Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

ben geldim kimse yok denk gelemedik..
anca işlerimi bitirdim..
oh hilalcım ellerine saglık evin mis gibidir şimdi..

yok julia temizlik degil kaydirigubbakcemile3 kahvaltı yap bulaşıkları toparla evin rutin işleri yani...

kankicim hoşgeldin bitanem nasılsın
bende ömre bedelin tekrarına bakıyorum başladı çıkmadan bakayım dedim gelmişsin
ama ben çıkıyorum görüşürüz sonra öptüm...

bnece eşin çalışmaları bitirmek için ateşinin yükselmesini kombiyi açarak sağlamak istemiş:roflol::roflol:

bende aynısı duymuştum canım. Rabbimizin yarattığı herşeyin bi sebebi var çünkü. o kıllar terlemeyle içerdeki mikrobuda dışarı atarmış. yani herşeyin bi sebebi bi hikmeti var kurcalamayın fazla:))))

Dolunaycim herkesinki farkli oluyor. Takma yani.

Efeler yaramaz olmuyor mu arkadaslar? Ben isme cekmeye cok inanirim da.

ben de çok inanırım. ismi gibi büyüyor çocuklar genelde....
ismiyle hemhal oluyor. ve o isimlerle çağrılacağız hesap günü Rabbmizin huzuruna. bu yüzdendir ki çocuklarımıza anlamlı ve hayırlı isim koymak bize verilen özel ve önemli bi görev

pikepolat kebabi kim sevmez ya:)))
gecen gun canim ailemi seyrettim de, ondan beridir kebap istiyorum yemek:)
burda gerci turkiyede yapilanin %1 guzelligini bile bulamiyorsun ama ne yapalim buna da sukur

ya ne tevafuk.
bende akşam yoğurtlu kebap istiyorum dedim eşime:))
ya kızlar 2-3 haftaıdır canım karpuz çekiyor. daha çıkmadığı için yiyemiyorum bişey olmaz değil mi:)))) ama bugün rüyamda yediğimi gördüm ve rahatladım birazkaydirigubbakcemile3
bi de çok tatlı çekiyor canım. hani hamileler ekşi turşu falan yermiş ya yok ya ben tatlı:))her akşam yiyiyorum nerdeyse, e bi de ilk haftalar önemli diye dinleniyorum yiyiyorum bol bol topiş oldum:)))eyvahedigeldismile

Başlık geriye gitmişti tekrar güncelleyelim :)

aferin sana iyi çalışıyorsun:hooray::enbuyukkk:

yok julia temizlik degil kaydirigubbakcemile3 kahvaltı yap bulaşıkları toparla evin rutin işleri yani...

vallahi benim ev aldı başını gidiyor. dün banyoyu tuvaleti fırçaladım çok yoruldum. ama ne yapayım artık dyanamadım:) eşim bugün evi süpürür sonra da sileriz tamam 2 hafta yeter bze:)))lülülülülülü

Tubacım karpuzu Mig.. larda bulabilirsiniz,bir arkadaşımızda bu aylarda hamileydi canı çok istemişti almıştık Ona( eşi umursamamıştı da )
çok lezzetli deoluyor mevsimsiz gibi ama güney ülkelerden gelior o yüzden pahalı sadece ,bebişler için değer ama .

Canlar ben çıkıyorum,bugünlük benden bu kadar :)
ınş görüşürüz, kendinize iyi bakın ...

kankicim hoşgeldin bitanem nasılsın
bende ömre bedelin tekrarına bakıyorum başladı çıkmadan bakayım dedim gelmişsin
ama ben çıkıyorum görüşürüz sonra öptüm...

tamam canım istanbula mı geliyorsunuz. yarın mı?
ben iyiyim sende iyisindir inş kankim
opuyorumnanaktan

mrb kızlar naslsnz

iyiyiz canıım hoşgeldin

ya eşim gülüyor bulamayız diyor olsa da hani bi ihtimal varsa da hormonlu diyor

güle güle juliciğim
iyi hafta sonları

sen okumadın sanırım yazdığımı:)))
eşin kombiyi neden açıyor diye açıklama yaptım:))))

olsun canım bende hamileyken gırgır yapıp geçiyordum boşver salla sen ve bebşin daha önemlisin dikkat et kendine...
isim konusunda bende aynı fikirden baba daha sorumlu tabikide anlamı güzel isim gerek
ben öyle toprak yaprak ateş volkan su asya deniz v.b. hiç tasvik etmiyorum sevmiyorumda zaten ...
karpuz benim 2 ayda canım çekmişti ocakta pazarda vardı sansıma aldım 8tl ama degdi bi oturuşa yarısını yedim ohaoldumsmile :roflol:
al tatlım bebeşin canı çekmiş asıl yemezsen bir şey olur

evet canım yarın geliyoruz şimdi kayınvalideme gidiyorum yemege akşam gelincede giremem yarın sabah 7 çıkcaz yola bende seni öpüyorum tubacım görüşürüz Şeniz

buarada dünde yaptım ovulosyonu bugunde birşey yazmamışsınız kızlar bugunde tek çizgi çıktı yarın yapmıyacagım pazartesi tekrarmı yapsam ..

Canım benım MSJINI okudum da tek Çızgı yazdın ya ondan yorum yapmadım gÜlÜm benım..
ıstersen 1-2 gÜn sonra baŞla. ÇÜnkÜ yakınsa sılık Çıkardı herelde. Ama herkezde farklı olablır ben tecrÜbesızım bu konuda.

MELEĞıM OKUDUM YASıN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…