Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

tatlım 41 kere masallah sana iste herseyleri tam olsun diyince senin gibi mantarlı keklerine kadar düsünüp yapınca sende zorlanıyorsun haliyle ... ama cok sükür ki cok güzel zorluklar bunlar.... Allah sağlık ve huzur nasip etsin tatlım... Bosuna "cennet anaların ayakları altında" denmemis

aaa canım benım cok sevındımm hayırlı ugurlu olsun
bende artık kıımse gelmıo dıye bakmıodum bıle buraya
hadi bakalım sıra bendedır artık umarım:))))

cok saol güzelim.. darısı başına olsun insallah.... valla canım hep dua ediyorum, hem kendim ve benim gibi hamileler için hende bu topikte sırasını bekleyen arkadaslarım için... insallah dilerim ki sıra sizlerdedir canım...

cok güzel düsünmüşsünüz canım... söyle söyleyeyim (gerçi millet söylüyodu böyle hep ama içimden diyodum ki hadi canım ama başıma geldi)kısmetimmis tabii ama en az düsündüğüm pekde bebek için calışma yapmadığımız bir zamana denk geldi... (insallah Alllah tamamına erdirsin)

kızlar çok teşekkürler ,inşallah bu günleri de unutacağım günler olacak :)

ronyacım şimdide ben aynısını yapmışım boşalttım kutumu :)

juliacım sen 3 çocukla yapıyırsun bunları ben 1 ama her yer her yerde yani seni tebrik ederim maşallah arkadaşım

merhaba kıslar nasılsınız bakalımm
irem doğum yaptı sanırım hatta nerdeyse kırkı fılan cıkmıs olacak
ireemm nerdesin bi haber ver tatlım

kızlar ben HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMM

waaaaavvvvvvv tebrikleeerr :52 ben sizi ateş ölçme topiğinde görüyordum hep, Allah sağlıkla kucağınıza versin bebişi inşallaahhh sadece ateş mi, ölçtünüz acaba başka şeyler de denediniz mi kür ilaç gibi... uzun süredir deniyordunuz galiba benim gibi... çoook sevindim gerçekten.......

canım çok sağol
bende pko vardı eşimde varikosel vardı
eşim ameliyat olalı 3 ay oldu
bende puregon iğneyle yumurtladım
ve kısmette varmış oldu
darısı tüm arkadaşlarıma ben bu yolda çok uğraştım
2 yıldır uğraşıyom çok şükür emeğimin karşılığını aldım

merhaba kizlar ateş ölçem yönteminde siz çok deneyimlisiniz ben ilk defa ölçüyorum bu ay lütfen biri bana tablom hakkinda yorum yapabilirmi

of ya tabloyu koyamiyorum nasil koyacam ben bunu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…