Ben çıkarken kimse yoktu büyük şirket babam çalışıyor nerden baksan beş katlı ve tuvalet sadece iki katta var biri zemin biri beşinci katta ve çok dolanıyorsun babam bile gitmez tuvalete odasında ayrı tuvaleti var. Büyük olsa yapamazdım da küçükten bi şey olmaz
Yuh artik. bu , insanlarla alay etmek. Biyolojikmis. cis tutabilmek insan biyolojisine uygun, biyolojisi uygun olmayanlar;rahatsizligi olan insanlar ve insan disindakiler. Senin de bir hastaligin yokmus. sanki 55 kattan bahsediyormus gibi yazmissin. Banlanmana sevindimBen hijyenik ve sağlıklı besleniyorum
Uyardiklari icin sanslisiniz, olabilir insanlik hali. Insanlar gorse de unutur hemen cok takmayinKızlar bugün regl olmuşum fark etmedim
Beyaz pantolonla dolaştım tüm gün
Arkadan biri uyardı alelacele bir mağazaya girdim üst falan aldım ama olan olmuştu
Beyninizin bundan haberi yok ama. Çocuklar binebiliyor o asansörlere ya, insanlık biraz ya. Gülen surat çizmişmiş, karton atılmış. Sizin bulunduğunuz yerler karantinaya alınmalı.Ben hijyenik ve sağlıklı besleniyorum
o degılde benım etegım basıma gecmıstı anlatım da gulun bıraz ben bazen aklıma geldıkce guluyorum :)
gıymısım pileli etegı efıl efıl antebın en sıcagı hıc olacak sey degıl yaz ortası bır fırtına cıktı etegı tutamıyorum onden tutsam arkamdan acılıyor
yamuk yumuk altıma yapcak gıbı yuruye yuruye bır gozlukcu gordum ıcerı gırıcem guya oyle bır ruzgar yok kıpırdayamıyorum kendımı cam mekanına yapıstırdım meger arkam acık yapıstırmısım totom acıktaallahtan etek gıyındım mı kısa tayt boxer tarzı camasır gıyerım dusersem takılırsam falan dıye ama yınede tabı kımse totomu gormek ıstemezdı
ıcerden calısan geldı mutfak onlugu getırdı sunu sarın dıyeartık herkes nasıl acıdıysa halıme , ıcerı gırdım beklıyorum yok dınecek gıbı degıl toz fırtınası
mutfak onluguyle eve geldım
Marketten ped almak ayrı.Hic utanılacak bir sey değil ki.Mesela markette pedi poşetle almayı da anlamıyorum ben.Sanki ayıp bir sey
Şirket asansoru olunca diskalamayi normal mi gördünüzŞirket asansörüydü
Kedi bile pis kumuna yapmıyor diyeceğim bu kadarBen hijyenik ve sağlıklı besleniyorum
Olurdu tabiki. Hic gülünür mü böyle bir şeyeGulsek hosuna gitmezdi.
Cok samimi bir ortamda degildi. Herkes birbirinin bir yerden arkadasi oldugu bir ortamdi.
Bizim kizla esini 2. gorusumuzdu mesela
Erkekler cikinca yakin arkadasim ve ben gulduk diye gulmeyin lutfen ya diye trip atmisti bize.
Icine kapanikdi biraz. Esimede rezil oldum ya diye uzulmüstu.
Teselliyle ugrasmistik birde dalga gecsek olayi hafifletelim diye valla sinir olurdu bize.
Marketten ped almak ayrı.
kan lekesiyle gezmek ayrı.
Utanmasi cok normal
Regl gizlenecek bir şey demedim gidip ped alınır da dedim gizlemeden.Bilerek olan bir sey değil,ayıp hiç değil.Farz edelim ki oturdugu banktan bir leke bulaştı.Onda da aynı sekilde utanacak mıydı? Hayır.Ayıp olan,yanlıs olan seyden utanılır.Regl ayıp veya gizlenecek bir sey değildir
Regl gizlenecek bir şey demedim gidip ped alınır da dedim gizlemeden.
Misal gaz çıkarmak çok normal dogal bir durum ama başkasının yanında (esim dahil) kacirsam utanırım.
Bundan da utanırım ne var bunda.
Dogal bir süreç dahi olsa bazi şeyler kisiye özel kalmalı.
Kaçma sızma durumunda utanmakta yargilanacak bir şey değil.
Şoyle soyleyeyim.Bilemedim evet gaz çıkarmaktan ben de utanırım ama reglden ötürü böyle bir şey basıma gelse utanmam.Bakıs acısıyla ilgili sanırım.Buralarda mı ne okumuştum gaz çıkarıp pişkin pişkin gülenler hic utanmayanlar vardı.Kişiye göre değişen bir algı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?