senin ovulasyon gününü doktor mu belirlemişti ,acaba orda mı yanıldık yaben o kadar emindim ki senden ,bir de kana baktırsaydın keşke
beni de uyku tutmasın yaa nolur kii :) normal gündüz gibi kızlara baksam
kızlar selam..
insallah herkesin keyfi yerindedir.... bende bi degisiklik yok, aynı tassss, aynı hamammm...
18.02. ---1.gün regl
2.gün leke
3.gün grip
13.gün--- **
03.03.---14.gün--36.2 **
04.03.---15.gün--36.3**
05.03.---16.gün--36.2**
06.03.---17.gün--36.6
07.03.---18.gün--36.4**
08.03.---19.gün--36.4**
09.03.---20.gün-- ölçemedim uyumuşum
10.03.---21.gün--36.6** (4saatlik uykuyla ölçüm)
11.03.---22.gün--36.7
12.03.---23.gün------ ölçemedim
13.03.---24.gün--36.8**
14.03.---25.gün--36.7
15.03.---26.gün--36.8
16.03.---27.gün-- ölçemedim
17.03.---28.gün-- ölçemedim
18.03.---29.gün--36.8**
19.03.---30.gün--36.8**
20.03.---31.gün--36.9
21.03.---32.gün--36.8**
22.03.---33.gün--36.8
23.03.---34.gün--36.8 HAMİLEYİMMM DEĞERİM 2240.94
julia cnm test yap dedin ama haberi göremedin kızlardan zamanın olmamıştır büyük ihtimalle kan verdim cnm bugün tahlil sonucumu aldım hamileymişim belirtim yok diye hiç inanamaıştım ama varmış içimde bebiş kızlar isteyen herkese allah bol bol bebişler versin inşallah ronya canım çok dua ediyorum senin haberini de alalım diye cnm inşallah sende hemen hamile kalırsın sağlığıyla cnm allah bütün isteyen herkese bekletmeden versin 11 ayımda geldi meleğim dr gidecektim 12.aaydan sonra sorun var diye ama en sıkıntılı en zor günlerimizde geldi meleğim bize
kızlar dilekten naber hiç sesi çıkmıor merak ettim
welcome canımm naber nasılsın rabbim sanada tez zamanda inşş hayırlı bir evlat nasip etsinnn
Yukarıdada yazdım canım...Ağrılarla uğraşıyorum ama artık sonuna geldim biraz daha ağrı çekip kurtalacağım Allah'ımın izniyle...
Asıl sen nerelerdesin...Girmiyorsun sanırım sık sık...Yoksa burayamı az uğruyorsun...Seninde bebişin maşallahı var...20'milerdesin artık...
ayy canım yaa unutmusum sen hamileydin dimi kuzum aklım basımda deil bu araa
kusura bakma ayy bende de oluyo bi yere toplanıyo oglusum yapma oglum diom anlıyo yinede duruyo
bende canım 2011 temmuz anneleri topigine ugruyorum inanki oraya bile gelemiom bazen
allahım tek nefeste kurtarsın inşş tatlım benim saglıcakla gelsin kuzularımız
Önemli değil canım...Ahhh o kasılmalar toplanmalar sancılar kramplar yedi bitirdi beni...Ağrım yok diyen hatunlara şaşıp kalıyorum...Allah seninde yardımcın olsun canım...
Oyyy maşallah değere bak...Tebrik ederim canım...Güzel haberlerinin devamını bekliyoruz...
Canım benim yaaa...Buralardayım...Sadece pek giremiyorum...Dr. yan yatacaksın dedi...Yatmakla meşgulüz...
Kimse yok ama bende havadisleri yazayım...
Dün ağrılarımdan dolayı dr. gittim...Dr. ilaç yazmaktan başka bişey yapamam dedi...Ağlayacaktım resmen...Anlatamıyorum galiba ben kendimi dedim...İlaç filan istemiyorum...İçim dışım ilaç oldu dedim...İdrar yolu enfeksiyonu için ilaç...Akıntı için ilaç...Mantar için ilaç dedim...Birde bebeğimin kalp atışları çok hızlı 207 buldu geçende dedim...Sizde biliyorsunuz dedim...Nst bağladı...1 kerelik ağrım çıktı ama hissetmedim ben o ağrıyı...Dedim nasıl iş anlamadım...Ağrı çıkar ağrım yok olur...Ağrım olur ağrı çıkmaz...Tam bittiğinde nst kasılmam oldu karnımda dr. baktı...Bu dedim hiçbişey yine yumuşak hali...Siz kasıldığında görseniz dedim...Böyleyse doğum yakın dedi...Usg aldı beni...Bu bebek pazartesi gününe kadar beklemez dedi...3 kiloyu geçmiş dedi...Pazartesi gününe kadar gelmezse sezeryanla almalıyım dedi...Artık günlerimi sayıyorum kızlar...1 hafta veyada 1 haftadan az kaldı Kaan'ımı kucağıma almaya...Şimdide benim sizin dualarınıza ihtiyacım var...
Oyyy maşallah değere bak...Tebrik ederim canım...Güzel haberlerinin devamını bekliyoruz...
tşk edrim cnm inşallah güzel haberlerimi vermeye devam ederim allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?