Bugün özel dr. gittim...Güzelce bir muayene etti...Oğlumu ilk defa ultrasonda renkli gördüm...Harika birşeymiş renkli görmek ama yüzünü bir defa gösterdi bize ve birdaha göstermedi dr. ne yaptıysa yalnız utanmaz oğlum bol bol pipisini gösterdi hiç saklamadı...Annemle ben yüzünü babasına benzettik oğlumun...Tabi babamızında çok hoşuna gitti...Kalp atışları ultrasonda çok hızlı geldi dr.a ve nst bağlattı...Başta çok hızlıydı sonra normale döndü...Pazartesi tekrar çağırdı kontrole dr...İnşallah bu sefer düzgün durur inatçı oğlum...Haftada birde nst bağlanmam için gelmemi söyledi...Doğumla ilgili konuştuk...Şuan herşeyim normal doğum için uygunmuş...İstesemde sezeryana almıyor...Doğum zamanım geldiğinde normal doğum yapamazsam anca ozaman sezeryan yapıyormuş...22 Mart itibariyle tetikte ol dedi...Oğlum şimdide gelse erken doğum sayılmazmış çünkü artık o kendini kurtarmış dedi...Bugün 34+2 haftalıktık usg göre 36+4 çıktık...Kilomuz 2700 gr boyumuz da 46 cm falan çıktı...
Bugün özel dr. gittim...Güzelce bir muayene etti...Oğlumu ilk defa ultrasonda renkli gördüm...Harika birşeymiş renkli görmek ama yüzünü bir defa gösterdi bize ve birdaha göstermedi dr. ne yaptıysa yalnız utanmaz oğlum bol bol pipisini gösterdi hiç saklamadı...Annemle ben yüzünü babasına benzettik oğlumun...Tabi babamızında çok hoşuna gitti...Kalp atışları ultrasonda çok hızlı geldi dr.a ve nst bağlattı...Başta çok hızlıydı sonra normale döndü...Pazartesi tekrar çağırdı kontrole dr...İnşallah bu sefer düzgün durur inatçı oğlum...Haftada birde nst bağlanmam için gelmemi söyledi...Doğumla ilgili konuştuk...Şuan herşeyim normal doğum için uygunmuş...İstesemde sezeryana almıyor...Doğum zamanım geldiğinde normal doğum yapamazsam anca ozaman sezeryan yapıyormuş...22 Mart itibariyle tetikte ol dedi...Oğlum şimdide gelse erken doğum sayılmazmış çünkü artık o kendini kurtarmış dedi...Bugün 34+2 haftalıktık usg göre 36+4 çıktık...Kilomuz 2700 gr boyumuz da 46 cm falan çıktı...
Dilek benim kızlar 2250 -43 cm, 2660 47 cm doğdular,küvöze girmediler,tek sorun erken doğmalarıydı ve tam da salgın hastalığın olmasıydı, grip hemen bronşite çevirdi. Biz o kiloyu gördüğümüzde daha bekletemeyecez diye hemen tarih seçmiştik. çok şükretmiştik yani,sen hç dert etme,o güçlü doğacak belliki,sadece artık çok yol yürüme bence,kaldırma ,indirme bindirme :) çok dikkat et,yürüyüş normal doğumu yakınlaştırır son zamanlarda yürrüsün daha iyi olur :)
weolcomeee kuzum tosunmu geliyorr maşallah
inşallah bir aksilik olmadan zamanında doğurursun
maşallahhh welcomecim herşey yolunda bakkk fazla yorma kendini bol bol dinlen canım
Tuba, yüregine saglik canım, sagol güzel sözlerin icin.. Rabbim insallah verir yavrularımız..tüm bekleyenlerin insallah, iyi olmanıza cok sevindim..
julia, inan güzel haberlerini almak cok hosuma gidiyor tatlım, dahada mutlu olun insallah...
welcome canım dayan az kaldı, ins. saglikla gelicek yavrun, sevindim kendini iyi hissetmene...
umutbizimolsun canım, merak ediyordum seni, güzel geldi yazdıkların, insallah gelecek yavrularımız Allah'ın izniyle canım benim..
nevetna, tatlım arada da olsa haberlerini duymak cok güzel oluyor arkadasim, sende cok sey yasadın tatlım ama sükür ki geliyor yavrun insallah... canım benim istigimle degil doktor uygun olmadığı için olmadı, yeni doktor da gerek yok, rahmin temiz görünüyor dedi, simdilik kaldı gibi yani bu ay öyle dogal gecti ilacsız, doktorsuz..
emelcim sana selam vermek istiyorum ben mesela, ama cevapsız kalıcam diye cekiniyorum acıkcası, ama umarım iyisindir arkadasım...
beyazmelek gülüm, canım nasılsın? habersiz bırakma bizi...
ronya canım sana ates topiginde yazdım ben... bilahare okursun seker...
miranda ..pıstttttt.. nasıl gidiyor seker hamilelik?
adını yazmadığım bütün diger arkadaslarıma da sevgiler.. hamileler insallah saglikla kucagina alır evladlarını, benim gibi bekleyen herkeste insallah saglikla hamile kalır tez zamanda ins...
hepinizi cooookkkkk öpüyorum sekerler...
Hepinize tek tek çok teşekkür ederim kızlar...Artık hareket edemiyorum...Ağrılarım çok oluyor...Bazen ağlıyorum bile...
RONYA siz tahlilleri bu ay sonuna kadar yaptırmayacakmıydınız...Ben öyle hatırlıyorum da...İnşallah sonuçlar güzel çıkar Allah'ın izniyle...
Tuba, yüregine saglik canım, sagol güzel sözlerin icin.. Rabbim insallah verir yavrularımız..tüm bekleyenlerin insallah, iyi olmanıza cok sevindim..
julia, inan güzel haberlerini almak cok hosuma gidiyor tatlım, dahada mutlu olun insallah...
welcome canım dayan az kaldı, ins. saglikla gelicek yavrun, sevindim kendini iyi hissetmene...
umutbizimolsun canım, merak ediyordum seni, güzel geldi yazdıkların, insallah gelecek yavrularımız Allah'ın izniyle canım benim..
nevetna, tatlım arada da olsa haberlerini duymak cok güzel oluyor arkadasim, sende cok sey yasadın tatlım ama sükür ki geliyor yavrun insallah... canım benim istigimle degil doktor uygun olmadığı için olmadı, yeni doktor da gerek yok, rahmin temiz görünüyor dedi, simdilik kaldı gibi yani bu ay öyle dogal gecti ilacsız, doktorsuz..
emelcim sana selam vermek istiyorum ben mesela, ama cevapsız kalıcam diye cekiniyorum acıkcası, ama umarım iyisindir arkadasım...
adını yazmadığım bütün diger arkadaslarıma da sevgiler.. hamileler insallah saglikla kucagina alır evladlarını, benim gibi bekleyen herkeste insallah saglikla hamile kalır tez zamanda ins...
Kizlaar bana kusmediniz di mi? Annemler geldi sehir disindan bende kaldilar hic giremedim. Ama gelmeleri cok iyi oldu degisiklik oldu.
Tubacim, gecmisler olsun prensesine. Biraz uzulmussunuz ama insallah bununla gelip gecmistir. Kisin bebek bakmak epey zor anladigim, bir de bu asilar falan var. Kiyamam.
Julia canim Eda ve Ela da kocaman olmuslar masallah. Abileri de tam abilik yapiyor anladigim. Ayy kim bilir gelecekte ne guzel gunler sizi bekliyor insallah. Abileriyle gezdikleri, konserlere gittikleri gunleri de goreceksiniz.
Miranda canim insallah o mide bulantilari yakinda gececek. Ben de cektim ama gercekten 13. hafta gibi zirt diye kesiliyor.
Zeynep beni sormussun eksik olma. Neden vazgectiniz rahim filminden? Evet biraz zor ama icin cok rahat ediyor. Imkanin varsa lokal anesteziyle olursan cok ferahlar icin. Ben devlette anestezisiz olmustum, zordu, ama iyi ki olmusum diyorum.
Welcome canim insallah enfeksiyonun gecer yakinda. Masallah oglun da guzel kilo almis, artik az bir zaman kaldi. Ayy cok heyecanli.
Hilal'e cok sevindimAllah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.
Ronya canim umutsuzluk yok lutfen. Daha once konustuk herhalde ama preseed kullaniyor muydunuz siz? Ben bizim durumumuzda cok faydali olduguna inaniyorum. Eger dogal deneyecekseniz kesinlikle tavsiye ederim.
Umut guzelim atesinin dusuk cikmasi tamamen uyandigin saattendir bence. Bildigim kadariyla her 1 saat erken kalkmak 0.1 derece dusuk cikmasi demek. Yani simdi 36.4 cikiyorsa o aslinda 36.5tir eski hesaba gore. yeni derece de etkilemis olabilir. Onemli olan trend. Yukselme olmus ya onemli olan o.
Durusah'in sonuclarinin iyi cikmasina da cok sevindim. CVS yapilmis sanirim. Icleri rahat etmistir sukur.
Taf, dusukten sonra adet duzeni biraz bozuluyor. Tekrar oturmasi biraz zaman aliyor. Ama 12 gun luteal kotu degil, normal. Hatta yumurtanin gec olgunlasmasi erken olgunlasmasindan iyiymis. Mesela ben de bir ay 14. gun bir ay 16. gun yumurtluyordum. Hamile kaldigim aylar hep 16. gun yumurtladiklarimdi.
Melek senin durumunu goremedim gecmiste. Ben mi kacirdim? Nasilsin son durum ne?
Biz de 28. haftaya eristik cok sukur. Benim boncuk can acitici tekmelere basladi bile.Hala bazi eksiklerimiz var ama zamanla tamamlariz insallah. Her gun yuruyuse cikmaya calisiyorum. Yuruyuste icimden dua okuyorum ve bu topikteki herkese de gonderiyorum arkadaslar. Insallah Hilal'den sonra insallah bebeklerimiz daha da cogalacak.
pikecimmmm hiihihi haklısın hayırsızım bennn
cok sevindim canım..Kızlarrr allaha şükürler olsun artık iyiyim bulantılarım bitti şükür keyif sürmeye başlayacağız dün kontrolümüz vardı maşallah herşey yolunda yavrum sağlıklı ayın 28 inde 2 li testimiz olacak hepinizi çok öpüyorum
Hepinize tek tek çok teşekkür ederim kızlar...Artık hareket edemiyorum...Ağrılarım çok oluyor...Bazen ağlıyorum bile...
kızım ece hiç uyumaz mısın sen anam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?