slm tatlım nasılsın doğururum işte :)) böyle süpriz yapmak istedim size kapattım bunu yeni açtım artık diğerinin şifreslerini bile unuttum teşekkür ederim canımmm ee sen neyapıyon
olurlar olurlar ,zaman geçior ama anne de geçior :)
sen söle bakiim neden sakladın ikiz olduklarını ben de sana o kadar model gösterdim bilseydik çift çift gösteridik :)
benimkiler 36. haftada 2240 ve 2660 olarak doğdular ,ben de 33te sancılandım ama doktorum beni bekletmeyi başardı ilaçlarla :)
sonra kilo kaybı oldu,sütüm olmadı ve bugüne geldik çok şükür ama ne çekiorum kilo aldıracam da akranlarına yetişecekler diye :)
ay hilalcım ben nasıl olayım düşük yaşadım hatırlıyonmu hala bekliyorum bakalaım sabırla
ay hilalcım ben nasıl olayım düşük yaşadım hatırlıyonmu hala bekliyorum bakalaım sabırla
hey maşallah bu nasıl saklanır ki yaaa
valla hayran kaldım size :) bizi herkes biliordu :)
neyse çok şükür sağ salim almışsın kucağına
bundan sonra danıştığında yardım ederim neden olmasın :)
hey maşallah bu nasıl saklanır ki yaaa
valla hayran kaldım size :) bizi herkes biliordu :)
neyse çok şükür sağ salim almışsın kucağına
bundan sonra danıştığında yardım ederim neden olmasın :)
hilalcim seni ekledim kızlarım profilimde :)
doğrudur haklısın ne diyelim :)
sen tek bakmıorsundur
valla ben 3 çocukla başediorsam herkes eder merak etme
bir şekilde işler yürüyor yani
çok küçük olmaları sorun işte
prematüre doğdukları için her türlü mikroba açıklar ,çok koruman gerekecek,hasta kimseyi eve almayacaksınız
Merhaba güzeller nasılsınız? Herkesin Bayramı kutlu olsun..
Hilal tebrik ederim ikizlerin olmus masallah
Bizde 1 ay Türkiye ye tatile gittik cok iyi geldi... gelir gelmez 3lu testi yaptırdım simdi sonuc bekliyoruz insallah iyi cıkar.. 2li testimiz temiz cıkmıstı cok sükür.. Oglum olucakmis hayırlısıyla insallahgerci ben kızları az biraz daha cok seviyodum ama saglıklı dogsunda basımız ustüne hepsi..
Bizden haberler böyle sekerler... herkese sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?