Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

melek hadi hayırlısı inş sessiz sedasız sürpriz yapsın sana bebeğin :)

tubacım ben gitmeden calpol verdim kızlaara gelince de verdim pek şikayetleri olmadı bu sefer de öyle yapacam çok ateşlendiğinde hemen fitil veririm,doktoru söylemişti,ben efe ye de öyle yapmıştım.

diş çıkarma belitileri çok erken başlıor eğer ağzının içi yanıorsa yani ateşli gibiyse calgeli sürünce rahatlıorsa diş gelior demektir.ishal de belirtilerden oluor.

elanın da son 3 haftadır salyaları o kadar çok akıor ki,ona daha da erken napacaz bakalım,abisinin de böyle başlamıştı 11.ayda çıkardı ilk dişini

kızlarr hilalle konuştuk bugün
11 haftalık hamileymişşş
çok bulantısı olduğundan annesinde kalıyormuşşş
hepinize selamları var

bizim hilal mi hamile eee ben kaçırmışım yaaaaaaaaa ayy acaip mutlu oldum yaaaaaaaaaaaaa

bizim hilal mi hamile eee ben kaçırmışım yaaaaaaaaa ayy acaip mutlu oldum yaaaaaaaaaaaaa

evet canım çok sevindirici bir haberde hilalim çok acı çekti bu mutluluk onun hakkı
inşallah tez vakitte bulantılarıda biter aramıza döner

11 haftalık hamileymişşş
hepinize selamları var

:119: :119: Süüpppeeeerrrrr.....Tebrik ederim canım HİLAL seni... :119: :119:

RONYA canım sıra sende...Nasıl gidiyor sürecin...

Son düzenleme:
:119: :119: Süüpppeeeerrrrr.....Tebrik ederim canım HİLAL seni... :119: :119:

RONYA canım sıra sende...Nasıl gidiyor sürecin...

sağoll canım benim valla benden beklemeyin biraz zor
eşimin değerleri çok düştü doğalı bırak aşılama bile olmuyor
pazartesi yine gidicez doktora test vericek
umarım bir önce yaptırdığımız test yanlıştır
canım inşallah senin herşey yolundadır
baya ağırlaşmışındır artık dikkat et kendinee
öpüyorumm

canım rahim filmim iptal oldu, hiçbisey yapmıyorum, doktoru da bıraktım... artık, olursa olur olmazsa olmaz... cok öpüyorum tatlım, iyi bak kendine, Rabbim hayırlısını versin hakkımızda...

Hilali de burdan gıyabında tebrik edeyim, cok güzel bir haber....

Selamlar kızlar, sevgiler...

Aaa neden beklemeyecekmişiz canım yaaa...Allah'tan umut kesilmez...Testi tekrarlamanızda iyi olmuş...İnşallah değerlerinde güzel değişmeler vardır...Eşin ilaç filan kullandımı peki veyada sizin yaptığınız birşey...

Benim bebekle ilgili herşey yolunda canım ama benim herşey aynı enfeksiyon enfeksiyon enfeksiyon...Delirecem artık...Ağrılarım gittikçe artıyor ama doğumla ilgili bir ağrı çıkmıyor nst de...Zaten dr. gittimi ağrı mağrı kalmıyor...

Canım belki sen bilirsin...DURUŞAH test sonuçları çıkmıştır...Nasıldurum...

canım inşalah bir an önce enfeksiyonun biter
önemli olan nst de ağrının olmaması gönlünü ferah tut dualarım sizlerle
duruşahın sonucu yeni çıktı çok şükür temiz
bana gelince umarım dediğin gibi olur :97:

Herkes kendinden haber vermiş

Kankicim kızım aşıyı atlattı çok şükür ama biraz kırgınlığı öksürüğü var sanırım diş çıkartıyor.
şeydacığın da dediği gibi dili falan kızarmış beslenmeyide reddediyor. Sanırım ağzı yanıyor damaklları kaşınıyor. Gaz dan sonra uykusu düzene girmişti şimdi yine geceleri mızmızlanıyor yavrum ya. Rabbim yardım etsin inş...

şeydacığım sen nasılsın esmer güzelleri nasıllar
Bende dışarı çıkmayı özledim ya.. Kızım hasta olmasın diye pek çıkamıyoruz....

Zeynepim kıızmın adaşı üzülme canım rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürür inş...

Welcqme geçmiş olsun canım.. Ilaçlarını ihmal etme tatliş bi yakınımın bebeği doğumda enfeksiyon kapmış 10 gün küvezde kalmıştı. Sen tedavini ol ki yavruna sıkıntı olmasın.. Dikkat et diye yazdım canım sonuçta enfeksiyon sende bişey olmaz merak etme ama tedavini aksatma canım

ronya hiç belli olmaz canım bize de öyle dediler ama bak şimdi yavrum kucağımda hamdolsun. Dua ve gayret et canım ve ümidini hiç yitirme...

Hilalcik hamile mi süper bi haber bu ya Rabbim sağ salim kucaklamayı nasip eyler inş.. Acaba nasıl hamile kaldı bi ara gelsn de anlatsa şeker merak ettik yahu
Sanırım uzak durmak hilale yaradı Bana da tersine buralarda yazışmak terapi gibi gelmişti Herkes kendi için ne doğruysa onu yapmalı bence.. Herşey herekese aynı etkiyi yapmaz elbette. Tebrik ederim hilalcik

11 haftalık hamileymişşş
hepinize selamları var

ayyyyy inanmıyorum süper haber bu yaaaaaa tebrik ederim hilalcım allahım sagslim kucagına almayı nasip etsin inş... duam seninle kankimin dedigi gibi gelde anlat merakettim bende...

sen bilirsin fıstıgın evet hakkımızda hayırlısı artık bende ara verdim bende seni öptüm

duam yavrularızla tatlım allahım şifa versin atlatrsın kolaylıkla a.e.o.

vayyyy kaçak ecede gelmiş nasıl birce kocaman olmuştur özledik senide gelde azıcık muhabbet edelim kızzz:82:

Tubacım, sagol tatlım, fıstık zeynep'i de öperim, iyi olsun, havalar biraz daha ısınsın o zaman dısarı cıkarsınız annesi, öp benim icin bızdıgı

beyazmelekcim evet, hakkımızda hayırlısı tatlım... Allah dualarımızı kabul eder insallah...
welcome gecmis olsun canım, az kaldı doguma inş. gececek bu sıkıntılar tatlım...
ronya canım, ümitsizlik yok ama... gerçi bazen bende senin gibi düsünüyorum ama sonra toplamaya calısıyorum... insallah saglikla kucağına alaccaksın yavrunu...
durusah'ın test sonuclarının temiz cıkmasına cok sevindim...

adını burda yazmadıgım butun arkadaslarımı da öpüyorum...

Tubacım ben çok bunaldım dışarı belki haftada bir çıkıorum o da arabadan in bin oluor ya da hiç inmeden turlayıp gelioruz :) Ela 3 gün önce ishal olmuştu hiç mama istemiordu çok şükür düzeldi,zaten kilo olayı bizim için çok öenmli onu dengeleyene kadar ne haller çektim,şükür ki eski halimize döndük.

Benim kara bıdıklar gezmeyi çok seviorlar sesleri çıkmıor ki hiç,diyorum eşime bizi her gün gezdir diye :)

Eşimin bir müşterisi ikiz bebek arabasını bize verdi,biraz eski bişey ama bizi idare edecek,artık o da sorun değil yollar benim diorum herkese :)):82:

şeymacım şimdiden alıştılar gezmeye artık büyüdükçe naparsın bilemiyorum arabada hazır şoferde hızlısüper benim kırmızılar geldi hoşgeldi ne diyeyim

kızım aşıdan sonra ateşlendi sonra öksürük ve bugünde burun akıntısı(((((( dün dr a gittik hafif soğuk algınlığı aşıdan olabilir falan dedi.. ilaç veriyorum ve 3-5 kaşık ıhlamur. üstüne üstlük bende grip oldum:))) hiç halim yok çok hastayım aşıdan sonra geceleri hep ayaktaydık ondan hastalandım sanırım

geçmiş olsun şeymacım
araba iyi olmuş valla gezersiniz rahatlarsın sen de

geçmiş olsun canım yaaa valla havalar düzelsin yaz olsun

biz iyiyiyz çok şükür ek gıdaya başladık bir süredir iş ev yollarında koşturuyorum daha çok yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…