Dilekcim teşekkürler ,valla herkesle başediyorum ama gel de halimi gör bir deri bir kemik durumundayım,uyku yok,dinlenme yok,hasta olsam yatma yok,tek yaptığım çocuk bakıp yedirip içirip,yemek yap ortalık topla geceleri bu ara uyumuorlar ,anjin olmuşlar gene,prematüreler mikroplara karşı çok zayıflar ,en ufak bir mikropla hemen ikisi de hasta çok huysuzlar gece oturuyoruz,sabah uyuyorlar çok şükür ama o zaman da oğluma kalkıyorum,onu yedir içir.
bazen de dayanamıyroum diye ağlıorum :)
bakalım nereye kadar sürecek elbet bitecek diyorum :))
aaa canım benım cok sevındımm hayırlı ugurlu olsun
bende artık kıımse gelmıo dıye bakmıodum bıle buraya
hadi bakalım sıra bendedır artık umarım:))))
herkes nasıl kıslar bakalım
julıacım nbr canımm valla bravo yınede ıyı basedıosun tebrik ederım canım bı sure sonra bu sıkıntılarda olmayacak tatlı dillerını seveceksın ozaman allahın ızıyle..
dilekcım senın oğlanda buyumus maaşallh sen de ıyısındır uamrım
özlemcımle görüsüoz sık sık zaten
emel canım senın oğlan zaten adam olmus artık maaşallah
zeynepcim valla çok sevındım canım ya daha gecen ay konusmustuk sıra bıze gelıor dıye sen ayagını suru bende geleyim 2 ay dolacak eşim ameliyat olalı umarım bi sürprizde benden gekir:)
ayy kim kaldı hilal vardı hiç gelmez oldu sanırım oda 27 haftalık fılan oldu melek hiç yok ortada umarım bebişi onladır ondan gelmıodur...
tuğbacım senın mınnoş topiğin ilk şansı zaten
ay unuttuğum varsa kusura bakmayın canlrım siz benım ilk gözağrımsınız hiç kırmadık incitmedik birbirimizi,
sizin bende yeriniz çok farklı hepinizi çok öpüyorum biz ev taşıoruz bebek odası olan daha buyuk bı yere,once ınanmak gerekıo değilmi:))))sonra tatile cıkıcaz fılan yıne arada uğrarım hepinizi çok sevıorum....
kızlar ben HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM
gözün aydın allah tamakızlar ben HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM
waaaaavvvvvvv tebrikleeerr :52ben sizi ateş ölçme topiğinde görüyordum hep, Allah sağlıkla kucağınıza versin bebişi inşallaahhh sadece ateş mi, ölçtünüz acaba başka şeyler de denediniz mi kür ilaç gibi... uzun süredir deniyordunuz galiba benim gibi... çoook sevindim gerçekten.......
Canım çoook sevindim...Sende harika bir haber verdin bize...
ronyacım çok sevindimmmm Allah tamamına erdirdsin sağlıkla al kucağına
ronyacım çok sevindimmmm Allah tamamına erdirdsin sağlıkla al kucağına
bilmiyommmmmm kimmmm
bilmiyommmmmm kimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?