Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

maşallahhhhh ne kadarlık oldular benim oğlan da büyüdü 10 aylık oldu günlerim onunla dolu

oy miniciklerrrrrrrr yesin teyzeleriiiiii,
az kaldı hilal zaman hızla akıyor her gün değişiyorlar her anları öyle güzelkiiii

oy miniciklerrrrrrrr yesin teyzeleriiiiii,
az kaldı hilal zaman hızla akıyor her gün değişiyorlar her anları öyle güzelkiiii

aynen emelcim inş. büyürler juliayı şimdi iyi anlıyorum valla çok güzel bişey Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. cidden minicikler erken doğdular teyzesi 33 hafatalıktı 15 gün küvezde kaldılar

iyidir canım benim ne olsun 2 tane çirkin kızlarım oldu ne olsun daha ne anlatayımki :) Rabbimden hep ikizlerim olsun istedim nasip etti

kız hilal sen ne zaman hamıle kaldında doğurdun kızım hani eşinden dolayı kapatmıştın demi maşallahh tebrik ederim cnm allah hayırlı ömürler versin güzel kaderler inş

Ayy Hilaalll ee biz snle o kadar konuştuk neden ikiz olduklarını söylemedin ki hiç bana :S

çoook sevindim kızlarıma kardeş gelmiş :)

valla seni de benden iyi anlayan olmaz,çok güzel oluorlar ama bir o kadar da zoorrr

kaç kilo doğdular ?

biz de bugün kontroldeydik benim kızlar 9 aylık oldular çok şükür biraz rahatladım en azından sürünüp duruorlar :)

kız hilal sen ne zaman hamıle kaldında doğurdun kızım hani eşinden dolayı kapatmıştın demi maşallahh tebrik ederim cnm allah hayırlı ömürler versin güzel kaderler inş

slm tatlım nasılsın doğururum işte :)) böyle süpriz yapmak istedim size kapattım bunu yeni açtım artık diğerinin şifreslerini bile unuttum teşekkür ederim canımmm ee sen neyapıyon

Emelcim tutup kalkıorlar her yerden peşlerindeyim ama en azından bırakıp çıkabiliorum işimi biraz yapabiliorum

yoksa uykular haram bize :)

öncelikleee juliaaaaaaaaaaaaaaaa sana çok ihtiyacım var diyeyim ben :)) kardeş geldi valla görsen ufacık tefecik bişeyler 1500 aleyna 1650 ilayda doğdu erken doğum oldu ayyy benim yiğenlerim maşallah çok tatlı olmuşlar ay benim kızlarda bir o kadar olsaydı hayırlısıyla daha ne isterimki

olurlar olurlar ,zaman geçior ama anne de geçior :)

sen söle bakiim neden sakladın ikiz olduklarını ben de sana o kadar model gösterdim bilseydik çift çift gösteridik :)

benimkiler 36. haftada 2240 ve 2660 olarak doğdular ,ben de 33te sancılandım ama doktorum beni bekletmeyi başardı ilaçlarla :)

sonra kilo kaybı oldu,sütüm olmadı ve bugüne geldik çok şükür ama ne çekiorum kilo aldıracam da akranlarına yetişecekler diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…