Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

emelcim topu aldım ben de en tepeye attım şimdi :) bir sen bir ben :)

ya kızlar cidden nerdesiniz? ben bile girebiliorum nete 3 çocuğumla :)

evet sıra benimmmm aldım en başa
kızlar yok juliacım ya ben işe gidiyorum bi deeee

bizim kızlar çok tembellllll

maşallahhh dilekcim , 4.5 ay önce de biz böyleydik :)

Çok tatlı maşallahhh ,ohh kokusu buraya kadar geldi :)

Maşallah sübhanallah welcome dilekcim... Allah bagislasin... ne güzel geldi geçti hamilelik... darısı mirandaya ve ireme... miranda seninde oglun olacakmıs, gönlünüzce hayırlısı olsun canım... irem kız hatun...sen dogurdun mu neler yaptın?

kızlar hepinizi cok öpüyorum.. iyi bakın kendinize... benim buara gelenim-gidenim cok, bilgisayar basına gecemiyorum pek...

....baska bi gelen gidende yok (bebis balamında hehe)....

not: pıssttttttt..beyazmelek senden naber hatun? var mı biseyler? (insallah olur)

maşallah allah sağlık uzun ömür versin yavruna inşallah bizde sağlığıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi

merhaba kızlar nasılsınız inş iyisinizdir... ya son zamanlar bakıyordum kimseciler yok bende bişey yazmıyordum.. 1-2 haftadır da fırsat bulup hiç giremedim nete.. cenazemiz vardı.. kızım büyüyor daha çok vakit istiyor daha çok ilgi istiyor. evim almış başını gidiyordu :)))) derin bi temizliğie giriştim falan derken yeni fırsat bulabildim..

sizlerde pek bişey yazmamışsınız nerelerdesini yahu herkes yoğun sanırım bu aralar...
öpüyorum hepinizi.... inş eskisi gibi toplanırız yine

başını alan giden bir ev de benimki anca ortalığı toparlamakla yetiniorum arada bir süpürüorum yemek yaptığıma şükrediorum :)

yeniden bir düzen oturtsam çok sevinecem ya,akşam yatağıma yatıorum sabah salonda kalkıorum gece resmen dört dönüos kızlarla evde

düzgün olmayan bir ev de benimki toparlanamadım gitti
başın sağolsun tubacım

Selam kızlar...Nasılsınız...Sanırım iyi ama ev dağınıklığı konusunda iyi değilsiniz...Ben anneme gelirken evimi temizleyip bıraktım hamile iken ama eşim arada eve gitti kaldı işte o zaman halletmiş...Kafama takmıyorum çünkü tavanlara badana olacak ister istemez batacak bir daha daha temizlik yapılacak...

Ben şuan annemdeyim...Burada havalar hala soğuk...Anneminde ev kaloriferli olunca kırkımız çıkana kadar burdayız kısmetse...Oğlumda bende çok iyiyiz...Yalnız oğlum emdikten sonra 10 dk sırtını ovalasam gazını çıkarmıyor...Çıkarsada çoook nadir...Alttan ama hiç durmuyor maşallah...Biraz zorlanıyor ama ağlaması yok...Sadece ıkınıyor işte çıkarabilmek için...Sezeryan olan arkadaşlar bişey soracağım...Benim bugün 21. günüm ve hala kanamam var...Oda bazen geliyor bazen gelmiyor...Yalnız siyah gibi koyu renk gelmeye başladı kanamam...Acaba normal mi...

maşallaah Emel ne çabuk :) darısı diğer dişlerine inşallah :)

Dilekcim kanama bende ilk doğumda 15 gün sürmüştü bu sefer 40 güne kadar lekelenme şeklinde oldu o normal yani.

Bu arada çok şanslısın ne güzel annendesin dinlenebilirsin

dişimiz çıktııııııı
[/IMG]

buyrun afiyet olsunnnnnn darısı sizeeee

Hayırlısı olsun canım...İlk dişiniz çıktı demek...Dişşekerleriniz de çok güzelmiş...Darısı artık zamanı gelince bize...

Sağol canım...Evet annemdeyim...15 gün çok rahat ettim annem de işten izin almıştı kendimi biraz toparlayana kadar annem baktı...Gündüzleri saat 17:00 kadar evde yalnızım...Annemin gelmesini dört gözle bekliyorum...İşten gelince anneme Kaan'ı veriyorum ben hooop yatağa...Şimdilik böyle bakıyoruz ama Mayıs'ın 7'sin den kırkımız çıkıyor ve ev yolu gözüküyor...Bakalım asıl ozaman nasıl olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…