amin cnm senin kucağına almaya az kalmış ne güzel sağlıkla kavuş bebişine cnmm darısı benim başımaeren sezen simdi okudum, 6. hamilemissin bu ay ki:))
yasasinnnn.. cok sevindim.. gozun aydin.. saglikli guzel bir hamilelik gecirmen dilegiyle:))
sağol melikecim darısı senin başına son 2 gündür 36.9 çıkıyo ondan önceki 4 günüde geçmişte yazmıştım cnmmay inanamıyorum sezencim tebrik ederim canımmm çok sevindim darısıda bize inşallah degerlerini bi görseydim yahuuuu
sağol melikecim darısı senin başına son 2 gündür 36.9 çıkıyo ondan önceki 4 günüde geçmişte yazmıştım cnmm
hilalcim naber? seni ruyamda gordum dun, tabiki yuzunu filan degil ama isminle..
canin cok sIkkindi, hatta cok uzgundur filan, aglayarak uyandim..
canim benim ruyalarin tersi cikar zaten, sanirim cok yakinda cokkk mutlu olacagin birsey olacakk:))
KIZ HİLAL müge deyince aklıma geldi bende gördüm rüyamda hayır olsun inş..
ama eskiden tane tane hatırlardım rüyalarımı, hamilelikten beri çok hatırlamıyorum. bi yerde okumuştum hamilelikte çok rüya görülürmüş ve karışık:)) bu yüzden hatırlamıyorum sanırım çok karışık görüyorum son zamanlar. aslında ben herzaman çok rüya görüürüm ve çok şükür bazen rüyalarım çıkar ama 1-2 haftadır net hatırlayamıyorum
evet hilalim hayırdır inş:)))
burda kardeş gibi olduk herbirimiz yalansız riyasız arkadaşlıklar kurduk.. sizi gmörmeyeceimde kimi göreceğim desene:) hergün burdayız:)))
yok cnm son 6 gündür ölçmeye başlamıştım kür yapmadım ama kocişe keçi boynuzu yedirdim bide her akşam türk kahvesi içirdim adet bitti gün aşırı çalıştık cnmmgördüm canım tablon yok dimi bide yumurtlama dönemini nasıl anladınn kür felan yapıyomuydun bu aradaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?