Ay ne desem bişey deyin utanıyorum

Kurban bayramıydı. Ben lavaboya girdim çıktım arkamdan küçük kuzenim girmiş su kırmızı olmus biraz ki annesine bagiriyo anne annee koş kurbanı burda kesmişler diye tabi çocuklara göstererek kesilmesine girmiycem yapiyolar maalesef

Eee o lekeler neymis peki

Bende isteyken adet olmuştum, düzensizdi. Ama nasil olmusum varya Vucudumdaki cogu kan bacak aramdan akmis haha. Bir lisede ogrenci islerinde çalışıyordum . Hazirliksizdim.. pantol siyah ama altima etmis gibiydim.ashdfgj
Annemin zorla usursun diye elime verdiği uzun siyah hirka sayesinde gunu kurtardim. O gun bugundur annemin sozunu hep dinlerim

Utanmanız normal ama olan olmuş artık abartacak bir şey yok. Doğal bir durum sonuçta.
Benim de arabadayken olmuştu. Hissettim ama artık çok geçti. Karanlık olduğu için babam fark etmedi. Ertesi sabah elimde bezle inip sildim, öyle oturdum. Temizlik konusunda biraz takıntım olduğu için babam hiç ses etmedi, kafayı yediğimi düşündü büyük ihtimalle

Neye bu kadar şaşırdınız herkes şaşıran gülen emoji atmış biyolojik ihtiyaç bu
Ee biyolojik ihtiyaçsa ne olmuş? Herşeyin bi yeri, zamanı var. Oldu biyolojik ihtiyaç diye bayır aşağı yapalım. Hayret bişeysin vallahi

Tabi biyolojik ihtiyacta ,kimsede asonsore işemiyor yani.Her taraf tuvalet doku.Hani ne bileyim tutamam o anda hastayimdir,falan istemsiz olur anlarimda,kasıtlı olunca ne bileyim faklı yani.Bence siz kasıtlı yapmışsınız.Birine mi kizdiniz

Bu çok dogal bir durum, bence utanmayin. Daha fenasini anlatayim. Calistigim okulda bir kadin ogretmen arkadasim lavaboya giriyor, uzerinde diz alti, genis bir etek var. Sen lavabodan cik, etegin arkasi yukarda toplanmis, taaa popoya kadar. O halde bir kat yukarı ogretmenler odasina gelmis. Fark edene kadar is isten gecmisti tabi. Cok fena bir durumdu.

Bence siz şaka yapıyorsunuz
Dimi..
Şaka deyin de bir rahatlayalim..
Yada cisim geldi deyip çıkarıp mi isediniz, hasta miydiniz, kaçtı mi, hamile miydiniz..
Hayır sonra ıslak külot ve kıyafetle nasıl gün geçirdiniz.
Kafamda deli sorular
Sonuçta çocuk bile tutuyor çişini.
Amacınız neydi

Ya ben yaptıktan sonra pişman oldum çünkü kurumadı bir saat geçti hala ıslaktı eve gitmek zorunda kaldım rahatsız etti. Parfüm de sıkamadım kokusu karışır çirkin olur belki tepkimeye girer diye. Kamerayı hiç düşünemedim ama olsaydı uyarırlardı belki sadece yazı asmışlar temiz tutalım diye ben de altına gülen surat çizdim

Ya ben hala şaka yaptığınizi düşünüyorum, yapma amacınız neydi ki.
Şirket asansorundeyseniz zaten, şirket tuvaletine varmanıza kaç dk olabilir ki, tutamayacak kadar..
Bir de kaçırma da değil, siz baya salmissiniz
İnsanlar siz çıkarken görmediler mi asansörun o halini..

Bi regl olayı da benden olsun. Üniversitedeyken otobüste oturdugum yere çıktıgını hissettim. Ama otobüs hep tanıdık arkadaş dolu. İneceğim durağa gelirken aklıma elimdeki defterler geldi.birini oturdugum yere bırakıp hızlıca inmeyi planladım. Tam indim ordan biri seslenmesinmi cansuuu defterini otobüste unuttun o günden sonra okulda biri bana baksa acaba otobüste miydi diye düşündüm hep

Ben çıkarken kimse yoktu büyük şirket babam çalışıyor nerden baksan beş katlı ve tuvalet sadece iki katta var biri zemin biri beşinci katta ve çok dolanıyorsun babam bile gitmez tuvalete odasında ayrı tuvaleti var. Büyük olsa yapamazdım da küçükten bi şey olmaz

Hey Allahım ya, çok sirinsiniz
Ama siz yine de bir daha sefere tutun, yani biz genelde öyle yapıyoruz

Olağanustu bi durum olur elden bise gelmez anlarım da o kadar normal bi durum gibi anlatmışsınız ki küçükten bise olmaz
Yerde farketmez o zaman yani bu apartman asonsorude olabilir çoğumuzun her ne kadar engel olmaya calissakta her yeri elleyen dokunan minik çocuğu var yazik degilmii

Ben hijyenik ve sağlıklı besleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…