Dolunay çok etkili olduğunu görmedim çünkü eşim ben üşüorum diye kombiyi full açmıştı ama son günlerde ateşim yine de düştü.Çok çok etkili değil anladığım kadarıyla.
Sadece şu olabilir,daha önce de yaşadığım için söylüorum,sen denizseviyesine yakın bir yere gittin,daha yüksek bir yere çıktığın için basınç ve hava değişimi regl tarihini etkiliyor.
arkadaşlar şu lazer epilasyon için nacizane fikrimi daha doğrusu dr umdan edindiğim bilgiyi aktarayım ben daha önce koltuk altı için iğneli yaptırmıştım (memnunum gayet rahat oluyor) hatta malum bölge için de bitirme garantiliye başlayıp yanlızca bir kere gittiğimde hamile kaldığım için devam edmemiştim sonra dr uma sorduğum da yaratılmış olan herşeyin bir nedeni olduğu gibi bunun da bizi koruma amaçlı olduğunu söyledi hatta normalde bile kılların tamamen kesilmemesi gerektiğini (milim bırakılmalıymış) çünkü oraya herhangi bir mikrobun girmesini bu kılların engellediğini söylemişti bende daha sonra devam etmedim tabi bu alt kısım için geçerli ben hala üst taraf için düşünüyorum :)) bilginize
Dolunaycim herkesinki farkli oluyor. Takma yani.
Efeler yaramaz olmuyor mu arkadaslar? Ben isme cekmeye cok inanirim da.
pikepolat kebabi kim sevmez ya:)))
gecen gun canim ailemi seyrettim de, ondan beridir kebap istiyorum yemek:)
burda gerci turkiyede yapilanin %1 guzelligini bile bulamiyorsun ama ne yapalim buna da sukur
Başlık geriye gitmişti tekrar güncelleyelim :)
yok julia temizlik degil kaydirigubbakcemile3 kahvaltı yap bulaşıkları toparla evin rutin işleri yani...
kankicim hoşgeldin bitanem nasılsın
bende ömre bedelin tekrarına bakıyorum başladı çıkmadan bakayım dedim gelmişsin
ama ben çıkıyorum görüşürüz sonra öptüm...
mrb kızlar naslsnz
Tubacım karpuzu Mig.. larda bulabilirsiniz,bir arkadaşımızda bu aylarda hamileydi canı çok istemişti almıştık Ona( eşi umursamamıştı da)
çok lezzetli deoluyor mevsimsiz gibi ama güney ülkelerden gelior o yüzden pahalı sadece ,bebişler için değer ama .
bnece eşin çalışmaları bitirmek için ateşinin yükselmesini kombiyi açarak sağlamak istemiş:roflol::roflol:
bende aynısı duymuştum canım. Rabbimizin yarattığı herşeyin bi sebebi var çünkü. o kıllar terlemeyle içerdeki mikrobuda dışarı atarmış. yani herşeyin bi sebebi bi hikmeti var kurcalamayın fazla:))))
ben de çok inanırım. ismi gibi büyüyor çocuklar genelde....
ismiyle hemhal oluyor. ve o isimlerle çağrılacağız hesap günü Rabbmizin huzuruna. bu yüzdendir ki çocuklarımıza anlamlı ve hayırlı isim koymak bize verilen özel ve önemli bi görev
ya ne tevafuk.
bende akşam yoğurtlu kebap istiyorum dedim eşime:))
ya kızlar 2-3 haftaıdır canım karpuz çekiyor. daha çıkmadığı için yiyemiyorum bişey olmaz değil mi:)))) ama bugün rüyamda yediğimi gördüm ve rahatladım birazkaydirigubbakcemile3
bi de çok tatlı çekiyor canım. hani hamileler ekşi turşu falan yermiş ya yok ya ben tatlı:))her akşam yiyiyorum nerdeyse, e bi de ilk haftalar önemli diye dinleniyorum yiyiyorum bol bol topiş oldum:)))eyvahedigeldismile
aferin sana iyi çalışıyorsun:hooray::enbuyukkk:
vallahi benim ev aldı başını gidiyor. dün banyoyu tuvaleti fırçaladım çok yoruldum. ama ne yapayım artık dyanamadım:) eşim bugün evi süpürür sonra da sileriz tamam 2 hafta yeter bze:)))lülülülülülü
tamam canım istanbula mı geliyorsunuz. yarın mı?
ben iyiyim sende iyisindir inş kankim
opuyorumnanaktan
iyiyiz canıım hoşgeldin
ya eşim gülüyor bulamayız diyor olsa da hani bi ihtimal varsa da hormonlu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?