sağol canımm darısı tüm isteyenlerin başına inşallah bu mübarek günde allahım bütün elleri boş çevirmesinn:Saruboceq:Vaayy süper mübarek gün güzel haber aldık yanii.Tebrikler Eren Sezen, Allah hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin,ne güzel yaa,ne mutlu bir haber.6. hamiş de çıktı bu ay çok sevindim :)))
kızlar 6 gündür ateşimi ölçüyorum yazmıştım sizede 21.gün 36.6 22.gün 36.9 23.gün 36.7 24.gün 36.8 25.gün 36.8 26.gün 36.9 adetime 3 gün var bugün test yaptım dayanamadımm vee çiftt çizgi ateşimin yüksekliği hamile olmamdanmış kızlar:CüvCüv:
kızlar 6 gündür ateşimi ölçüyorum yazmıştım sizede 21.gün 36.6 22.gün 36.9 23.gün 36.7 24.gün 36.8 25.gün 36.8 26.gün 36.9 adetime 3 gün var bugün test yaptım dayanamadımm vee çiftt çizgi ateşimin yüksekliği hamile olmamdanmış kızlar:CüvCüv:
amin canım darısı senin ve tüm isteyenlerin başınatatlım çok sevindim bu mübarek günde ne güzel bi haber böyle rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşşşş:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
amin canım bana bu topiz uğurlu geldi ateşimi ölçüp hep yüksek çıkınca kendime güvenim geldi hamile olduğuma inandım ve test aldım allah bütün isteyenlere nasip etsin inş..tebrikler canım allahım saglıkla kucagınada almayı nasip etsin..
:CüvCüv::teytey::teytey::hooray::hooray::enbuyukkk:
amin canım bana bu topiz uğurlu geldi ateşimi ölçüp hep yüksek çıkınca kendime güvenim geldi hamile olduğuma inandım ve test aldım allah bütün isteyenlere nasip etsin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?