Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

senin ovulasyon gününü doktor mu belirlemişti ,acaba orda mı yanıldık ya ben o kadar emindim ki senden ,bir de kana baktırsaydın keşke

senin ovulasyon gününü doktor mu belirlemişti ,acaba orda mı yanıldık ya ben o kadar emindim ki senden ,bir de kana baktırsaydın keşke

ayy ne bilim yaaaa offff .ayın 3 ünde doktora gittiğimde çatlamış dedi.zamanını söylemedi.bende ateşe göre öyle işaretledim.yanlış mı oldu acaba????????????sabah olmazsam gidip yaptırıcam kan testini canım.

kahveyi içip 5 dak içinde uyuyanlardanım ben :)

Üniversitedeyken en önemli sınavımın olduğu gün bile 10 da yatmıştım tüm arkadaşlar hayretle bakmışlardı bana :) cerrahi sınavım var ben uyuyorum :) erken çalışmıştım aslında ,uykuya düşkünüm ben yaa ,çok zor oluyor o yüzden

ah cnm ya işin zor o zaman bende geç yatıp geç kalkmaya alışkınım ama geç yatıp erken kalkıom bu ara

merhaba arkadaşlar nasılsınız
ben bi süredir giremedim biraz yoğundm. bebeşim aşıdan sonra çok huysuzlandı huy değiştirmişti çok yorulıuyordum şimdi iyiyim hamdolsun ben yazıyorum o da kucağımda ekrana bakıyor

inş hepiniz iyisinizdr güzellerim.. hepinizi çok öpüyorum....

her hastalıkta huy değişecek artık,bizim de perşembe günü aşımız inş sorun olmaz,yoksa dayanmak zor valla

kızlar yine bir sessizlik var nerelerdesiniz?

18.02. ---1.gün regl
2.gün leke
3.gün grip

13.gün--- **
03.03.---14.gün--36.2 **
04.03.---15.gün--36.3**
05.03.---16.gün--36.2**
06.03.---17.gün--36.6
07.03.---18.gün--36.4**
08.03.---19.gün--36.4**
09.03.---20.gün-- ölçemedim uyumuşum
10.03.---21.gün--36.6** (4saatlik uykuyla ölçüm)
11.03.---22.gün--36.7
12.03.---23.gün------ ölçemedim
13.03.---24.gün--36.8**
14.03.---25.gün--36.7
15.03.---26.gün--36.8
16.03.---27.gün-- ölçemedim
17.03.---28.gün-- ölçemedim
18.03.---29.gün--36.8**
19.03.---30.gün--36.8**
20.03.---31.gün--36.9
21.03.---32.gün--36.8**
22.03.---33.gün--36.8
23.03.---34.gün--36.8 HAMİLEYİMMM DEĞERİM 2240.94

julia cnm test yap dedin ama haberi göremedin kızlardan zamanın olmamıştır büyük ihtimalle kan verdim cnm bugün tahlil sonucumu aldım hamileymişim belirtim yok diye hiç inanamaıştım ama varmış içimde bebiş kızlar isteyen herkese allah bol bol bebişler versin inşallah ronya canım çok dua ediyorum senin haberini de alalım diye cnm inşallah sende hemen hamile kalırsın sağlığıyla cnm allah bütün isteyen herkese bekletmeden versin 11 ayımda geldi meleğim dr gidecektim 12.aaydan sonra sorun var diye ama en sıkıntılı en zor günlerimizde geldi meleğim bize

Oyyy maşallah değere bak...Tebrik ederim canım...Güzel haberlerinin devamını bekliyoruz...

kızlar dilekten naber hiç sesi çıkmıor merak ettim

Canım benim yaaa...Buralardayım...Sadece pek giremiyorum...Dr. yan yatacaksın dedi...Yatmakla meşgulüz...

Kimse yok ama bende havadisleri yazayım...

Dün ağrılarımdan dolayı dr. gittim...Dr. ilaç yazmaktan başka bişey yapamam dedi...Ağlayacaktım resmen...Anlatamıyorum galiba ben kendimi dedim...İlaç filan istemiyorum...İçim dışım ilaç oldu dedim...İdrar yolu enfeksiyonu için ilaç...Akıntı için ilaç...Mantar için ilaç dedim...Birde bebeğimin kalp atışları çok hızlı 207 buldu geçende dedim...Sizde biliyorsunuz dedim...Nst bağladı...1 kerelik ağrım çıktı ama hissetmedim ben o ağrıyı...Dedim nasıl iş anlamadım...Ağrı çıkar ağrım yok olur...Ağrım olur ağrı çıkmaz...Tam bittiğinde nst kasılmam oldu karnımda dr. baktı...Bu dedim hiçbişey yine yumuşak hali...Siz kasıldığında görseniz dedim...Böyleyse doğum yakın dedi...Usg aldı beni...Bu bebek pazartesi gününe kadar beklemez dedi...3 kiloyu geçmiş dedi...Pazartesi gününe kadar gelmezse sezeryanla almalıyım dedi...Artık günlerimi sayıyorum kızlar...1 hafta veyada 1 haftadan az kaldı Kaan'ımı kucağıma almaya...Şimdide benim sizin dualarınıza ihtiyacım var...

welcome canımm naber nasılsın ayy senin bebişin oldumu yoksaaaaa

Son düzenleme:
welcome canımm naber nasılsın rabbim sanada tez zamanda inşş hayırlı bir evlat nasip etsinnn

Yukarıdada yazdım canım...Ağrılarla uğraşıyorum ama artık sonuna geldim biraz daha ağrı çekip kurtalacağım Allah'ımın izniyle...

Asıl sen nerelerdesin...Girmiyorsun sanırım sık sık...Yoksa burayamı az uğruyorsun...Seninde bebişin maşallahı var...20'milerdesin artık...

ayy canım yaa unutmusum sen hamileydin dimi kuzum aklım basımda deil bu araa
kusura bakma ayy bende de oluyo bi yere toplanıyo oglusum yapma oglum diom anlıyo yinede duruyo
bende canım 2011 temmuz anneleri topigine ugruyorum inanki oraya bile gelemiom bazen
allahım tek nefeste kurtarsın inşş tatlım benim saglıcakla gelsin kuzularımız

Önemli değil canım...Ahhh o kasılmalar toplanmalar sancılar kramplar yedi bitirdi beni...Ağrım yok diyen hatunlara şaşıp kalıyorum...Allah seninde yardımcın olsun canım...

Önemli değil canım...Ahhh o kasılmalar toplanmalar sancılar kramplar yedi bitirdi beni...Ağrım yok diyen hatunlara şaşıp kalıyorum...Allah seninde yardımcın olsun canım...

amin canım aminnn hiç sorma şimdi oglumla konusuyodum oturdum yaa rahat edemedi sıpaaa yedi bitirdi kazı calışması yapıyo mübarekkk

ayy canım az kaldı heyecanlandım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin oyyyy ne tatlıdır o şimdiiiii

Bekleyiş çok şükür test yaptırmışsın,Hadi hayırlı uğurlu olsun inşalah sağlıcakla doğar bebeğin :)

Dilek profil sayfanda bebek fotoğrafını görünce doğurdunsandım he :) sonra baktım başka başlıklara yazmışsın,ben seni çok iyi anlıorum o ağrıları ne kadar uzun süre çektim ben ,doktorum her aradığımda bu gece bile bekliorum seni diordu,her an suyun gelebilir diordu,günlük arayıp iyiym diordum ama her açtığında noldu suyun mu geldi diordu :) az kalmış inşallah oğluşuna kavuşacaksın :)

Melike inşallah senin de oğluşun sağlıklı sıhhatli doğar :)

Biz de bugün üç kız gittik aşı olduuukkk :) benim d e tetanoz aşım vardı,çok ağladı kızlarım bizbir dahaki ay başlayacakmışız ek gıdaya ,çok hevesli gitmiştim doktora ama bu ay olmaz dedi doktorumuz,kızların yine boyları normal ama kiloları aynı aydakilere göre az,kilo alımları iyi çıktı buna da çok şükür.en azından sadece kontrol için gidioruz artık doktora :)bir de bu gece ateşlenmeden geçerse bitecek inşallah sıkıntımız :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…