Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

bende iiym tatlım ne olsun işte hamdolsun ... bugün sabah eşimi yolcu ettikten sonra bi daha uyudum ondan geç geldim:))) bi de kahvaltımı yapıp öyle geldim sonra buraya dalıp gecikiyor:)))

tamam tatlım özelden yazmama gerek yokki gitti.... sitesi var ya ordan aldım. üye oldum. ovulasyon kiti diye arama yaptım ilk çıkan sayfada 16 ovulasyon+4 gebelik testi vardı kargo dahil 22 falandı sanırım hemde 3 taksit yaptık. cumartesi istedik acil yazdık pazartesi geldi... ben ilk iyi değil zannettim hep silik çıkınca ve idarara batırılanlar basit gelmişti, ilk kez kullandığım için acaba test mi iyi değil dedim ama baktım da pozitifi hem ovulasyonda hem de gebelik testine gördüm hamdolsun. yani fazla para ödemeye gerek yok bence...

canım zaten üstünde adet döngüne göre ne zaman başlaman gerektiği yazıyor ama ama ben erken başlammıştım geç buldum pozitifi:)) sen de bu ay kendni tanımak adına erkenden başla bence:)))

Son düzenleme:
çıkma be meleğim:)) opuyorumnanaktan

birazdan çıkarız namaz dua kuran okuruz inş

kızlar 6 gündür ateşimi ölçüyorum yazmıştım sizede 21.gün 36.6 22.gün 36.9 23.gün 36.7 24.gün 36.8 25.gün 36.8 26.gün 36.9 adetime 3 gün var bugün test yaptım dayanamadımm vee çiftt çizgi ateşimin yüksekliği hamile olmamdanmış kızlar:CüvCüv:

Vaayy süper mübarek gün güzel haber aldık yanii.Tebrikler Eren Sezen, Allah hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin,ne güzel yaa,ne mutlu bir haber.6. hamiş de çıktı bu ay çok sevindim :)))

Ya diğer ay da inş bizlerin isimleri teker teker sıralanır .
Mübarek gün kızlar dualarınızda isimlerinizi eksik etmeyin :)
Bugün ne güzel bir haber böyle mutlu haber almak ne iyi oldu :)

Vaayy süper mübarek gün güzel haber aldık yanii.Tebrikler Eren Sezen, Allah hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin,ne güzel yaa,ne mutlu bir haber.6. hamiş de çıktı bu ay çok sevindim :)))
sağol canımm darısı tüm isteyenlerin başına inşallah bu mübarek günde allahım bütün elleri boş çevirmesinn:Saruboceq:

tatlım çok sevindim bu mübarek günde ne güzel bi haber böyle rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşşşş:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

tebrikler canım allahım saglıkla kucagınada almayı nasip etsin..
:CüvCüv::teytey::teytey::hooray::hooray::enbuyukkk:

amin canım darısı senin ve tüm isteyenlerin başına

tebrikler canım allahım saglıkla kucagınada almayı nasip etsin..
:CüvCüv::teytey::teytey::hooray::hooray::enbuyukkk:
amin canım bana bu topiz uğurlu geldi ateşimi ölçüp hep yüksek çıkınca kendime güvenim geldi hamile olduğuma inandım ve test aldım allah bütün isteyenlere nasip etsin inş..

amin canım bana bu topiz uğurlu geldi ateşimi ölçüp hep yüksek çıkınca kendime güvenim geldi hamile olduğuma inandım ve test aldım allah bütün isteyenlere nasip etsin inş..

ay inanamıyorum sezencim tebrik ederim canımmm çok sevindim darısıda bize inşallah degerlerini bi görseydim yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…