bizim hilal mi hamile eee ben kaçırmışım yaaaaaaaaa ayy acaip mutlu oldum yaaaaaaaaaaaaa
bizim hilal mi hamile eee ben kaçırmışım yaaaaaaaaa ayy acaip mutlu oldum yaaaaaaaaaaaaa
kızlarr hilalle konuştuk bugün
11 haftalık hamileymişşş
çok bulantısı olduğundan annesinde kalıyormuşşş
hepinize selamları var
:119: :119: Süüpppeeeerrrrr.....Tebrik ederim canım HİLAL seni... :119: :119:
RONYA canım sıra sende...Nasıl gidiyor sürecin...
zeynepcim iyiyim canımbenim bende beklemedeyim hamilelik olarak hiçbirşey hissetmiyorum allahımbüyüktür bakalım nasip sen napıyorsun rahim film çektirmiştim bende 2 ay hamiş kalmıştım hadi hayırlısı..
sağoll canım benim valla benden beklemeyin biraz zor
eşimin değerleri çok düştü doğalı bırak aşılama bile olmuyor
pazartesi yine gidicez doktora test vericek
umarım bir önce yaptırdığımız test yanlıştır
canım inşallah senin herşey yolundadır
baya ağırlaşmışındır artık dikkat et kendinee
öpüyorumm
Aaa neden beklemeyecekmişiz canım yaaa...Allah'tan umut kesilmez...Testi tekrarlamanızda iyi olmuş...İnşallah değerlerinde güzel değişmeler vardır...Eşin ilaç filan kullandımı peki veyada sizin yaptığınız birşey...
Benim bebekle ilgili herşey yolunda canım ama benim herşey aynı enfeksiyon enfeksiyon enfeksiyon...Delirecem artık...Ağrılarım gittikçe artıyor ama doğumla ilgili bir ağrı çıkmıyor nst de...Zaten dr. gittimi ağrı mağrı kalmıyor...
Canım belki sen bilirsin...DURUŞAH test sonuçları çıkmıştır...Nasıldurum...
kızlarr hilalle konuştuk bugün
11 haftalık hamileymişşş
çok bulantısı olduğundan annesinde kalıyormuşşş
hepinize selamları var
canım rahim filmim iptal oldu, hiçbisey yapmıyorum, doktoru da bıraktım... artık, olursa olur olmazsa olmaz... cok öpüyorum tatlım, iyi bak kendine, Rabbim hayırlısını versin hakkımızda...
Hilali de burdan gıyabında tebrik edeyim, cok güzel bir haber....
Selamlar kızlar, sevgiler...
Herkes kendinden haber vermiş
Kankicim kızım aşıyı atlattı çok şükür ama biraz kırgınlığı öksürüğü var sanırım diş çıkartıyor.
şeydacığın da dediği gibi dili falan kızarmış beslenmeyide reddediyor. Sanırım ağzı yanıyor damaklları kaşınıyor. Gaz dan sonra uykusu düzene girmişti şimdi yine geceleri mızmızlanıyor yavrum ya. Rabbim yardım etsin inş...
şeydacığım sen nasılsın esmer güzelleri nasıllar
Bende dışarı çıkmayı özledim ya.. Kızım hasta olmasın diye pek çıkamıyoruz....
Zeynepim kıızmın adaşıüzülme canım rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürür inş...
Welcqme geçmiş olsun canım.. Ilaçlarını ihmal etme tatliş bi yakınımın bebeği doğumda enfeksiyon kapmış 10 gün küvezde kalmıştı. Sen tedavini ol ki yavruna sıkıntı olmasın.. Dikkat et diye yazdım canım sonuçta enfeksiyon sende bişey olmaz merak etme ama tedavini aksatma canım
ronya hiç belli olmaz canım bize de öyle dediler ama bak şimdi yavrum kucağımda hamdolsun. Dua ve gayret et canım ve ümidini hiç yitirme...
Hilalcik hamile mi süper bi haber bu yaRabbim sağ salim kucaklamayı nasip eyler inş.. Acaba nasıl hamile kaldı bi ara gelsn de anlatsa şeker merak ettik yahu
Sanırım uzak durmak hilale yaradıBana da tersine buralarda yazışmak terapi gibi gelmişti Herkes kendi için ne doğruysa onu yapmalı bence.. Herşey herekese aynı etkiyi yapmaz elbette. Tebrik ederim hilalcik
Tubacım ben çok bunaldım dışarı belki haftada bir çıkıorum o da arabadan in bin oluor ya da hiç inmeden turlayıp gelioruz :) Ela 3 gün önce ishal olmuştu hiç mama istemiordu çok şükür düzeldi,zaten kilo olayı bizim için çok öenmli onu dengeleyene kadar ne haller çektim,şükür ki eski halimize döndük.
Benim kara bıdıklar gezmeyi çok seviorlar sesleri çıkmıor ki hiç,diyorum eşime bizi her gün gezdir diye :)
Eşimin bir müşterisi ikiz bebek arabasını bize verdi,biraz eski bişey ama bizi idare edecek,artık o da sorun değil yollar benim diorum herkese :)):82:
geçmiş olsun şeymacımTubacım ben çok bunaldım dışarı belki haftada bir çıkıorum o da arabadan in bin oluor ya da hiç inmeden turlayıp gelioruz :) Ela 3 gün önce ishal olmuştu hiç mama istemiordu çok şükür düzeldi,zaten kilo olayı bizim için çok öenmli onu dengeleyene kadar ne haller çektim,şükür ki eski halimize döndük.
Benim kara bıdıklar gezmeyi çok seviorlar sesleri çıkmıor ki hiç,diyorum eşime bizi her gün gezdir diye :)
Eşimin bir müşterisi ikiz bebek arabasını bize verdi,biraz eski bişey ama bizi idare edecek,artık o da sorun değil yollar benim diorum herkese :)):82:
kızım aşıdan sonra ateşlendi sonra öksürük ve bugünde burun akıntısı(((((( dün dr a gittik hafif soğuk algınlığı aşıdan olabilir falan dedi.. ilaç veriyorum ve 3-5 kaşık ıhlamur. üstüne üstlük bende grip oldum:))) hiç halim yok çok hastayım aşıdan sonra geceleri hep ayaktaydık ondan hastalandım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?