Ay ne desem bişey deyin utanıyorum

bir şey olmaz sokakta olduysa tanıdık görse dedikodu yapar belki( neyini yapacaksa gayet insani bir durum)sokaktakiler sizi bidaha görmez görse de tanımaz böylece geçmiş gitmiş olsun olacağı varmış.Allah daha büyük rezillikten korusun bu normal bir durum

Çoğu insanın başına geliyor ya utanmayın. Kanı fark ettikten sonra böyle derin düşüncelere gömülüyor insan “şuradan da geçmiştim, buradan yürüdüm, kesin o da görmüştür”

Sevgilimin evinde başıma gelmişti mesela. Çocuğun yatağına oturmuştum çünkü evde koltuk yoktu yeni taşınmıştı Yepyeni yatağı kanımla işaretledim diğer kızlar uzak dursun burası benim alanım der gibi

Ben hijyenik ve sağlıklı besleniyorum
Yuh artik. bu , insanlarla alay etmek. Biyolojikmis. cis tutabilmek insan biyolojisine uygun, biyolojisi uygun olmayanlar;rahatsizligi olan insanlar ve insan disindakiler. Senin de bir hastaligin yokmus. sanki 55 kattan bahsediyormus gibi yazmissin. Banlanmana sevindim

Kızlar bugün regl olmuşum fark etmedim
Beyaz pantolonla dolaştım tüm gün
Arkadan biri uyardı alelacele bir mağazaya girdim üst falan aldım ama olan olmuştu
Uyardiklari icin sanslisiniz, olabilir insanlik hali. Insanlar gorse de unutur hemen cok takmayin

Sağlıklı doğurgan bir birey olduğunuz kanıtlanmış gurur duyunbenim de beyaz şortum varken bartholin kistim patlamıştı canımın acısından umrumda olmadı lekeler

Ben belime ceket bağlayıp utancımdan ağlaya ağlaya gitmiştim eve ama ne batmaktı, arkamı kapatmıştım ama pantolonumun önü de berbattı. Bir de ağlayarak yolda koşarcasına yürüyüşüm sanki tecavüze uğramışım izlenimi vermişti kesin ama o zaman çok gençtim, şimdi olsa hiiç utanmam napalım. Oluyor yani, yapacak bir şey yok.

Buna benzer bir şey bana da oldu

Hani şu alttan hava alan mazgallar var ya

Ben farkında değilim etek giymişim üstünden geçeyim dedim

Sen Marilyn Monroe gibi alttan havayı bir ver

Yüzüme yapıştı ben de tutmaya çalışıyorum aşağı doğru işte kenara çekilsene şapşik dimi

Ahahsjgdjsgs gelen geçen gülmüştü valla

Olurdu tabiki. Hic gülünür mü böyle bir şeye
Asansöre çiş yapan biri ve çok normal birsey gibi anlatan güler ama cok tuhaf cok

Erkeklerin pipi merasimi düğünlerle kutlanır ilan edilir, is kadınlara gelince herşey sir olarak kalmalıdır utanilmalidir. Aslinda doğamız gereği ve sağlıklı olduğunu gösteren bir durum. Ağlayınca gözden yaş gelmesi gibi, saçın uzaması beyazlasmasi gibi. Ben olsam ben de utanırdım cunku bize utanmayı öğretmişler. Herkesin başına gelebilecek birsey. Amann boşver ya . Utanılacak şeyler gelmesin başına bu ne ki.

Marketten ped almak ayrı.
kan lekesiyle gezmek ayrı.
Utanmasi cok normal

Bilerek olan bir sey değil,ayıp hiç değil.Farz edelim ki oturdugu banktan bir leke bulaştı.Onda da aynı sekilde utanacak mıydı? Hayır.Ayıp olan,yanlıs olan seyden utanılır.Regl ayıp veya gizlenecek bir sey değildir

Regl gizlenecek bir şey demedim gidip ped alınır da dedim gizlemeden.
Misal gaz çıkarmak çok normal dogal bir durum ama başkasının yanında (esim dahil) kacirsam utanırım.
Bundan da utanırım ne var bunda.
Dogal bir süreç dahi olsa bazi şeyler kisiye özel kalmalı.
Kaçma sızma durumunda utanmakta yargilanacak bir şey değil.

Bilemedim evet gaz çıkarmaktan ben de utanırım ama reglden ötürü böyle bir şey basıma gelse utanmam.Bakıs acısıyla ilgili sanırım.Buralarda mı ne okumuştum gaz çıkarıp pişkin pişkin gülenler hic utanmayanlar vardı.Kişiye göre değişen bir algı

Şoyle soyleyeyim.
Erkekler dogal olarak her an ereksiyon olabilirler. Akıllarında sevismek olmasa bile herhangi bir dürtü aniden erekte eder. Bazen dürtü bile olmadan.
Karşımda
+ a dogal bir durum erekte olmuş neden saklasin demem mesela.
Neden erekte olmuş organını saklamiyor bu onun özeli derim.

Modern olmak kadınım dogalimdan utanmam demekse erekte olan erkekte aynı şeyi der.
Aynı şey bizler içinde geçerli diye düşünüyorum.
Tıpkı pırt gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…