- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Bu hızla giderse 5,6 ayda uzar diye düşünüyorum bir aksilik olmazsa :)Muhtemelen 8 ay o da yavaş uzarsa guzel bi yontemle ayda 2 3 cm arasi uzarsa 5 ayda da gelebilir umarim
kuzu artık lütfen beni dinle ve kuaförden uzak durNOT: Saçlarımın renginden memnun olmadığım için koyu renge boyattım. Ve yıpranma olmadı hala yumuşacık. Kaşlarımla renk farkı kapando, belki bir kere daha boyatmam gerekebilirmiş.
Çok güzel oldu rengi, çok yakıştı bana beyaz tenli olduğum için ve hiç yıpranmadı. Maşallah haka yumuşacık, bir daha gideceğimi sanmıyorum :) Saç rengim çok kötü olduğu için gittim kuzum, boyayacak kimse yoktu evde.kuzu artık lütfen beni dinle ve kuaförden uzak dur
Canim bole seyleei hic kafana takma. Insanlar hep konusur.senden tek istedigim lutfen kuafire gitme kirik aldirmak icin bile gitme. Biz bu yola bersber ciktik beraber devam edecegiz . Birbirimize destek olscagiz. Hep beraber uzatacagizSaçlarımın rengi çok güzel oldu, çok mutluyum ama eski saçlarım aklıma geldi hep nazar hep fesat insanlar yüzünden oldu, şimdi gelmiş bana diyorlar ki ayy saçlarına ne olmuş böyle falan. Sinirim çok bozuldu, uzun saçlarımı istiyorumAcil uzatmam gerek, barcelino yağı aldım. Firmaları değişmiş, ikiye ayrılmış birisi Adnan akat diğeri morfose. Ben Adnan akatı aldım çünkü eskiden kullandığım da öyleydi.
Saçları boyatmaya gittiğimde çok güvendiğim bir abla kuaför, yeni dükkan açtı kırıkları alalım dedi aldırmadım :) Ayıp oldu kendisi tanıdığımızCanim bole seyleei hic kafana takma. Insanlar hep konusur.senden tek istedigim lutfen kuafire gitme kirik aldirmak icin bile gitme. Biz bu yola bersber ciktik beraber devam edecegiz . Birbirimize destek olscagiz. Hep beraber uzatacagiz
Tobe tobe :)) meslek hastaligi kuaforlerde kirik almsk herhalde. Bari bi daakine fon cektirde gonluvolsun bariSaçları boyatmaya gittiğimde çok güvendiğim bir abla kuaför, yeni dükkan açtı kırıkları alalım dedi aldırmadım :) Ayıp oldu kendisi tanıdığımız
Aynen aynen :) Bende buraya fotoğraf atmak için sabırsızlanıyorum :)Tobe tobe :)) meslek hastaligi kuaforlerde kirik almsk herhalde. Bari bi daakine fon cektirde gonluvolsun bari
Şu an saçımda yağ var bir de yeni düzleştirdim bu aralar fotoğraf çekilirken düzleştiriyorum ya çok ısı olmasın, 10 gün içinde atarım fotoğraf tam 1 ay olmuş oluyor, karşılaştırma yapmak için daha iyiCanim at bi fotograf bu gunden bastan baslayalim
Fiyati ne kadar canimArkadaşlar barcelino’yu çektim. Bundan sonra da bu yağ bitse bile aynısı ile devam etmeyi düşünüyorum çünkü çok güzel sonuçlar almıştım birkaç yıl önce daha bu forumda ben yokken :)
NOT: Haziran gibi yaz tatilinin başında kullanmaya başlamıştım saçlarım omzumun aşağısındaydı, Eylül gibi tatil biterken saçlarım göğüs hizasını geçiyordu.
17,50 ama aktar 15 ₺’ye veriyor. Eskiden 12,50 falandı.Fiyati ne kadar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?