Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

obur forma da yazdim ama buraya da yazayim..
herkesin mevlut kandili mubarek olsun..

Eminim en kisa zamanda guzel haberler alacaksiniz.. Allah isteyen herkese saglikla bebislerini kucagina almayi nasip etsinn.

eren sezencim degistir artik bakalim bu ticker in:))
sen de guzel bir ticker yap kendine.
Ben hala basinda sayilirim hamileligin, subat ayinin ilk hamilesi bendim,sen de subatin son hamilesi oluyorsun galiba:))

hilalcim naber? seni ruyamda gordum dun, tabiki yuzunu filan degil ama isminle..
canin cok sIkkindi, hatta cok uzgundur filan, aglayarak uyandim..
canim benim ruyalarin tersi cikar zaten, sanirim cok yakinda cokkk mutlu olacagin birsey olacakk:))

kizlar herkes yemek derdin de sanirim, hadi ben kacayim, o zaman, yine gelirim..
iyi kandiller tekrar herkese

hilalcim naber? seni ruyamda gordum dun, tabiki yuzunu filan degil ama isminle..
canin cok sIkkindi, hatta cok uzgundur filan, aglayarak uyandim..
canim benim ruyalarin tersi cikar zaten, sanirim cok yakinda cokkk mutlu olacagin birsey olacakk:))

hayırdır inş. mügecim evet rüyaların tersi çıkarmış adet oldum bende karnım ağrıyo biraz sen nasılsın iyisindir inş.

KIZ HıLAL müge deyince aklıma geldi bende gördüm rüyamda hayır olsun inş..
ama eskiden tane tane hatırlardım rüyalarımı, hamilelikten beri çok hatırlamıyorum. bi yerde okumuştum hamilelikte çok rüya görülürmüş ve karışık:)) bu yüzden hatırlamıyorum sanırım çok karışık görüyorum son zamanlar. aslında ben herzaman çok rüya görüürüm ve çok şükür bazen rüyalarım çıkar ama 1-2 haftadır net hatırlayamıyorum

BİSMİLLAH sendemi gördün beni rüyanda tubişim hayırdır inş.delikafadulden

neyse kılzlar ya 1 saattir çıkacağım çıkamadım:)))
hepiniizn mevlut gecesini tekrar tebrik ediyorum..
mübarek mevlüt geceniz hayırlı, bol dualı, bol ibadetli ve bol istigfarlı geçsin inş..
kızlar isimlerimzle dualaşalım lütfen))
sizleri çok seviyorum. Allah'a emanet olunopuyorumnanaktan

evet hilalim hayırdır inş:)))
burda kardeş gibi olduk herbirimiz yalansız riyasız arkadaşlıklar kurduk.. sizi gmörmeyeceimde kimi göreceğim desene:) hergün burdayız:)))

saol bitanem seninde kandilin mübarek olsun dualarla hep beraber buluşalım bu akşam bende kaçıyorum opuyorumnanaktan

evet hilalim hayırdır inş:)))
burda kardeş gibi olduk herbirimiz yalansız riyasız arkadaşlıklar kurduk.. sizi gmörmeyeceimde kimi göreceğim desene:) hergün burdayız:)))

evet doğru söylüyosun tubişim hepimiz kardeş olduk artık aynı akşam 2 annenin rüyasına girmek ne güzel hayırlara çıkarsın RABBİM

gördüm canım tablon yok dimi bide yumurtlama dönemini nasıl anladınn kür felan yapıyomuydun bu aradaaaa
yok cnm son 6 gündür ölçmeye başlamıştım kür yapmadım ama kocişe keçi boynuzu yedirdim bide her akşam türk kahvesi içirdim adet bitti gün aşırı çalıştık cnmm

hayırlı kandiller Rabbim hamilelerimize bebeklerini hayırlısıyla kucağına alsın anne olmak isteyen arkadaşlarımızı tez zamanda hayırlısıyla anne yapsın canlarımmmmmmmmmmmm
tüm dualarınıza yürekten amin diyyorum kızlar dualarınızda bizlere de yer verin sizi çok öptüm

erensezencim tebrik ederim hayırlısıyla kucağına almanı diyorum canım :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Son düzenleme:
Erensezen diger tarafta da tebrik ettim burada da tebrik edeyim. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. Bir avazda kurtarsin insallah.

Kizlar ben de gidip ibadet edeyim bu gece. Hepinize ismen dua edecegim ve Peygamberimiz yuzu suyu hurmetine ortak dilegimizi tekrarlayacagim. Allah samimiyetle dua edenleri geri cevirmez. Hepinizin kandili mubarek olsun.

amin arkadaşlarım bende hepimize duamı ibadetimi yaptım akşam üstüde pembe kartı yedim kaydirigubbakcemile3 lekelenmem başladı yarında sökülürüm ..
öpüyorum bende çıkayım bari limse gelmez bugun akşam yarın görüşürüz..

erensezencm g.aydın ya ne guzel bır gunde ogrenmıssın Allah herkesn muradını gerceklestrsn

Rabbım herkesn yuzunu guldursun

her ısteyende bu duyguyu yasar ınsallh..

dualrımdasınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…