- 5 Mart 2025
- 696
- 2.231
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Öf aynen ya bir de hepsini atacak tek tek övgü bekleyecek sanki fikir alıyor da kadınlar düğün dernek olaylarına gereğinden o kadar fazla anlam yüklüyorlar ki o süreçte herrrkes kendilerine pervane sanıyorlar. Konu sahibi de sıkılmış belli ki ben olsam ben de hiç uğraşamam valla kıskançlıkla filan alakası yokBi kamyon elbise alan biriyle ben zaten arkadaş olmazdım. Görgüsüz belli ki...
hayır elbise atan arkadası, dügüne cagırmayan ikisinin ortak arkadası gibi bişey. yani çağırmayanlw konu sahibi zaten yakın degil, ortak tanıdık da elbise atan kişiBen sadece su kısmı anlamadım
Sizi yakın görmüş sizle paylasıyor evet ama
düğüne neden davet etmemis.
Acıkcası düğüne davet edilmesem ben de düğün vs işleri için yorum yapmak istemem.
Görünüse göre zaten cok yakın değilmişsiniz açıkça söylerdim ben olsam.
biraz çevresel faktörler de etkili galiba. evlenenler şakayla karışık soruyor sen ne zaman evleneceksin diye. kırmak gibi bir niyetleri olmadığını biliyorum ama bu soruya bir cevabım yok ki. arkadaşımın sözüne gittim orda büyükler sordu sen ne zaman diye. hep geçiştiriyorum.
hayatlarını kuruyorlar ve biriyle hayatı paylaşmaya hazırlanıyorlar. duygusal olarak insan birine ihtiyaç duyuyor.
mesela sözündeyken arkadaşım makyajını yapıp içeri girdi. bize sordu nasıl olmuşum diye. arkadaşımın annesi bana bakıyordu acaba ne tepki vereceğim diye. ben gülümseyince ve kendince "haset" bir bakış göremeyince rahatladı. ister istemez diken üstünde oluyorum. belki de çok kafaya takmamak lazım ama hisler işte engel olamıyorum ki
Bende hayatı gri giden biri olarak konu sahibi gibi düşünüyorum ara ara. Kıskanmak gibi bişey değil bu. Ama inanın ne çocuklarının ne eşlerinin ne evlerinin şekli şemali hatta bazen isimleri aklıma bile gelmiyor. Sadece üzülüyorum onlarla aynı konuyu konuşacak duygum durumum olmadığı için kendimide sorunlu olarak görmeye başlıyorum. Kendime üzülüyorum yani.Sizin yaşınızdayım ve ben de hiç evlenmedim. Allah sabaha çıkarmasın ki şu ana kadar hiçbir arkadaşımın mutluluğunu kıskanmadım. Bir evliliği, bir de hamile arkadaşlarını kıskanan kadınlardan ölesiye korkuyorum ben. Evlilik size göre statü atlamak gibi bir şeyse böyle düşünmeniz normal, bana göre çok sıradan bir şey, olur veya olmaz
Aa yanlıs anlamısımhayır elbise atan arkadası, dügüne cagırmayan ikisinin ortak arkadası gibi bişey. yani çağırmayanlw konu sahibi zaten yakın degil, ortak tanıdık da elbise atan kişi
Şöyle düşünün ; yaşadığınız her şey geçici hissettiğiniz üzüntü de geçici bir şey. Günün birinde belki de mutlu olacağınız bir iliski yasadığınızda bunu arkadaslarınızla paylaşmak,evlilik işleri beni üzüyor zaten kötü ilişkiler yaşadım falan hiç duymak istemiyorum.
anormallik normallik meselesi olduğunu düşünmedim. ben evlenmek isteyen biriyim. çok sevdim, çok aşık oldum geçmişte fakat olmadı. bunun burukluğunu yaşıyorum. her sabah gelinlik, nişanlık, kına görsellerini wp'mde görünce ister istemez biraz hüzünleniyorum. arkadaşlarımın çoğu heyecan içinde. aileleri de öyle. ben de bu duyguyu yaşamak istedim. olmamasına da diyecek bir şeyim yok fakat aniden görüp durmak, yaşamadığım bir mutluluğa yorum yapmak zorunda kalmak beni duygusal anlamda zorladı sanırım.Ben anormalim herhalde, anladigim kadariyla.
30 yaşımda evlendim, bütün arkadaşlarımi evlendirdim kendi dugunume dek, ustelik 24-29 yas arasi 1 tane bile iliski yasamadim, cunku yas tutuyordum.
Ama hicbir gun su duygulari hissetmedim, gelinlik bakmaya sayisiz kez gittim, sayisiz kez nedime kıyafeti giydim, bir kez olsun ya benim canim yanıyor gelinlige bakamiyorum bile diye dusunmedim.
Ama dedigim gibi ben anormalim bence.
biraz fikir verebilir misiniz hangi kısımlar meselaSize birşey söyleyeceğim umarım öneri kabul edip kırılmazsınız. Sizin burda flört sevgili konusunda insanlara verdiğiniz önerileri gördüm, hemen hemen hepsi fiasko. Kendi hayatınızda da bu önerilere göre davranıyorsunuzdur, bence bir az ilişkilere bakış açınızı değiştirin. Belki iyi ilişkilerinizin olmamasının sebepleri bunlar. Tabi bu benim az bir az gördüğüm kadarı. Yanlışınızın burda olduğunu düşünüyorum. İyi şanslar size.
Bende hayatı gri giden biri olarak konu sahibi gibi düşünüyorum ara ara. Kıskanmak gibi bişey değil bu. Ama inanın ne çocuklarının ne eşlerinin ne evlerinin şekli şemali hatta bazen isimleri aklıma bile gelmiyor. Sadece üzülüyorum onlarla aynı konuyu konuşacak duygum durumum olmadığı için kendimide sorunlu olarak görmeye başlıyorum. Kendime üzülüyorum yani.
Ay evet her yorumunda aynı şeyi düşünüyorum. Bir insan nasıl olur da insan ilişkileri konusunda bu kadar yanlış fikre sahip olabilir. Tamamen bu sebepten ilişkileri yürümüyor. Bir de çok doğru şeylermiş gibi tavsiye veriyorSize birşey söyleyeceğim umarım öneri kabul edip kırılmazsınız. Sizin burda flört sevgili konusunda insanlara verdiğiniz önerileri gördüm, hemen hemen hepsi fiasko. Kendi hayatınızda da bu önerilere göre davranıyorsunuzdur, bence bir az ilişkilere bakış açınızı değiştirin. Belki iyi ilişkilerinizin olmamasının sebepleri bunlar. Tabi bu benim az bir az gördüğüm kadarı. Yanlışınızın burda olduğunu düşünüyorum. İyi şanslar size.
Ben de asla kıskançlık diye düşünmedim. Kınada yapıyolar Arnavut adetlerinden özendiler de. Nişanda iki elbise nedir ilk kez duydum.Öf aynen ya bir de hepsini atacak tek tek övgü bekleyecek sanki fikir alıyor da kadınlar düğün dernek olaylarına gereğinden o kadar fazla anlam yüklüyorlar ki o süreçte herrrkes kendilerine pervane sanıyorlar. Konu sahibi de sıkılmış belli ki ben olsam ben de hiç uğraşamam valla kıskançlıkla filan alakası yok
Yani yorumlarınızı pek hatırlamıyorum, ama çoğu konuda sanki bir az gereksiz cesaretlisiniz. Olaylara bakış açınız gerçekçi değil gibi,kalbinizin sesini mantığınızdan çok daha fazla dinliyormuş gibi. Birinden az biraz etkilenince mantığını kapatan biri gibi geldiniz bana. Yani belki de doğruyu siz yapıyorsunuz ben Yanlış olabilir. Gözlemlediğim böyle ama tabi benim bakış açımdan.biraz fikir verebilir misiniz hangi kısımlar mesela
Çok mantıksız yazdıklarınızBir arkadaşım var baya uzun süredir arkadaşız. Zırt pırt nişan kına elbiselerini atıyor yorum istiyor. Benim de yoğunluğum vardı baya ve evlilik işleri beni üzüyor zaten kötü ilişkiler yaşadım falan hiç duymak istemiyorum. Onun bir arkadaşı var bizi de tanıştırmıştı ama yakınlığımız yok hiç. Yani 5 senede toplasanız 3 kere oturmuşuzdur. Bu yaz düğünü olacak. Haliyle sadece yakınlarını çağırmış. Arkadaşım tutturdu seni neden çağırmıyor diye. Ben de dedim ki beni neden çağırsın yakın değiliz çok normal çağırmaması. Konuyu uzattıkça uzattı benden daha çok taktı.
Her neyse, ben biraz üzülüyorum düğün dernek vs. Bazen cevap vermiyorum inatla atmaya devam ediyor. Kınaya 3-4 elbise nişana 2 bekarlığa vedaya 3 tane şey aldı hepsini yorumladım ama sıkıldım ve hep kötü ilişkilerim falan geliyor aklıma.
Arkadaşlığımı da kesmek istemem çünkü saçma yani. Öyle anlatmak istedim. Nerdeyse düğünlere bile katılasım yok çünkü üzülüyorum.
Sanırım hiç olmayacakmış gibi hissetmemin sebebi ne zaman ilişki yaşasam olumsuz sonuçlandı. Sanırım tam anlamıyla 2 kez aşık oldum. Birinde "cilekli biz evlenmeyeceğiz" gibi bir cümleyle karşılaştım. Diğeri de eski ilişkisine dönmeyi tercih etti. Burada böyle yazınca ilişki bağımlısı needy tavırları olan biriymişim gibi anlaşılıyor fakat gerçekte bu duygularımı pek paylaşmam. Uzun zamandır ilişkim yok. Flört denemelerim oldu, kalıplarımın dışına çıkarak da denedim, kendim gibi de oldum fakat bu denemeler kısa sürede başarısızlıkla sonuçlandı. Çevremdekilere bakıyorum, ilişki konusunda belirgin tavır farklılıklarımız yok sanırım. sıcakkanlı olmak, soğuk olmak, cinsellik yaşamak, yaşamamak. bu saydığım özelliklerin hepsine ayrı ayrı sahip olan tanıdıklarım evlilik aşamasındalar. kariyer, güzellik, aza tamah etmek, çoğu istemek vs. bunlar da değil gibi sanki. bu sebeple sanırım.Ben kesinlikle seninle hemfikirim. Hiçbir ilişki romantik ilişki kadar bizi beslemez ve tatmin etmez.
Arkadaşlar da , dostlar da hatta aile de bir yere kadar, kapını kapatıp da eşinle baş başa kaldığında işte dünyanın tüm yükünü ve hazzını beraber onla paylaşırsın. Ama inan bana yanlış bi insanla dört duvar cehennem olur, yaşadım tecrübe ettim, şimdi besbekarım bin şükür!
Ben sana başka bi şey diyorum, diyorum ki neden hiç olmayacakmış gibi düşünüp hissediyorsun ?
Bak ben 2 nişan attım, bi evlilik bitirdim. Başarısız ilişkiler kraliçesi ilan etmeliyim şu durumda kendimi ?
Ama neden öyle olsun ki. Tekrar evlenip hayatımı sevdiğim adamla birleştirmek istiyorum. Çünkü ben eski ilişkilerim sayesinde büyüdüm, değiştim, dönüştüm. Aynı insan değilim ki. Şimdi daha sağlıklı bi ilişki yaşayabiliyorum eski ilişkilerim sayesinde.
Yani, bakış açını değiştirirsen hayatın değişir. Evet, hayal kırıklıklarım oldu ama bunlar kendimdeki boşlukları görmemi sağladı, şimdi daha sağlıklı daha huzurlu ilişkilere kapım açık diye inandır kendini.
Çünkü ne düşünürsen o oluyor. Neye inandırırsan kendini o geliyor sana.
yanyan tava ve kocasını 3 kere duşa sokan kişi harici hangi konular bilemiyorum. bazen burda gereğinden fazla tahammülsüz ya da gereğinden fazla tahammüllü olduğunu düşündüğüm kişiler oluyor genelde onlara yorum yapıyorum.Ay evet her yorumunda aynı şeyi düşünüyorum. Bir insan nasıl olur da insan ilişkileri konusunda bu kadar yanlış fikre sahip olabilir. Tamamen bu sebepten ilişkileri yürümüyor. Bir de çok doğru şeylermiş gibi tavsiye veriyor
Sanırım hiç olmayacakmış gibi hissetmemin sebebi ne zaman ilişki yaşasam olumsuz sonuçlandı. Sanırım tam anlamıyla 2 kez aşık oldum. Birinde "cilekli biz evlenmeyeceğiz" gibi bir cümleyle karşılaştım. Diğeri de eski ilişkisine dönmeyi tercih etti. Burada böyle yazınca ilişki bağımlısı needy tavırları olan biriymişim gibi anlaşılıyor fakat gerçekte bu duygularımı pek paylaşmam. Uzun zamandır ilişkim yok. Flört denemelerim oldu, kalıplarımın dışına çıkarak da denedim, kendim gibi de oldum fakat bu denemeler kısa sürede başarısızlıkla sonuçlandı. Çevremdekilere bakıyorum, ilişki konusunda belirgin tavır farklılıklarımız yok sanırım. sıcakkanlı olmak, soğuk olmak, cinsellik yaşamak, yaşamamak. bu saydığım özelliklerin hepsine ayrı ayrı sahip olan tanıdıklarım evlilik aşamasındalar. kariyer, güzellik, aza tamah etmek, çoğu istemek vs. bunlar da değil gibi sanki. bu sebeple sanırım.
hasetlik gibi değil. eşlerinin yüzü aklıma bile gelmez. vay niye elbiseler alıyor vay niye mutlu diye düşünmem.Çok mantıksız yazdıklarınızozaman direk söyle kıza içindekini,iyiki çevremde senin gibi biri yok, hasetlik sezdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?