Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

amin canım aminnn hiç sorma şimdi oglumla konusuyodum oturdum yaa rahat edemedi sıpaaa yedi bitirdi kazı calışması yapıyo mübarekkk

Bende çok konuşuyorum ama beni dinlemiyor oğlum...Sadece babasını dinliyor...Birde teyzesini...İnşallah doğunca baba ile teyze aramayız...

ayy canım az kaldı heyecanlandım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin oyyyy ne tatlıdır o şimdiiiii

Bende şuan hiçbirşey yok...Buzdolabı gibi hissediyorum kendimi ama doğuma 1 gün kala heyecan korku uykusuzluk hepsini yaşayacağımı da adım gibi biliyorum...Allah yardımcım herkesin yardımcısı olsun...

Kız doğuramadım daha...Dün yine ağrım çoğalınca acile gittim ama bizimkinin gelmeye niyeti yok...Açılmam var mı diye kontrol etti ebe ama yokmuş...Dr. bugün aradı yarın gel sezeryana gün vereyim artık almalıyız dedi...Sabırsızlıkla bekliyorum...

Sizede çok geçmiş olsun...Aşılarınızı sırasıyla atlatıyorsunuz...Kilo sorununu da kafana takma...Dediğin gibi sonuçta kızların sağlıklılar artık...

yani yarın mı
Allah analı babalı büyütsün. Rabbim yardımcınız olsun. inş kolay bi doğum olur...

haberlerini bekliyoruz canım.. Allah a emanet olun inş...

Dilek çok şükür artık kavuşacaksın :) Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi de nasip etsin,şimdiden geçmiş olsun,ay ben de kendim gibi heyecanlandım :)

canım bugün doğuruyorsunnn inşallah sağlıkla alırsın kaanı kucağına sağlıkla kalkarsınnn ayağa

Teyzeleri kısmetse ERKEKİMİZ olacakmış dün 2 li testimiz vardı orada söyledi dr.

oyy maşallah ne çabuk geçti vakit :) İnşallah sağlıklı sıhhatli gelsin de bişey diycem bensana erkek olabilir demiş miydim :) sanki öyle bir konuşma mı geçmişti aramızda :)

Çok temiz kalpli olduğuma inanacam da

Evet juliacım vakit nasılda geçti daha dün gibi tedavi sonuçalrını bekliyordum.Evet bu konuyu konuşmuştuk ben sana bebeğin hareketlerini hissettiğimi söylediğimde sende ben de efe de erkek hissetmiştim seninde erkek olabilir demiştin :)

KAAN'ım 29 MART 2011 SALI günü 09:45'te sezeryanla 3300 gr ve 50 cm ile dünyaya gözlerini açtı...Allah'ıma şükür çok iyi... ) ))

maşallah çok iyiymiş bak ne güzel minicik dimi oyyyy benim oğlan 3100gr 47cm doğdu hehehehe
ona iyi bak tamam mı hayırlı olsun Rabbim bağışlasın size hayırlı bir evlat olur inşallah

maşallah Dilek hayırlı bir evlat olsun inşallah sağlıklı büyüsün :)

Emel senin oğluşunun şuanki kilosu ne peki benim Ela m da 47 cm 2660 doğmuştu ,şuan aynı aydakileri yakaladı ama ben tam olarak minik doğan bebeklerin nasıl büyüdüklerini merak ediorum,oranlar iyi gidior mu yani;?

maşallah çok iyiymiş bak ne güzel minicik dimi oyyyy benim oğlan 3100gr 47cm doğdu hehehehe
ona iyi bak tamam mı hayırlı olsun Rabbim bağışlasın size hayırlı bir evlat olur inşallah

Çoook teşekkür ederim kızlar...Sonunda hayırlısıyla oğlumu sağlıklı eli ayağı düzgün olarak kucağıma aldım...Anne olmak harika bir duyguymuş...

başlığı sürükleye sürükleye yine ilk sayfaya taşıdım,çok tembelsiniz kızlar nerdesiniz yine ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…