Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

erensezen canıııııııııııım tebrikler maşallah maşallah........
çok sevindim canım çook mutlıu oldum... darısı diğer arkadaşların başına inş...opuyorumnanaktan:lepi:

eren sezencim tebrik ederim çok sevindim kızlara 6 hamile çıkarttık demiştim kızlarda ne 6 sı 5 demişlerdi bende ALLAH söyletti nebileyim demiştim :teytey: :teytey: :teytey: :hooray: bu mübarek günde güzel haberdi ne olur bu tpikteki arkadaşlarada bana da çok dua edin martın anneleri biz olalım artık

yok canım niye günah olsun..
aksine adetliyken namazkılmak ,kuran okumak vs gibi ibadet yapılamayacağı için, özellikle tesbih çekmek tavsiye edilir

tubişim bana kırılmamana çok sevindim öpüyorum o güzel yanaklarından adet oldum karnım ağrıyo sabah bişey yoktu aksi işte akşam tuttu opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

naber juli görüşemiyoruz:)))
eee adet zamanları bitti tabi heyecan bitti gelmiyorsunuz:)))

tabiki esmaül hüsnayı çekebilirsin..

ben de senin cici yanaklarındanopuyorumnanaktan

juli aynen canım bende tebrik ederim bol bol duaalaşalım inş...

hayırlı akşamlar

kızlar maşallah topiğimiz 3 günde nasıld da ilerlemiş:) maşallah elinize kolunuza yüreğinize sağlık

Tuba daha nasıl geleyim akşama kadar sayfa kapanmıor ki ben hiç gitmiorum ki geleyim :)))
Akşamalrı da pek vakit olmuor eve gittiğimde mutlaka bir sürü iş oluor dinleniorum sonra da vakit bulduğumda zaten açıorum hemen.
Hem bundan sonra çalışma günlerim başlayacak hayırlısyla :))

Şaka yaptım julıcıĞım ya:)))

sen ÇalıŞ ÇalıŞ benımkıler arkadaŞ ıstıyor senden komŞuyuz ya o yÜzden:)))))))))

erensezen canıııııııııııım tebrikler maşallah maşallah........
çok sevindim canım çook mutlıu oldum... darısı diğer arkadaşların başına inş...opuyorumnanaktan:lepi:
allah razı olsun canım benim sağlıkla kucağımıza alırız inş.bebişlerimizi

eren sezen simdi okudum, 6. hamilemissin bu ay ki:))
yasasinnnn.. cok sevindim.. gozun aydin.. saglikli guzel bir hamilelik gecirmen dilegiyle:))

sağol canım bugün çok dua ettim hepimize kızlar inş.martta sizlerde hamiş olrsunuz allahım dua için açılan elleri boş çevirmezz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…