kıslar merhaba nasılsınız bakalım kımse gırmıyor artık sankı buraya
welcome oglun gelmıs hayırlı ugurlu olsun
melek,hilal,pikepolat,julia,miranda,tuba,irem nasılsınız
ateş ölçme kısmındayken hergun gelır kaynatırdık kımın atesi nolmus okuldan gelır gelmez bakardım
şimdi arada bakıorum buraya ama kımse yok ateş ölçme topiği benım ılk göz agrımdı cok gusel
arkadaslıklarım oldu şimdilerde bebek fıkrınden uzaklastım iice iiyıde geldı onun ıcın cok yazamıyorum
ama hep aklımdaasınız irem doğum yaptımı bu arada
ben en son hıstereskopi oldum sırf ıcım rahat etsın dıye drum gerek yok demıstı dediği gibide oldu
gayet sağlıklıymıs masallah bakalım bı gun ınsallah benım zamanımda gelecek rabbım benım ıcın de ol dıyecek buna butun kalbımle ınanıyorum
şimddei esımle mutluyum sadee sabırla beebısımızın geleceği gune kadar bu kez gercek anlamda tadını cıkarıyoruz kabullnmek ,beklemek, sabretmek zor geldı başlarda ama hayatın merkezıne koymadığınız zaman mutluluk sıze cok daha yakın duruyor bi gun gelıp müjdelı haberı verırım umarım
hepınızı çok öptum unuttuğum varsa kusura bakmayın kıslar mutlu kalın:)))
Sağol canım benim...Darısı senin başına artık...Bebek konusundan uzaklaşman aslında iyi olmuş belkide meleğin gelir bu sefer canım...
kıslar merhaba nasılsınız bakalım kımse gırmıyor artık sankı buraya
welcome oglun gelmıs hayırlı ugurlu olsun
melek,hilal,pikepolat,julia,miranda,tuba,irem nasılsınız
ateş ölçme kısmındayken hergun gelır kaynatırdık kımın atesi nolmus okuldan gelır gelmez bakardım
şimdi arada bakıorum buraya ama kımse yok ateş ölçme topiği benım ılk göz agrımdı cok gusel
arkadaslıklarım oldu şimdilerde bebek fıkrınden uzaklastım iice iiyıde geldı onun ıcın cok yazamıyorum
ama hep aklımdaasınız irem doğum yaptımı bu arada
ben en son hıstereskopi oldum sırf ıcım rahat etsın dıye drum gerek yok demıstı dediği gibide oldu
gayet sağlıklıymıs masallah bakalım bı gun ınsallah benım zamanımda gelecek rabbım benım ıcın de ol dıyecek buna butun kalbımle ınanıyorum
şimddei esımle mutluyum sadee sabırla beebısımızın geleceği gune kadar bu kez gercek anlamda tadını cıkarıyoruz kabullnmek ,beklemek, sabretmek zor geldı başlarda ama hayatın merkezıne koymadığınız zaman mutluluk sıze cok daha yakın duruyor bi gun gelıp müjdelı haberı verırım umarım
hepınızı çok öptum unuttuğum varsa kusura bakmayın kıslar mutlu kalın:)))
umutcum inş artık engel çıkmaz ve bebeğine kavuşursun :)
zeynepcim sen de çok sessizsin göremedim ne zamandır seni,inş sen de iyisindir
selam tatlım.. uzun zamandır misafirlerim vardı, 2-3 posta pespese misafir geldi..ondan pek vakit bulup giremedim... simdi arada geliyorum tekrar... sen nasılsın? minik prensesler ve prensin nasıl tatlı anne?
welcome dilek.. taze anne.. nasıl gidiyor annelik?
kız sen doğum mu yaptın...aaaa çok şaşırdım...zaman ne kadar hızlı ilerliyor...hayırlı sağlıklı br evlat olur inşallah...Ooo ne güzel canım...Misafir yorgunluktur ama insan kendini yanı sıra da mutlu hissediyor...Zaman güzel geçiyor...
Ben iyiyim canım...Oğlumda iyi...Maşallahı var...Emmesi rahatı herşeyi yerinde...Sadece uykusunda sesler çıkartıyor...Sanki rahatsız olurmuş gibi ama normalmiş...Dr. sordum normal dedi ama ben huzursuz oluyorum...
kız sen doğum mu yaptın...aaaa çok şaşırdım...zaman ne kadar hızlı ilerliyor...hayırlı sağlıklı br evlat olur inşallah...
ben almadım yürüteç eşim istemedi dr da önermedi oyalamak harbiden zorlaştı kucak da durmuyor oyuncaklarla çok oyalanmmmıyor mızmızzzzz
ben yaptırmadım geçti zamanı biz bi kere geçirdik rotayı apartmandaki tüm bebekler kaptı malesef en kolay eren atlattı çok şükür sapsarı kaka yapıyordu 1 hafta sürdü dr bişey de veremiyordu emzir deyip durdu çok şükür geçti
çok şüükür canım geçti 40 günlüktü o zaman geçirdiğinde
bebişin nasıl zaman gerçekten o kadar hızlı akıyorki anlamıyorsun bile
kızlar merhaba
haberlerinzi okudum çok şükür iyisiniz.. Allah daha iyi etsin inş....
welcQme canım Allah analı babalı büyütsün inş.... nasıl bi duygu
baş sağlığı için sağolun arkadaşlar Allah razı olsun..
muhabbetinizi özledim inanın ama toparlanamıyoruz bi türlü... hepinizi ayrı ayrı öpüyorum canlar... isim saymıyorum unuttuğum olur aceleden diye hepinizi öpüyorum canlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?