Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

büyüdü valla pikepolatçım ya dün gibi değil mi öyle hızlı ki zaman oğlum 8 ayı bitiriyor
sen nasılsın güzelim

Ne iyi yapmışsın Zeynepcim ,güzel yaşların,senelerin olsun inşallah :)

benim kızlar da 6 aylık oldular ama ben de eridim resmen, çok şükür biraz daha iyiler bebekliklerine göre ama gittikçe farklı zorluklar çıkııor ve ben haftada en az iki gün çıldırmış bir şekilde ağlıorum

Selam kızlar...:79:Nasılsınız...

canlar cananlar, herkese selamlar...
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

içimden geldi kızlar, öpüyorum sizleri ve minnoslarınızııııı

Geçmiş doğum günün kutlu olsun canım...
Ben de 30.05.1985 aynı gün doğmuşuz...
Ben ogün doğum günüm olduğunu bile anlamadım...
Oğlumun 3 tane aşısı vardı...

emel o kadar zorlanıorum ki
aynen dediğin gibi iş,eş ,çocuklar artık yeter diyorum dönüorum yine hepsi bana bakıor,7-24 dinlenmeden günlerim çocuk bakmakla geçior,1 saat dinlensem valla mutlu olacam da hiç olmuor ki,eşim de tersine geç gelior ,yorgun gelior erkenden uyuyor
işte o yüzden hep anne anne annnee diorum,anneden başkası anlamıor bizi işte,yokluğu çok belliiii

yarın oğlumun anaokulundan mezuniyet töreni var :) güzelşeyler de oluyor çok şükür yani :) kep töreni olacak,akşam eşimle gidecez,bana da değişiklik olacak inş
darısı sizin oğluşlarınıza kızlarınıza :)

İşin çok zor canım...Rabbim yardımcın olsun...
İnşallah bizde dediğin gibi o günleri görürürz...

Son düzenleme:
büyüdü valla pikepolatçım ya dün gibi değil mi öyle hızlı ki zaman oğlum 8 ayı bitiriyor
sen nasılsın güzelim
yerim ben o bızdığı ya, en tatlı zamanları basladı artık, sev - ye, ye - sev....

kıyamam arkadasıma ben.... mükafatında katıyla cok olsun insallah canım..

yaa cidden mi ne güzelmiş.. canım senin de doğum günün kutlu olsun..
ben de bisey anlamadım canım, hayatımın en garip doğum günü oldu tam hayat gibi... neyse....
yeni yasin hayırlı uğurlu olsun tatlım .....

zor valla 3 tane Allah bağışlasın juliacım
oy kepler de giyermiş mezun da olurmuş üniversitelerden mezun oluşunu da gçörürsünüz inşallah

Sağol canım...

Kızlar Tuba nerelerde? ben nezamandır hic haber alamadım ondan....
beyazmelekten ve nevetna'dan da... haberi olan var mı bu arkadaslarımızdan acaba?:26::26::26:

Arkadaşlar hayırlı bir haberim var...

hamileyim... Allahım 1.5 seneden sonra kısmet etti cok şükür..
nasıl bir ruh halindeyimdir siz anlarsınız...

bizim için dua edin canlarım, hersey yolunda gider insallah...

Zeynepciiiimm çok sevindiim anlatamam :) Allah söyletmiş bana

hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallaaahh
ne güzel bir haber değil mi yaa:)

tafcım çok güzel geçti çok eğlendik :) onlar coşkulu mizklerle oynadıkça ben ağlamaklıydım hep :)

darısı sizlere inşallahhh :)

ay çok sevindimmmmm çok canım benim inşallah sağlıkla hayırlısıyla alırsın kucağına iyi dinlen iyi beslen hep haber var bizeeeeeeeee

Zeynepciiiimm çok sevindiim anlatamam :) Allah söyletmiş bana

hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallaaahh
ne güzel bir haber değil mi yaa:)
darısı sizlere inşallahhh :)

cok sağol tatlım.. valla kalbin temizmiş güzelim.. insallah kucağıma almakta nasip olur..
Allah isteyen herkese versin, darisi bekleyen arkadaslarıma insallah...

ay çok sevindimmmmm çok canım benim inşallah sağlıkla hayırlısıyla alırsın kucağına iyi dinlen iyi beslen hep haber var bizeeeeeeeee

canım cok saol.. amin canım güzel dileklerine.. insallah sağlıkla doğurmakta nasip olur...
veririm tabi ki canım, saol hersey icin..

Arkadaslar darısı basınıza insallah sizde hamile kalın güzeller

Tebrik ederim canım...Çoook güzel bir müjde bu uzun aradan sonra...Rabbim sağlıklı olarak meleğini kucağına almayı nasip etsin...

zeynepcim çok çok sevindim allahım daim etsin inşallahhhh sağlıklı huzurlu hamilelikler diliyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…