Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Selam hatunlar...Nasılsınız...Herkese genel olarak soruyorum kızlar alınmayın...Tek tek zaten şuan aklıma gelmiyor birkaçgünden beri moralce iyi değildim bugün iyice moralim bozuldu doktora...

Biz bugün doktor kontrolündeydik...Adet günüme göre 34+1 usg göre 36+0 çıkıyoruz...Kilomuz 2660 gr boyumuzda 45 cm çıkıyor...Doktor bebeğin gayet iyi dedi...Sorunun var mı diye sordu...Bende anlattım ve benden yine idrar tahlili istedi...Ben zaten enfeksiyonum olduğunu ve bir türlü atlatamadığımı biliyorum ve verdikleri ilaçlar da hiçbir işe yaramıyor...Sadece içim dışım ilaç oldu okadar...Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sürekli Araştırma Hastanesine gittim çokta memnundum ama şu son birkaç gidişimde hiçte memnun kalmadım...Doğumla ilgili hiçbirşey söylemiyorlar...Sürekli %50'ye 50 yanıt veriyorlar...Bende artık gitmeyeceğim oraya...Yarına özel doktora randevu aldım...Güzelce bir kontrolüm olsun da bende nasıl davranacağımı bileyim...

İremcim en güzel günler dimi ? Allah hayırlısıyla kurtarmayı danasip etsin bir avazda :)

Emelcim çok şükür geçti ,bugünlerimize şükür tabiki ,bazen ya üçüz olsalardı diorum :)

Tubacım kurtulduğunuza sevindim inş daha geri gelmez hastalık :)

Welcome sen hiç dert etme ,benim oğlum da iriydi,ama ne döndü ne de sancım olmuştu,boşver en hayırlı zamanda hayırlısıyla doğar inşallah :)

Zeynepcim sen şimdi yaptıkları şebeklikleri görsen,valla gecenin bir yarısı uaynıp güldüklerinde kıyamıorum tüm sinirim de uykum da gidior :)

Melek teşekkürler ,darısı inşallah sizlere :)

umut varya bu kadar istedin inşallah senin de ikizin olsun :))) hayırlı sağlıklı evlatların olsun :) bakım tek başına olunca çoook zor ama bir kişi daha olsa süper bakılır yani :)

Bugün özel dr. gittim...Güzelce bir muayene etti...Oğlumu ilk defa ultrasonda renkli gördüm...Harika birşeymiş renkli görmek ama yüzünü bir defa gösterdi bize ve birdaha göstermedi dr. ne yaptıysa yalnız utanmaz oğlum bol bol pipisini gösterdi hiç saklamadı...Annemle ben yüzünü babasına benzettik oğlumun...Tabi babamızında çok hoşuna gitti...Kalp atışları ultrasonda çok hızlı geldi dr.a ve nst bağlattı...Başta çok hızlıydı sonra normale döndü...Pazartesi tekrar çağırdı kontrole dr...İnşallah bu sefer düzgün durur inatçı oğlum...Haftada birde nst bağlanmam için gelmemi söyledi...Doğumla ilgili konuştuk...Şuan herşeyim normal doğum için uygunmuş...İstesemde sezeryana almıyor...Doğum zamanım geldiğinde normal doğum yapamazsam anca ozaman sezeryan yapıyormuş...22 Mart itibariyle tetikte ol dedi...Oğlum şimdide gelse erken doğum sayılmazmış çünkü artık o kendini kurtarmış dedi...Bugün 34+2 haftalıktık usg göre 36+4 çıktık...Kilomuz 2700 gr boyumuz da 46 cm falan çıktı...

Dilek benim kızlar 2250 -43 cm, 2660 47 cm doğdular,küvöze girmediler,tek sorun erken doğmalarıydı ve tam da salgın hastalığın olmasıydı, grip hemen bronşite çevirdi. Biz o kiloyu gördüğümüzde daha bekletemeyecez diye hemen tarih seçmiştik. çok şükretmiştik yani,sen hç dert etme,o güçlü doğacak belliki,sadece artık çok yol yürüme bence,kaldırma ,indirme bindirme :) çok dikkat et,yürüyüş normal doğumu yakınlaştırır son zamanlarda yürrüsün daha iyi olur :)

Ronya canim umutsuzluk yok lutfen. Daha once konustuk herhalde ama preseed kullaniyor muydunuz siz? Ben bizim durumumuzda cok faydali olduguna inaniyorum. Eger dogal deneyecekseniz kesinlikle tavsiye ederim.

NEVETNA canımm ben preseed kullanıyordum geçen ay bende idrar yolu enfeksiyonu oldu
ben nedenini preseede bağlıyorum içime sıktıktan sonra çok yanmam oluyordu
sanırım bana iyi gelmedi artık kullanmıcam
canım benim eşimde sorun var varikoseli var en son yaptırdığımız testi çok düşük çıktı
aşılama bile olmayacak durumda eğer test yanlış değilse.önümüzdeki ay testi tekrarlatcaz duruma göre ameliyat olcak.canım uzun bir süre daha doğal denicem eğer Allah doğal nasip etmezsa bir yoluna bakıcaz.
sennii kocaman öpüyorum bebişinle Allah emanet olun

weolcomeee kuzum tosunmu geliyorr maşallah
inşallah bir aksilik olmadan zamanında doğurursun

maşallahhh welcomecim herşey yolunda bakkk fazla yorma kendini bol bol dinlen canım

Tuba, yüregine saglik canım, sagol güzel sözlerin icin.. Rabbim insallah verir yavrularımız..tüm bekleyenlerin insallah, iyi olmanıza cok sevindim..
julia, inan güzel haberlerini almak cok hosuma gidiyor tatlım, dahada mutlu olun insallah...
welcome canım dayan az kaldı, ins. saglikla gelicek yavrun, sevindim kendini iyi hissetmene...
umutbizimolsun canım, merak ediyordum seni, güzel geldi yazdıkların, insallah gelecek yavrularımız Allah'ın izniyle canım benim..
nevetna, tatlım arada da olsa haberlerini duymak cok güzel oluyor arkadasim, sende cok sey yasadın tatlım ama sükür ki geliyor yavrun insallah... canım benim istigimle degil doktor uygun olmadığı için olmadı, yeni doktor da gerek yok, rahmin temiz görünüyor dedi, simdilik kaldı gibi yani bu ay öyle dogal gecti ilacsız, doktorsuz..
emelcim sana selam vermek istiyorum ben mesela, ama cevapsız kalıcam diye cekiniyorum acıkcası, ama umarım iyisindir arkadasım...
beyazmelek gülüm, canım nasılsın? habersiz bırakma bizi...
ronya canım sana ates topiginde yazdım ben... bilahare okursun seker...
miranda ..pıstttttt.. nasıl gidiyor seker hamilelik?

adını yazmadığım bütün diger arkadaslarıma da sevgiler.. hamileler insallah saglikla kucagina alır evladlarını, benim gibi bekleyen herkeste insallah saglikla hamile kalır tez zamanda ins...

hepinizi cooookkkkk öpüyorum sekerler...

weolcomeee kuzum tosunmu geliyorr maşallah
inşallah bir aksilik olmadan zamanında doğurursun

maşallahhh welcomecim herşey yolunda bakkk fazla yorma kendini bol bol dinlen canım

Hepinize tek tek çok teşekkür ederim kızlar...Artık hareket edemiyorum...Ağrılarım çok oluyor...Bazen ağlıyorum bile...

RONYA siz tahlilleri bu ay sonuna kadar yaptırmayacakmıydınız...Ben öyle hatırlıyorum da...İnşallah sonuçlar güzel çıkar Allah'ın izniyle...

sağol canımm yaptırcazda ben bu aralar verimli günlerdeyimm biraz çalışalım
gerçi çalışıyozda gelen giden yokk :93:
önümüzdeki hafta çarşamba günü gitmeyi planlıoruz
inşallah güzel haberlerle geliriz

slm hanımlar hilalle bende konuştum bulantısı çokmuş annesindemiş hala. kızımı gösterdim annesi falan gördü hehe

pikecimmmm hiihihi haklısın hayırsızım bennn

Kızlarrr allaha şükürler olsun artık iyiyim bulantılarım bitti şükür keyif sürmeye başlayacağız dün kontrolümüz vardı maşallah herşey yolunda yavrum sağlıklı ayın 28 inde 2 li testimiz olacak hepinizi çok öpüyorum

pikecimmmm hiihihi haklısın hayırsızım bennn

canım, iyi olun arada iyiyiz deyin yeter, saka yapıyorum, takılıyorum sadece... tatlı arkadasım..
cok sevindim canım.. insallah saglikla kucagina da al yavrunu tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…