşısı vardı ateşlendi yavrum:18: çok korktum sabaha kadar o da bende uyumadık:18::18: Ateşi düşsün diye soydum bebeğimi bu defa da hapşırmaya öksürmeye başladı. Giydirnce de ateşleniyordu ne yapacağımı şaşırdım(( neyseki zr günü atlattık bu günüde bi atlatsak hayırlısıyla rahatlayacağım. Inş ateşini düşüreyim derken hasta etmem kızımı. Sanırım dişte çıkarıyor çok mızmız yavrum ya tükürük salya yapıyor sorada öksürüyor bu diş çıkarma belirtilerindenmiş galiba

TUBA373 canım Allah kavuştursun...Gittiği gibi geri gelsin...

Bebişin içinde geçmiş olsun...Ateş için fitil kullanıyormusun...Ben bu ateşten çok korkuyorum yaaa...Her bebek ateşlenir soğuk kanlı olmak gerekir diyorlar ama biz yapabilecekmiyiz acaba...

şeymacım maşallah ogluna yaaa çok tatlı ve akıllı bir ogluşun var allah bagışlasın zor günü kolay atlatmışsınız sevindim pek şeker kızların allahım hepinizi korusun..

zeynepcim iyiyim canımbenim bende beklemedeyim hamilelik olarak hiçbirşey hissetmiyorum allahımbüyüktür bakalım nasip sen napıyorsun rahim film çektirmiştim bende 2 ay hamiş kalmıştım hadi hayırlısı..

dilekcim geçmiş olsun dikkat et kendine az kalmış hayırlısıyla kavuşursun inş.

emelcim sen nasılsın okul eren arasında nasıl geçiyor

kankimmmm benim prensesim hastalandımı oyyyy oyyy kıyamaz teyzesi ona allahım şifa versin
allah kavuştursun inş.sagsalim askerligini yapar gelir kardeşin öpüyorum hepinizi kızlar

hilalden benimde haberim yok

özlemcim inş. çabuk atlatırsın bulantılarını dinlenmeye bak yataktan kalkmadan tuzlu çıbuk bulundur yanında onu ye bana iyi geliyordu

ronyacım iremcim nerelerdesin pembe müge tarih oldularrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…