Eee o lekeler neymis pekiKâbus um geldi aklimaaaa!!! Ne şokdu ama yaa
Ankaradayım kuzenim de, hadi dedi bi kafeye gidelim neyse gittik, yedik içtik onun 3 yaşında kızı vardı çorbayla peşinde dolanıyo yedirmek için. Bende bej trenç var kuzende de beyaz. Kuzenim kafede dolanırken bide ne göreyimtam popo hizası yusyuvarlak kırmızı bi leke hemen yanına uçtum. Yasoooo adet olmuşsun leke var arkan da, yok diyo ne lekesi ben daha yeni yıkandım diye bi kaos halin de konuşurken, kuzenim! Naaaz sende de var demez mi başımdan aşağı kaynar sular döküldü yaaa diyorum öyle bişey mümkün değil yeni temizlendim ben olamaz öyle bişey. En son biz oturduğumuz bi yerden bulaştığina kanaat getirdik. Oturup kalktığımız yerlere bakıyoruz pırıl pırıl garsonu çağırıyoruz ona soruyoruz ne bu böyle diye o da avel avel bakıyo. Velhasıl ı kelam o akşamı, o şoku asla unutmam. Sana da geçmiş olsun konu sahibesi. Seni anlıyorum kötü bi durum
Ne olduğunu hâlâ daha çözemedik 10 yıl oldu. Kuzenimle bi araya geldiğimiz de muhabbetini yapar güleriz.Eee o lekeler neymis peki
vee pisliğini bir başkası temizlesin mantığı nedir?Evinde tuvalet yok mu???
Benzer bir hikaye de benden
Yıl 2014... ...1 ay olmuş kızıma tuvalet eğitimi vermeye başlayalı... ..."bir aydır eve hapsoldu kuzum, tuvaletini yapar yapmaz dışarı çıkalım 1 saate döneriz" deyip dışarı çıktığım gün circir olmuşum. Kızımı eve dönmeye ikna edemediğim için altına kaçıran (tuvalet eğitimi verdigim) kızım degil ben olmuştum
Ben de o zaman çok utanmıştım
Ee biyolojik ihtiyaçsa ne olmuş? Herşeyin bi yeri, zamanı var. Oldu biyolojik ihtiyaç diye bayır aşağı yapalım. Hayret bişeysin vallahiNeye bu kadar şaşırdınız herkes şaşıran gülen emoji atmış biyolojik ihtiyaç bu
Yellenmek de biyolojik ihtiyaç her yellenişiniz de lavoboya mı gidiyorsunuzEe biyolojik ihtiyaçsa ne olmuş? Herşeyin bi yeri, zamanı var. Oldu biyolojik ihtiyaç diye bayır aşağı yapalım. Hayret bişeysin vallahi
Tabi biyolojik ihtiyacta ,kimsede asonsore işemiyor yani.Her taraf tuvalet doku.Hani ne bileyim tutamam o anda hastayimdir,falan istemsiz olur anlarimda,kasıtlı olunca ne bileyim faklı yani.Bence siz kasıtlı yapmışsınız.Birine mi kizdinizNeye bu kadar şaşırdınız herkes şaşıran gülen emoji atmış biyolojik ihtiyaç bu
Bence siz şaka yapıyorsunuzNeye bu kadar şaşırdınız herkes şaşıran gülen emoji atmış biyolojik ihtiyaç bu
Ya ben yaptıktan sonra pişman oldum çünkü kurumadı bir saat geçti hala ıslaktı eve gitmek zorunda kaldım rahatsız etti. Parfüm de sıkamadım kokusu karışır çirkin olur belki tepkimeye girer diye. Kamerayı hiç düşünemedim ama olsaydı uyarırlardı belki sadece yazı asmışlar temiz tutalım diye ben de altına gülen surat çizdimBence siz şaka yapıyorsunuz
Dimi..
Şaka deyin de bir rahatlayalim..
Yada cisim geldi deyip çıkarıp mi isediniz, hasta miydiniz, kaçtı mı.
Hayır sonra ıslak külot ve kıyafetle nasıl gün geçirdiniz.
Kafamda deli sorular
Sonuçta çocuk bile tutuyor çişini.
Amacınız neydi
Ya ben hala şaka yaptığınizi düşünüyorum, yapma amacınız neydi ki.Ya ben yaptıktan sonra pişman oldum çünkü kurumadı bir saat geçti hala ıslaktı eve gitmek zorunda kaldım rahatsız etti. Parfüm de sıkamadım kokusu karışır çirkin olur belki tepkimeye girer diye. Kamerayı hiç düşünemedim ama olsaydı uyarırlardı belki sadece yazı asmışlar temiz tutalım diye ben de altına gülen surat çizdim
Ben çıkarken kimse yoktu büyük şirket babam çalışıyor nerden baksan beş katlı ve tuvalet sadece iki katta var biri zemin biri beşinci katta ve çok dolanıyorsun babam bile gitmez tuvalete odasında ayrı tuvaleti var. Büyük olsa yapamazdım da küçükten bi şey olmazYa ben hala şaka yaptığınizi düşünüyorum, yapma amacınız neydi ki.
Şirket asansorundeyseniz zaten, şirket tuvaletine varmanıza kaç dk olabilir ki, tutamayacak kadar..
Bir de kaçırma da değil, siz baya salmissiniz
İnsanlar siz çıkarken görmediler mi asansörun o halini..
Hey Allahım ya, çok sirinsinizBen çıkarken kimse yoktu büyük şirket babam çalışıyor nerden baksan beş katlı ve tuvalet sadece iki katta var biri zemin biri beşinci katta ve çok dolanıyorsun babam bile gitmez tuvalete odasında ayrı tuvaleti var. Büyük olsa yapamazdım da küçükten bi şey olmaz
Olağanustu bi durum olur elden bise gelmez anlarım da o kadar normal bi durum gibi anlatmışsınız ki küçükten bise olmazBen çıkarken kimse yoktu büyük şirket babam çalışıyor nerden baksan beş katlı ve tuvalet sadece iki katta var biri zemin biri beşinci katta ve çok dolanıyorsun babam bile gitmez tuvalete odasında ayrı tuvaleti var. Büyük olsa yapamazdım da küçükten bi şey olmaz
Ben hijyenik ve sağlıklı besleniyorumOlağanustu bi durum olur elden bise gelmez anlarım da o kadar normal bi durum gibi anlatmışsınız ki küçükten bise olmaz
Yerde farketmez o zaman yani bu apartman asonsorude olabilir çoğumuzun her ne kadar engel olmaya calissakta her yeri elleyen dokunan minik çocuğu var yazik degilmii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?