amin canım aminnn hiç sorma şimdi oglumla konusuyodum oturdum yaa rahat edemedi sıpaaa yedi bitirdi kazı calışması yapıyo mübarekkk
ayy canım az kaldı heyecanlandım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin oyyyy ne tatlıdır o şimdiiiii
Bekleyiş çok şükür test yaptırmışsın,Hadi hayırlı uğurlu olsun inşalah sağlıcakla doğar bebeğin :)
Dilek profil sayfanda bebek fotoğrafını görünce doğurdunsandım he :) sonra baktım başka başlıklara yazmışsın,ben seni çok iyi anlıorum o ağrıları ne kadar uzun süre çektim ben ,doktorum her aradığımda bu gece bile bekliorum seni diordu,her an suyun gelebilir diordu,günlük arayıp iyiym diordum ama her açtığında noldu suyun mu geldi diordu :) az kalmış inşallah oğluşuna kavuşacaksın :)
Melike inşallah senin de oğluşun sağlıklı sıhhatli doğar :)
Biz de bugün üç kız gittik aşı olduuukkk :) benim d e tetanoz aşım vardı,çok ağladı kızlarımbizbir dahaki ay başlayacakmışız ek gıdaya ,çok hevesli gitmiştim doktora ama bu ay olmaz dedi doktorumuz,kızların yine boyları normal ama kiloları aynı aydakilere göre az,kilo alımları iyi çıktı buna da çok şükür.en azından sadece kontrol için gidioruz artık doktora :)bir de bu gece ateşlenmeden geçerse bitecek inşallah sıkıntımız :)
29 MART 2011 SALI günü hayırlısıyla KAAN'ım kollarım da olacak...) ))
oyy maşallah ne çabuk geçti vakit :) İnşallah sağlıklı sıhhatli gelsin de bişey diycem bensana erkek olabilir demiş miydim :) sanki öyle bir konuşma mı geçmişti aramızda :)
Çok temiz kalpli olduğuma inanacam da
maşallah çok iyiymiş bak ne güzel minicik dimi oyyyy benim oğlan 3100gr 47cm doğdu hehehehe
ona iyi bak tamam mı hayırlı olsun Rabbim bağışlasın size hayırlı bir evlat olur inşallah
maşallah Dilek hayırlı bir evlat olsun inşallah sağlıklı büyüsün :)
Emel senin oğluşunun şuanki kilosu ne peki benim Ela m da 47 cm 2660 doğmuştu ,şuan aynı aydakileri yakaladı ama ben tam olarak minik doğan bebeklerin nasıl büyüdüklerini merak ediorum,oranlar iyi gidior mu yani;?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?