Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Tubacım ben kızlar yoğun bakımdan çıkıp herkes gittikten sonra öyle hastalanmıştım,resmen kemiklerim sızlıordu,şöyle biri 1 saatliğine gelse de uyusam direncim gelse demiştim,hiç dinlenmeden 3 gece geçirdik öyle,anne olduk ama fedakarlıklar hiiç bitmeyecek :)) geçmiş olsun size de,inş çabucak toparlarsınız.

Emelcim biz de inşallah ek gıdaya geçecez belki 4.5 aylıkken olur dedi doktor,o zaman biraz daha rahatlayacam diye umut ediorum,karınları daha çok doyar ,daha düzenli oluruz,ne biliyim bir umut işte.
İşe başlayınca şu güzellik oluyor,işte özlüorsun bebeğini,hem de değişik bir ortam oluor ,eve döndüğünde bebeğin hiç bir şeyi sana ağır gelmior isterse gece uyutmasın,yorgun işe gitsen de unutuorsun kafan dağılıor.

Melekcim inşallah bu kırmızılar da bitecek, çabucak gelsin o günler :)

Aminnnnn canım demeden gecemedim

evt juliacım işe başlama kısmında

uzun süredır okuorum konuları nasıl hamıle kaldınız acaba nasıl bı tedavı sonrası daha öncekı okudugum konularda hamıle kalmaya calısıodunuz ben cok ıstıorum ama olmuo malesef

canım ben bal ve polen yedim yumurtaları güçlendirmek için bi de ateş ölçtüm bal ve poleni adetle beraber başladım yumurtlama bitene yedim ve bıraktım ateşimi ölçüp ona göre çalışma yaptım canım umarım yardımcı olabilmişimdirrrr

oyy kıyamam ben sizi çok geçmiş olsun tatlişlarım inş. atlatırsınız en ksa zamanda kocacın baksın birazda size siz hep babaya bakıcak haliniz yokya

QUOTE=loveli;18047632]geçmiş olsun şeymacım
araba iyi olmuş valla gezersiniz rahatlarsın sen de

geçmiş olsun canım yaaa valla havalar düzelsin yaz olsun

biz iyiyiyz çok şükür ek gıdaya başladık bir süredir iş ev yollarında koşturuyorum daha çok yoruluyorum[/QUOTE]

ay emelcim sanada kıyamam ee anne olmak kolay degil demi fedakarlık yapıcaksın artık erende iyi dimi öpüyorum ikinize..

seymacım inş son olur bende sizden bebegim olunca yardım istiyecegim günler görürüm çok istiyorum allahım o günleri gösterir inş.

öyle annelik hayatın en zor mesleği emekliliği yok çok şükür
onun için herşey feda olsun melek ya hayattaki en güzel şey yüzüne baktıkça ağlayısım geliyor binlerce kere şükredüyorum Allahıma
inşallah inşallah sen de tez vakitte yaşarsın canım arkadaşım

melek, şeyda ve emel sağolun canlarım. Allah razı olsun.. çok zor bir hafta geçirdik ama hamdolsun bugün biraz daha iyi olduk sanırım. hamd olsun şükürler olsun kızımı yaradan Rabbime...
o öksürdükçe ciğerim parçalanıyor. ağlayasım geliyor o ağğladıkça

aynen canım ağlayınca ne yapacağımı şaşırıyorum istiyorumki ağlamasın ama işte olmuyor tabiii

Benim bıdıklar da çok sulugöz gözyaşları yanlardan hemen inior aşağı :) insan kıyamıor valla :)

Yoğun bakımın önünde beklerken bebeklerimizin ağladığını görürüdük ,hiç sesleri gelmezdi onlar orda öylece katılarak ağlarlardı kimse bakmıordu,bizim de içimiz erirdi,zaten cama yapışan tüm anneler ağlıorduk,kimi hiç göremiordu bebeğini kolunu kaldıracak da bir yerini görmüş olacaksın,bizimkileri en küçüklerden olduğu için camın önüne koymuşlardı ,cama yapışıp bakıorduk,çok zordu ya,çok şükür ki yanımızdalar şimdi,allaha çok şükür

Bir bebek vardı 450 gr doğmuş,annesi hiç sevememiş bile ,sütü de üzüntüden kesilmiş,sadece gelip ağlayıp gidiordu kadıncağız,insan o yüzden biraz da nasırlaşıor galiba,ben şimdi çok duygusal değilim

bugün prematüre bebeklere tekrar baktım da ,çok değil 2 ay önce biz de onlar gibi sıkıntıdaydık,şükrettim halimizie

çok geçmis olsun tubacım, Allah şifalar versin tabii onun hastalanmasına, üzülmesine dayanamıyor anne yüregi... iyi bakın kendinize, iyi olun insallah...

çok sükür ki o günler geride kaldı julia.. eminim cok zorlandığın zamanlar olmustur, ne güzel simdi gezdiriceksin ins. oyunlar oynayacaksınız..
sevgiler

çok geçmis olsun tubacım, allah şifalar versin Tabii onun hastalanmasına, üzülmesine dayanamıyor anne yüregi... Iyi bakın kendinize, iyi olun insallah...

sağol canım benim hamdolsun bugün daha iyiyiz .. Hastalıklar gitsin hiç gelmesin
Sen nasılsın canım... Beklemeye devam anladığım kadarıyla. Canım benim ben de 3 yıla yakın bekledim çok zor beklemek biliyorum ama beklediğin ölçüde kıymetli oluyor inan bana

merhaba arkadaslar nasılsınız
juliacım artık toparlanmıs kıslar maaşallah cok şekerler ben hep ikiz istiyordum ama öyle zorduki yogun bakım günleri senin anlattığın kadarıyla hayırlısı olsun diyorum artık:) iki tane koyulcak yasalar gereği 3. tedavide.
bakalım hayırlısı neyse o olsun..
benim tedaviin ardındıan birden fazla yumurtam vardı çatladımı çatlamadımı anlayamdım eskiden 7.30da kalkıyordum şimdiki okulum için 6 da kalkıyorum hep daha düşük çıkıyor diğer ateş ölçerde kaybolmus yeni aldım bunu.
ovulasyon testınde 16.gün görmüştüm pozitifi o gunlerde 36.2ydi
18.gün 36.5 e çıktı ve 36.4 suan sabitlenmiş gibi. saat 6 da ölçtüğümden olabilrmi yada ateş ölçeri değiştirdiğimden..yatmadan önce ilaç alıyorum soğuk algınlığı için tylol hot..odamı düşürüo yoksa kistleştimi benim yaramzlar yaa..gebelik beklemiyorumda kistler sıkıntı olacak diğer tedavi için..
27.gün bugun gögüslerim bile ağrımaya başlamadı henüz, normalde 27 gunde bir regl oluyorum çatlamadıysa ne zaman olur
bebişleriniz sizi ne kadar yorsalarda bugunlerın kıymetını bilin arkadaslar şükredin bol bol
keyfini çıkarın bu günlerin anneliğin..bende bu kez inanıyorum okadar negatiftimki herkes haıle kalır ben kalamam dıyordum kendımı hiç hayal bıle edemıyordum ama suan hatamı anladım sen ınanmazsan beyınde ınanmıyor ve olumsuz sınyaller yolluyormus vududa rahme..eğer olumlu dusunur olacak dersende olumlu sınyaller verip hazır ol dıyormus vücüda..bu kez artık ınanıyorum cok ugrastım emek verdım ama ınanmadım hiç ilk aksılıkte hemen vazgectım bebeklerımden..şimdi cok hazırım onları almaya:)
sizden nbr ben geçmişi okuyamadım ronya,melek pikepolat,welcome az kaldı doğuma:)emel tuba julıa allahım nazarlardan saklasın beebişleri

Kizlaar bana kusmediniz di mi? Annemler geldi sehir disindan bende kaldilar hic giremedim. Ama gelmeleri cok iyi oldu degisiklik oldu.

Tubacim, gecmisler olsun prensesine. Biraz uzulmussunuz ama insallah bununla gelip gecmistir. Kisin bebek bakmak epey zor anladigim, bir de bu asilar falan var. Kiyamam.

Julia canim Eda ve Ela da kocaman olmuslar masallah. Abileri de tam abilik yapiyor anladigim. Ayy kim bilir gelecekte ne guzel gunler sizi bekliyor insallah. Abileriyle gezdikleri, konserlere gittikleri gunleri de goreceksiniz.

Miranda canim insallah o mide bulantilari yakinda gececek. Ben de cektim ama gercekten 13. hafta gibi zirt diye kesiliyor.

Zeynep beni sormussun eksik olma. Neden vazgectiniz rahim filminden? Evet biraz zor ama icin cok rahat ediyor. Imkanin varsa lokal anesteziyle olursan cok ferahlar icin. Ben devlette anestezisiz olmustum, zordu, ama iyi ki olmusum diyorum.

Welcome canim insallah enfeksiyonun gecer yakinda. Masallah oglun da guzel kilo almis, artik az bir zaman kaldi. Ayy cok heyecanli.

Hilal'e cok sevindim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.

Ronya canim umutsuzluk yok lutfen. Daha once konustuk herhalde ama preseed kullaniyor muydunuz siz? Ben bizim durumumuzda cok faydali olduguna inaniyorum. Eger dogal deneyecekseniz kesinlikle tavsiye ederim.

Umut guzelim atesinin dusuk cikmasi tamamen uyandigin saattendir bence. Bildigim kadariyla her 1 saat erken kalkmak 0.1 derece dusuk cikmasi demek. Yani simdi 36.4 cikiyorsa o aslinda 36.5tir eski hesaba gore. yeni derece de etkilemis olabilir. Onemli olan trend. Yukselme olmus ya onemli olan o.

Durusah'in sonuclarinin iyi cikmasina da cok sevindim. CVS yapilmis sanirim. Icleri rahat etmistir sukur.

Taf, dusukten sonra adet duzeni biraz bozuluyor. Tekrar oturmasi biraz zaman aliyor. Ama 12 gun luteal kotu degil, normal. Hatta yumurtanin gec olgunlasmasi erken olgunlasmasindan iyiymis. Mesela ben de bir ay 14. gun bir ay 16. gun yumurtluyordum. Hamile kaldigim aylar hep 16. gun yumurtladiklarimdi.

Melek senin durumunu goremedim gecmiste. Ben mi kacirdim? Nasilsin son durum ne?

Biz de 28. haftaya eristik cok sukur. Benim boncuk can acitici tekmelere basladi bile. Hala bazi eksiklerimiz var ama zamanla tamamlariz insallah. Her gun yuruyuse cikmaya calisiyorum. Yuruyuste icimden dua okuyorum ve bu topikteki herkese de gonderiyorum arkadaslar. Insallah Hilal'den sonra insallah bebeklerimiz daha da cogalacak.

off ne zor günler dimii çok şükür yanındalar şimdiiii
güzel haber bekliyoruz arkadaşım

birtek beni u utmuşsun iremcimm
sağlıkşla büyüt bebişini canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…