evde düşürdüysen bulursun canım inşşşş
inş bulursun melekciğim güle güle kolay gelsin takrar ama hakikaten bugün muhabbet süper:)
tek taşımıkendim aldım girmesinler havayaaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
ben bi yüzüğüm vardı bozup beyaz altın bi tek taş almıştım kendi kendimekaydirigubbakcemile3
Güle güle melek sana da saatler olsun mu desek,sıhhatler olsun mu desek ? :)
canım, yemek ye aç kalma, bişey olmaz, yazmıyo zaten yemek yasak diye.. sadece son 2 saat sıvı çok tüketme diyor... kasma kendini o kadar çok.. sadece 4 saat idrar tut garanti olsun...
(canım, senin için de dua ederim ben )
herkes nasıl bu arada? selam olsun cümleten...
arkadaşlar şu lazer epilasyon için nacizane fikrimi daha doğrusu dr umdan edindiğim bilgiyi aktarayım ben daha önce koltuk altı için iğneli yaptırmıştım (memnunum gayet rahat oluyor) hatta malum bölge için de bitirme garantiliye başlayıp yanlızca bir kere gittiğimde hamile kaldığım için devam edmemiştim sonra dr uma sorduğum da yaratılmış olan herşeyin bir nedeni olduğu gibi bunun da bizi koruma amaçlı olduğunu söyledi hatta normalde bile kılların tamamen kesilmemesi gerektiğini (milim bırakılmalıymış) çünkü oraya herhangi bir mikrobun girmesini bu kılların engellediğini söylemişti bende daha sonra devam etmedim tabi bu alt kısım için geçerli ben hala üst taraf için düşünüyorum :)) bilginize
Merhaba Nur. Oooo herkes burada. Nassınız hanımlar? Cümleten hayırlı aksamlar.
Oooo herkes toplanmış çay koyuyordum. Dolunay Allah yardımcınız olsun canım.
ee kimse yokmuş maşallah yemek tarifleri falan süper yine ..
bende melekler korusun başlamadan bakayım demiştim ama sonra görüşrüz öpüldünüz
afiyet olsun emelcim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?