Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

slm tatlım nasılsın doğururum işte :)) böyle süpriz yapmak istedim size kapattım bunu yeni açtım artık diğerinin şifreslerini bile unuttum teşekkür ederim canımmm ee sen neyapıyon

ay hilalcım ben nasıl olayım düşük yaşadım hatırlıyonmu hala bekliyorum bakalaım sabırla

olurlar olurlar ,zaman geçior ama anne de geçior :)

sen söle bakiim neden sakladın ikiz olduklarını ben de sana o kadar model gösterdim bilseydik çift çift gösteridik :)

eşim kimseye söyleme diyince artık söyleyemedim kayınvaildemlere bile son aylarda söyledim yoksa sana söylemek istedim sen daha tecrübelisin en azından annem çifter çifter ördü örgüleri valla :)))

maşallah güzel olmuşlar baksana küvez ihtiyacı bile olmamış kuzuların bende yediriyorum sütüm yetmiyor mama takviyesi uyguluyorum bu kez sütümü de elektrikli pompayla sağıp veriyorum o zaman daha çok içiyorlar yorulmadan yetişir annesi bakma sen küçük bebekler daha çok gelişiyorlar benimde sancılarım başlamıştı ağrım yoktu sadece süt gibi akıntım vardı korktum doktoruma gittim nst çekildi 5-10 dk da bir sancım varmış meğerse hemen doğuma aldı doktorum ama sancıda da ağrım yoktu dokrtorum inanmadı

hey maşallah bu nasıl saklanır ki yaaa

valla hayran kaldım size :) bizi herkes biliordu :)

neyse çok şükür sağ salim almışsın kucağına

bundan sonra danıştığında yardım ederim neden olmasın :)

hakketten juliaa haklı kızz nasıl sakladın aşkolsun bizede eşim kızıyo diye kapattıyom dedin bi gittin o gidiş neyse

ıkızlerin hatrına affettik

ay cidden bak valla dalga geçme öyle oldu inanki kimse bilmedi doğana kadar birazda eşim nazarda korktu saklamamı istedi işte ne bileyim ay danışırım valla ne yapayım daha çok acemiyim :18:

doğrudur haklısın ne diyelim :)

sen tek bakmıorsundur

valla ben 3 çocukla başediorsam herkes eder merak etme

bir şekilde işler yürüyor yani

çok küçük olmaları sorun işte
prematüre doğdukları için her türlü mikroba açıklar ,çok koruman gerekecek,hasta kimseyi eve almayacaksınız

evet haklısın valla misafir kabul etmeyin dedi doktorum ama ne diyeyim gelmeyin mi diyeyim millete yanlış anlarlar bizim millet valla anlayış yok malesef senin işinde zor Rabbim yardım etsin sanada banada annem var Allahtan yardım ediyo sağolsun :)

Canım bak biz hiç küvözde kalmadık ama oğlumun eve getirdiği grip mikrobuyla yoğun bakıma girdik

orda sırf gelen misafirlerden kapanlar vardı

biz içeri almıorduk bebekleri ,onlar odalarında duruyorlardı,misafirler oturma odasındaydı

bir kere getirip gösterip geri götürüyorduk söylüorduk da doktor istedi ,yasak diye

siz çekersiniz,en ufak bir salgından artık haberdar olacaksın emin ol

benim kızlar bugün olmuş hala öksürük ve griple boğuşuyorlar

doğru valla çok haklısın daha çok ufaklar mikroplara karşı dirençsizler ama ne diyeyim yinede ben elimden geleni yapıyorum Rabbime emanetler

Allah sıkıntı vermesin inşallah :)

ya tuba nın cidden sesi çıkmıor nerelerde ,haberi olan var mı? merak ettim

vallasöz konusu çocuklarsa kimseye bakmam alına alınsın valla

harbiden yok nerde bu hatun

Merhaba güzeller nasılsınız? Herkesin Bayramı kutlu olsun..

Hilal tebrik ederim ikizlerin olmus masallah

Bizde 1 ay Türkiye ye tatile gittik cok iyi geldi... gelir gelmez 3lu testi yaptırdım simdi sonuc bekliyoruz insallah iyi cıkar.. 2li testimiz temiz cıkmıstı cok sükür.. Oglum olucakmis hayırlısıyla insallah gerci ben kızları az biraz daha cok seviyodum ama saglıklı dogsunda basımız ustüne hepsi..

Bizden haberler böyle sekerler... herkese sevgiler

pikecimmm canım hayırlı uğurlu olsun
canım ikili test temiz çıktıktan sonra üçlüde temiz çıkıyor
güzel haberlerini almak umuduyla öpüyorum

Selam kızlar...Nasılsınız?..

Biz ana oğul çok iyiyiz...Yazın keyfini çıkarıyoruz...29'un da oğlum 5. ayına girdi...Maşallah'ı var...Birkaç güne kadar 1 tane dişimiz de çıkarmış dr. amcamız öyle dedi...

Kimin ikiz bebekleri olmuş anlamadım...Eski nicki neydi?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…