maşallah sütün yaramış kuzuyaa
canlarım bende ekşın hiç bitmiyor meğer bızım 1.5 yıl önce olduğumuz amelıyatı becerememiş doktor hala olduğu gıbı hatta buyuyerek devam etmiş ıkıncı şok meğer varikoselimiz iki taraftada varmıs ve sok3 reflü de varmış bu sekılde tpu bebekte embriyomuzun bile olusması mucizeymiş bakalım ameliyat olacak yenıden değerler normale de dönebılırmıs kendılığınden de hamıle kalabılırmıssım yada cok artmazmıs ama kalıtesı ve hızı ve dnası duzelırmıs bakalım hayırlısı haber vereyım dedım..
bu arada durusahçım kocaman olmus bebeişin maaşallah rabbım bı avazda kurtarsın ınsallah
lovelıcım julıacım dilekcim ve butun arkaadslar ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım ara ara gelip haberdar ederım yıne..bizim için de dua edim lütfen.
canlarım bende ekşın hiç bitmiyor meğer bızım 1.5 yıl önce olduğumuz amelıyatı becerememiş doktor hala olduğu gıbı hatta buyuyerek devam etmiş ıkıncı şok meğer varikoselimiz iki taraftada varmıs ve sok3 reflü de varmış bu sekılde tpu bebekte embriyomuzun bile olusması mucizeymiş bakalım ameliyat olacak yenıden değerler normale de dönebılırmıs kendılığınden de hamıle kalabılırmıssım yada cok artmazmıs ama kalıtesı ve hızı ve dnası duzelırmıs bakalım hayırlısı haber vereyım dedım..
bu arada durusahçım kocaman olmus bebeişin maaşallah rabbım bı avazda kurtarsın ınsallah
lovelıcım julıacım dilekcim ve butun arkaadslar ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım ara ara gelip haberdar ederım yıne..bizim için de dua edim lütfen.
merhaba kıslar eşim çift taraflı ameiyat oldu eve geldik iyi çok şükür ama okadar cok genişlemiş damar varmıs kii 3 saat surdu amelıyat ve 20 kadar damar bağlanıp kesildi..diğer biiipp heriff yukardan bi tana damarı bağlayıp kapatmış yanii ne küfürler ettım ınanamazsınız bızım 1.5 yılımıza maddi manevi yıpranmamıza ve daha bı cok seye sebep olduğu için süründürmek lazım aslında ama numarasına bile ulaşamadıkk..
Doktorumuz çok güsel şeyler söyledi doğal yolla olur biraz uğraştırabilir dedi biz uğraşırız dedik:))
hepinize çok teşekkür ederim çok uzun kalamıcam desteğiniz için çok sağolun benim yasadıklarım ders olsun hepimize basıt bı operasyon diyip gıtmeyelım her doktora..her dedıklerınede ınanmayalım
çok öptüm sizi...
merhaba kıslar eşim çift taraflı ameiyat oldu eve geldik iyi çok şükür ama okadar cok genişlemiş damar varmıs kii 3 saat surdu amelıyat ve 20 kadar damar bağlanıp kesildi..diğer biiipp heriff yukardan bi tana damarı bağlayıp kapatmış yanii ne küfürler ettım ınanamazsınız bızım 1.5 yılımıza maddi manevi yıpranmamıza ve daha bı cok seye sebep olduğu için süründürmek lazım aslında ama numarasına bile ulaşamadıkk..
Doktorumuz çok güsel şeyler söyledi doğal yolla olur biraz uğraştırabilir dedi biz uğraşırız dedik:))
hepinize çok teşekkür ederim çok uzun kalamıcam desteğiniz için çok sağolun benim yasadıklarım ders olsun hepimize basıt bı operasyon diyip gıtmeyelım her doktora..her dedıklerınede ınanmayalım
çok öptüm sizi...
inşallah canımm valla biyerde sıkıntı var ama ne dıoduk şükür bari sorunu bulduk diyip teselli ediyoruz kendimizi napalım işte çok sinirlendik bizde eşim aradı o doktoru araki bulasın nerdeee:))))senin dr dr diyemicem kasap kılıklı insan hayatıyla bu kadar mı oynanır canım ya neyse en azından neler var biliyorsunuz buna uygun tedavi ile bebeğiniz kesin olur ALllahın izniyle duamız seninle
umutcum inşallah bu sefer sağlığına kavuşur eşin, doğru insanlarla karşılaşmak ne kadar öenmli işte
tatlım, cokkk gecmisler olsun....
insallah yavrunu cok beklemeden kucagina alırsın seker..sevgiler
kızlarrrrrrr...hepinizi cok öpüyor ve selam söylüyorum cümleten..........
teşekkür ederim canımm umarım geçip gitmiştir:))))senden nbr neler yapıosun?
evet canım inşallah vardır bundada bı hayır belki olsa dahi düşük olacaktı okadar kirli kan tasıyan damar varken dnası kafayı yemiştir spermlerin kesin:)kırkınız hayırlı olsunnn bu arada:)Canım çoook geçmişler olsun...İnşallah yavrunuza çok uzun sürmeden kavuşursunuz...Zaten diğer biiip dr. yüzünden çok zaman kaybettiniz...Allah yardımcınız olsun...
Umutcum inşallah diğer gelişinde bebek var dersin :))) çok geçmiş olsun size
Dilek size de artık hayırlı olsun,gezmelere çıakrsınız,hava da sonunda düzeldi :)
ZEynepcim biz de seni öpüyoruz :))
Taf teşekkürler ,inşallah tez zamanda gelir bebişleriniz,benim kızlar büyüdüler çok şükür ama beni de hala yiyorlar :),gecelerim hala uykusuz geçior,bugün uyudular dediğim gün en az 4 kere kalkmış oluyorum
hiç dinlenmeden geçior günlerim bakalım ne zaman patlayacam :)))
ayy Zeyneppppp hamilesin sandım bu neşeli halini görünce,coşkuyla hamileyim yazdı herhalde dedim :)
ee inşallah Allah söyletmiş olsun :)
selam kızlar nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?