- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
inan bana çok daha kötü boşluklar var.ben mal mülk kıyafet falan hiç kıskanmam. hep en iyisine sahip olsunlar isterim. ama manevi bir durum olunca boşluk hissettim galiba
şimdi kendi açımdan düşüneyim , diyelim bi arkadaşım var ve ilişkilerinde kötü şeyler yaşadı. Ben ona habire gelinlik fotoğrafı atıyorum. Yani tamam heyecanımı paylaşmak için bir iki kere konuyu açarım da habire de gözüne sokmam yani.ya bence kim olsa yanlış anlar gibi.
bir de tek kendinin değil arkadaşlarının gelinliklerini falan da atıp anlatıyor
benim çevremde düğünler yeni yeni arttı. arkadaşlar evleniyor. birlikte büyüdüğüm insanlar. ben de isterdim ama olmadı sanırım aklıma bu geliyor. istediğim biri vardı fakat olmadı. tatlı heyecanlar.Yeni bir iliskiden cikip sicagi sicagina bunu hissetseniz normal derdim ama genel olarak hissettiginiz bir durum degilse cok normal degil. Hayatiniz boyunca dugun nisan olacak.
Ohoo siz bir de 35te görünevet ve ben giyemedim
kutsal görmüyorum ama sevdiğim biriyle hayatımı birleştirebilmiş olmak isterdim. Bir de muhabbetler hep düğün nişan üzerine olmaya başladı haliyle insanlar evleniyor. ben biraz dam üstünde saksağan gibi kaldım ortamlarda
evet ve ben giyemedim
kutsal görmüyorum ama sevdiğim biriyle hayatımı birleştirebilmiş olmak isterdim. Bir de muhabbetler hep düğün nişan üzerine olmaya başladı haliyle insanlar evleniyor. ben biraz dam üstünde saksağan gibi kaldım ortamlarda
Bir arkadaşım var baya uzun süredir arkadaşız. Zırt pırt nişan kına elbiselerini atıyor yorum istiyor. Benim de yoğunluğum vardı baya ve evlilik işleri beni üzüyor zaten kötü ilişkiler yaşadım falan hiç duymak istemiyorum. Onun bir arkadaşı var bizi de tanıştırmıştı ama yakınlığımız yok hiç. Yani 5 senede toplasanız 3 kere oturmuşuzdur. Bu yaz düğünü olacak. Haliyle sadece yakınlarını çağırmış. Arkadaşım tutturdu seni neden çağırmıyor diye. Ben de dedim ki beni neden çağırsın yakın değiliz çok normal çağırmaması. Konuyu uzattıkça uzattı benden daha çok taktı.
Her neyse, ben biraz üzülüyorum düğün dernek vs. Bazen cevap vermiyorum inatla atmaya devam ediyor. Kınaya 3-4 elbise nişana 2 bekarlığa vedaya 3 tane şey aldı hepsini yorumladım ama sıkıldım ve hep kötü ilişkilerim falan geliyor aklıma.
Arkadaşlığımı da kesmek istemem çünkü saçma yani. Öyle anlatmak istedim. Nerdeyse düğünlere bile katılasım yok çünkü üzülüyorum.
Chatgpt;Bir arkadaşım var baya uzun süredir arkadaşız. Zırt pırt nişan kına elbiselerini atıyor yorum istiyor. Benim de yoğunluğum vardı baya ve evlilik işleri beni üzüyor zaten kötü ilişkiler yaşadım falan hiç duymak istemiyorum. Onun bir arkadaşı var bizi de tanıştırmıştı ama yakınlığımız yok hiç. Yani 5 senede toplasanız 3 kere oturmuşuzdur. Bu yaz düğünü olacak. Haliyle sadece yakınlarını çağırmış. Arkadaşım tutturdu seni neden çağırmıyor diye. Ben de dedim ki beni neden çağırsın yakın değiliz çok normal çağırmaması. Konuyu uzattıkça uzattı benden daha çok taktı.
Her neyse, ben biraz üzülüyorum düğün dernek vs. Bazen cevap vermiyorum inatla atmaya devam ediyor. Kınaya 3-4 elbise nişana 2 bekarlığa vedaya 3 tane şey aldı hepsini yorumladım ama sıkıldım ve hep kötü ilişkilerim falan geliyor aklıma.
Arkadaşlığımı da kesmek istemem çünkü saçma yani. Öyle anlatmak istedim. Nerdeyse düğünlere bile katılasım yok çünkü üzülüyorum.
sevdiğim biriyle hayatımı birleştirebilmiş olmak isterdim.
biraz çevresel faktörler de etkili galiba. evlenenler şakayla karışık soruyor sen ne zaman evleneceksin diye. kırmak gibi bir niyetleri olmadığını biliyorum ama bu soruya bir cevabım yok ki. arkadaşımın sözüne gittim orda büyükler sordu sen ne zaman diye. hep geçiştiriyorum.Niye 95 yaşına gelmiş gibi konuşuyorsun ki ?
İşte zihin bu sözlerini hep gerçek sanıyor ve sanki her şey senin için bitmiş, hiçbi ihtimal kalmamış gibi hissediyorsun.
Halbuki her zaman söylerim bekar olmak mutsuz bi evliliğin içinde olmaktan bin kat iyi. Çünkü senin bir sürü olasılığın var. Mutsuz bi evliliğin içinde olan daha bunu fark edecek dee cesaret edecek dee boşanacak daa sonra kendini toparlayacak daaa ölme eşeğim ölme =)
Yahu besbekar kadınsın, daha güzelleri senin olur, çık şu ruh halinden.
Samimiysen bunu demekte bisi yok. Çok yoğun olduğunu günün bir vakti bu elbiseleri yeteri kadar değerlendiremedigini ve bu hazırlıklarının gecmis acılarını tetiklediğini söylersin acını anlıyorsa zaten anlayışlı karşılar diye düşünüyorum. Ve en önemli sizin yerinizde olsam arkadaşıma destek olur hemde içimde kopan acılarımı anlatırdım. İyi kötü gününüzde yanında olmayacaksınız dengeler değişince yan yana olmayacaksınız niye arkadaşın o zaman? Hem sevinmelisiniz arkadaşınızın başına böyle bir durum gelmediği için.nasıl açayım ki kendimi kötü hissediyorum desem bir tuhaf olur
Kız sizi yakın görmüş ki atıyor. Eğer bunlar sizi üzüyor ve fotoğrafları sonlandırmak istiyorsanız mesaja bakın, hemen whatsapp tan çıkın. Bi daha atınca yine hemen bakıp yine hemen çıkın. 2-3 saat geçince “canım meşgulüm yazamıyorum hepsi güzel, senin içine sinen olsunBir arkadaşım var baya uzun süredir arkadaşız. Zırt pırt nişan kına elbiselerini atıyor yorum istiyor. Benim de yoğunluğum vardı baya ve evlilik işleri beni üzüyor zaten kötü ilişkiler yaşadım falan hiç duymak istemiyorum. Onun bir arkadaşı var bizi de tanıştırmıştı ama yakınlığımız yok hiç. Yani 5 senede toplasanız 3 kere oturmuşuzdur. Bu yaz düğünü olacak. Haliyle sadece yakınlarını çağırmış. Arkadaşım tutturdu seni neden çağırmıyor diye. Ben de dedim ki beni neden çağırsın yakın değiliz çok normal çağırmaması. Konuyu uzattıkça uzattı benden daha çok taktı.
niyeSen biraz değişik bir kızsın.
ben yolunda gitmesin demedim ki. kendi duygularımdan bahsettim.Ay bi arkadaşım var aynı onun kafasındasınız kendisi sadece nikah kıyıp evlendi bende dahil hiç bir arkadaşının düğününe gitmedi. Şimdi boşandı ben hamileyim asla aramaz sormaz geçen instagram dan birşey paylaşmıştım duygusal hemen yazmış eşinle aran mı kötü diye. Bazı insanlar böyle işte başkalarının hayatlarında birşeyler yolunda gitmesin istiyor.
yok davet etmeyen ortak bir arkadaş. beni etmedi çünkü yakın değiliz. arkadaşım da bu duruma sinirlendi falan.Ben sadece su kısmı anlamadım
Sizi yakın görmüş sizle paylasıyor evet ama
düğüne neden davet etmemis.
Acıkcası düğüne davet edilmesem ben de düğün vs işleri için yorum yapmak istemem.
Görünüse göre zaten cok yakın değilmişsiniz açıkça söylerdim ben olsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?