atmasını istemiyorum🙄

Size birşey söyleyeceğim umarım öneri kabul edip kırılmazsınız. Sizin burda flört sevgili konusunda insanlara verdiğiniz önerileri gördüm, hemen hemen hepsi fiasko. Kendi hayatınızda da bu önerilere göre davranıyorsunuzdur, bence bir az ilişkilere bakış açınızı değiştirin. Belki iyi ilişkilerinizin olmamasının sebepleri bunlar. Tabi bu benim az bir az gördüğüm kadarı. Yanlışınızın burda olduğunu düşünüyorum. İyi şanslar size.
 
Bi kamyon elbise alan biriyle ben zaten arkadaş olmazdım. Görgüsüz belli ki...
Öf aynen ya bir de hepsini atacak tek tek övgü bekleyecek sanki fikir alıyor da kadınlar düğün dernek olaylarına gereğinden o kadar fazla anlam yüklüyorlar ki o süreçte herrrkes kendilerine pervane sanıyorlar. Konu sahibi de sıkılmış belli ki ben olsam ben de hiç uğraşamam valla kıskançlıkla filan alakası yok
 
hayır elbise atan arkadası, dügüne cagırmayan ikisinin ortak arkadası gibi bişey. yani çağırmayanlw konu sahibi zaten yakın degil, ortak tanıdık da elbise atan kişi
 

Ben kesinlikle seninle hemfikirim. Hiçbir ilişki romantik ilişki kadar bizi beslemez ve tatmin etmez.
Arkadaşlar da , dostlar da hatta aile de bir yere kadar, kapını kapatıp da eşinle baş başa kaldığında işte dünyanın tüm yükünü ve hazzını beraber onla paylaşırsın. Ama inan bana yanlış bi insanla dört duvar cehennem olur, yaşadım tecrübe ettim, şimdi besbekarım bin şükür!

Ben sana başka bi şey diyorum, diyorum ki neden hiç olmayacakmış gibi düşünüp hissediyorsun ?
Bak ben 2 nişan attım, bi evlilik bitirdim. Başarısız ilişkiler kraliçesi ilan etmeliyim şu durumda kendimi ?
Ama neden öyle olsun ki. Tekrar evlenip hayatımı sevdiğim adamla birleştirmek istiyorum. Çünkü ben eski ilişkilerim sayesinde büyüdüm, değiştim, dönüştüm. Aynı insan değilim ki. Şimdi daha sağlıklı bi ilişki yaşayabiliyorum eski ilişkilerim sayesinde.

Yani, bakış açını değiştirirsen hayatın değişir. Evet, hayal kırıklıklarım oldu ama bunlar kendimdeki boşlukları görmemi sağladı, şimdi daha sağlıklı daha huzurlu ilişkilere kapım açık diye inandır kendini.
Çünkü ne düşünürsen o oluyor. Neye inandırırsan kendini o geliyor sana.
 
Bende hayatı gri giden biri olarak konu sahibi gibi düşünüyorum ara ara. Kıskanmak gibi bişey değil bu. Ama inanın ne çocuklarının ne eşlerinin ne evlerinin şekli şemali hatta bazen isimleri aklıma bile gelmiyor. Sadece üzülüyorum onlarla aynı konuyu konuşacak duygum durumum olmadığı için kendimide sorunlu olarak görmeye başlıyorum. Kendime üzülüyorum yani.
 
Konu sahibi ben senin duygularını hiç de yadırgamadım aksine çok insani bir şey. Düğün iki kişiye kaygısı deli komşuya derler. Birkaç kere yorumlarını kısa ve sıkılmış gibi tutarsan anlayacaktır atmalarından sıkıldığını anlamazsa da hiç yorum yapma görüldü at.
 
hayır elbise atan arkadası, dügüne cagırmayan ikisinin ortak arkadası gibi bişey. yani çağırmayanlw konu sahibi zaten yakın degil, ortak tanıdık da elbise atan kişi
Aa yanlıs anlamısım
evlilik işleri beni üzüyor zaten kötü ilişkiler yaşadım falan hiç duymak istemiyorum.
Şöyle düşünün ; yaşadığınız her şey geçici hissettiğiniz üzüntü de geçici bir şey. Günün birinde belki de mutlu olacağınız bir iliski yasadığınızda bunu arkadaslarınızla paylaşmak,
gelinlik vs fikri almak istemeyecek mısınız ?
Sizinle mutluluğunu paylasıyor arkadasınız. Böyle düsünmeyin.
 
anormallik normallik meselesi olduğunu düşünmedim. ben evlenmek isteyen biriyim. çok sevdim, çok aşık oldum geçmişte fakat olmadı. bunun burukluğunu yaşıyorum. her sabah gelinlik, nişanlık, kına görsellerini wp'mde görünce ister istemez biraz hüzünleniyorum. arkadaşlarımın çoğu heyecan içinde. aileleri de öyle. ben de bu duyguyu yaşamak istedim. olmamasına da diyecek bir şeyim yok fakat aniden görüp durmak, yaşamadığım bir mutluluğa yorum yapmak zorunda kalmak beni duygusal anlamda zorladı sanırım.
 
biraz fikir verebilir misiniz hangi kısımlar mesela
 
Bazı insanlar iyi gün dostu arkadaşı olamaz arkadaşının mutluluğu rahatsız eder kız yakın görüp atıyor bir şey desen suç saklasan nazardan korkuyo derler açık açık söyle rahatsız olduğunu o da bilsin
 

Arkadaşım sizin böyle hissetmeniz çok normal. Hiç kolay şeyler değil yaşadıklarınız. Bence çok güçlüsünüz.
Kendinize karşı sabırlı olun, ufaktan ufaktan ruhunuz yeniden filizleniyor, bu çok güzel..
 
Ay evet her yorumunda aynı şeyi düşünüyorum. Bir insan nasıl olur da insan ilişkileri konusunda bu kadar yanlış fikre sahip olabilir. Tamamen bu sebepten ilişkileri yürümüyor. Bir de çok doğru şeylermiş gibi tavsiye veriyor
 
Ben de asla kıskançlık diye düşünmedim. Kınada yapıyolar Arnavut adetlerinden özendiler de. Nişanda iki elbise nedir ilk kez duydum.
 
biraz fikir verebilir misiniz hangi kısımlar mesela
Yani yorumlarınızı pek hatırlamıyorum, ama çoğu konuda sanki bir az gereksiz cesaretlisiniz. Olaylara bakış açınız gerçekçi değil gibi,kalbinizin sesini mantığınızdan çok daha fazla dinliyormuş gibi. Birinden az biraz etkilenince mantığını kapatan biri gibi geldiniz bana. Yani belki de doğruyu siz yapıyorsunuz ben Yanlış olabilir. Gözlemlediğim böyle ama tabi benim bakış açımdan.
 
Çok mantıksız yazdıklarınız ozaman direk söyle kıza içindekini,iyiki çevremde senin gibi biri yok, hasetlik sezdim ben
 
Sanırım hiç olmayacakmış gibi hissetmemin sebebi ne zaman ilişki yaşasam olumsuz sonuçlandı. Sanırım tam anlamıyla 2 kez aşık oldum. Birinde "cilekli biz evlenmeyeceğiz" gibi bir cümleyle karşılaştım. Diğeri de eski ilişkisine dönmeyi tercih etti. Burada böyle yazınca ilişki bağımlısı needy tavırları olan biriymişim gibi anlaşılıyor fakat gerçekte bu duygularımı pek paylaşmam. Uzun zamandır ilişkim yok. Flört denemelerim oldu, kalıplarımın dışına çıkarak da denedim, kendim gibi de oldum fakat bu denemeler kısa sürede başarısızlıkla sonuçlandı. Çevremdekilere bakıyorum, ilişki konusunda belirgin tavır farklılıklarımız yok sanırım. sıcakkanlı olmak, soğuk olmak, cinsellik yaşamak, yaşamamak. bu saydığım özelliklerin hepsine ayrı ayrı sahip olan tanıdıklarım evlilik aşamasındalar. kariyer, güzellik, aza tamah etmek, çoğu istemek vs. bunlar da değil gibi sanki. bu sebeple sanırım.
 
yanyan tava ve kocasını 3 kere duşa sokan kişi harici hangi konular bilemiyorum. bazen burda gereğinden fazla tahammülsüz ya da gereğinden fazla tahammüllü olduğunu düşündüğüm kişiler oluyor genelde onlara yorum yapıyorum.
 

Ben burdaki bazı yorumların aksine senin farkındalığı yüksek biri olduğunu düşünüyorum.
Biraz kendinle fazla uğraşıyorsun sanırım, ben de öyleyim.
Çoğu insan arkadaşının mutluluğundan neden rahatsız olduğunu sorgulamaz , bu duygusunu ya bastırır ya da başka bişeye dönüştürür. Sen sorguluyorsun, bu çok güzel. Sadece bu sorgulamayı yaparken biraz daha derinlere inmelisin, suçlama yapmadan ya da geleceğe yönelik olumsuz düşüncelere kapılmadan.
Geçmiş adı üstünde geçti gitti, üzerine düşün ama dersini al geç. Gelecekle ilgili ise olumsuz yorum yaptığında bunu fark et ve kendini frenle. Hiçbirimiz geleceği bilemeyiz. Belki sen de hayatının en güzel aşkını yaşayacaksın, belki de bu hemen olmayacak ama sen yalnız kaldığın zamanlarda kendini bulmuş ruhunu arındırmış olacaksın. Kendini sınırlama. Olabilirdi ama olmadı diyip geçmişin üzerinden geleceğini tayin etme. Akışta kal, kendini yaşa, kendini tanı, zaten yolunu buluyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…