Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Ya sabahları midesi bulananlar iççin başucunuzda tuzlu kraker olsun yataktan birden kalkmayın ve ağzınıza bir kraker atın diyorlar.

O zaman bal, tereyağ, bol yoğurt, bulgur, nohut, az da et. Böyle mi? yoksa ısviçre köylüsü mü? Onlar zengin yani :))))

Oooo sen hamile kal pikecim biz başının etini yeriz şunu ye bunu yeme diye. Yeşil çay gebelikten önce çok iyi ama gebe kalınca içilmemeli mesela.

haha koylu gibi beslen, dogru demis, vallahi:)

evet iremcim, tuzlu kraker yemiyorum ama tost ekmegi peynir filan cok iyi geliyor mideme..

yesil cayda dogru, icilmemeli..

yaa ben o yeşil çayı şimdi içince bile midem bulanıyo.. hiç mi sevemez bir insan bir çayı... zaten normal çayı da çok içemiyorum.. hep böyleydi ama her türlü kahveye bayılıyorum..

süt getirtecem diyor yoğurdunu yaparız sütünü içersin
bi de kahvaltıda zorlanınca amma pıt pıt acıktı diyor duyularımı sömürüyorakannehir

ben artik isime doneyim arkadaslar..
gorusmek uzere..

bu arada merhaba Nur, ben cikiyorum ama aramiza hosgeldin:)

evde düşürdüysen bulursun canım inşşşş

evde düşürmüştüm buldum canım..

buldum çok şükür tubam güle güle kullan benimde tek taşı dügünde kayınpeder takmıştı..

Güle güle melek sana da saatler olsun mu desek,sıhhatler olsun mu desek ? :)

sıhatler olsun sagol canım o appacık oldum..kaydirigubbakcemile3

yaptım tek çizgi çıktı kızlar batırdım 10 kadar saydım içimden sonrda düz zemine koydum 10 dkika sonra baktım...

evet canım allahın verdigi pislikerin yok etmemiz gerekiyormuş yoksa vucudtaki mikrop nerden atılacakmış

Merhaba Nur. Oooo herkes burada. Nassınız hanımlar? Cümleten hayırlı aksamlar.

iyi akşamlar canım...

ee kimse yokmuş maşallah yemek tarifleri falan süper yine ..
bende melekler korusun başlamadan bakayım demiştim ama sonra görüşrüz öpüldünüz
afiyet olsun emelcim..

Oooo herkes toplanmış çay koyuyordum. Dolunay Allah yardımcınız olsun canım.

sağolasın canım Allah razı olsun.. cümlemize kolaylık versin

ee kimse yokmuş maşallah yemek tarifleri falan süper yine ..
bende melekler korusun başlamadan bakayım demiştim ama sonra görüşrüz öpüldünüz
afiyet olsun emelcim..

evet melekcim kimse yok, ben de geldim kimse yok diye çıkıyorum.. Hanımın çiftliği başladı ben de onu izlerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…