- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Çok beğendim uzamış ve uçları dolgunlaşmış canımArkadaşlar beklenen saçlarımın 1 aylık fark fotoğrafı geldi... Bu uğraşlarıma rağmen 1 çizgi bile uzamamış, yaklaşık 1 cm uzama fark ettim ben, siz ne düşünüyorsunuz ?
Saricik3 Blackcatt1 sevdabuzer @ecca
Uzama var kuzum ve saçların güzelleşiyor gittikceArkadaşlar beklenen saçlarımın 1 aylık fark fotoğrafı geldi... Bu uğraşlarıma rağmen 1 çizgi bile uzamamış, yaklaşık 1 cm uzama fark ettim ben, siz ne düşünüyorsunuz ?
Saricik3 Blackcatt1 sevdabuzer @ecca
Uzama kaç cm sence? Bence çok azUzama var kuzum ve saçların güzelleşiyor gittikce
Ara makas var ya ondan dolayı uçlarım hala inceuzama olmus canim 1-1.5 cm kadar ayrica omuzlarini bir türlü gecmeyen sac artik omuzlarini gecmis
uzama hizinda artis var ama canim hakkini yeme saclarinin :)Ara makas var ya ondan dolayı uçlarım hala inceBir de yavaş uzuyor
Acaba yıpranık yerlerin çoğu gittiği için mi?uzama hizinda artis var ama canim hakkini yeme saclarinin :)
Her sürüşümde uzadığını hissediyorum :)Barcelinonun faydasını görüyor musun?
Peki histen öte somut bir kanıt olarak daha hızlı uzadığını gözlemliyor musun :)Her sürüşümde uzadığını hissediyorum :)
3 yıl önce falan omuzlarımdan göğüs hizasını geçmişti valla hazirandan eylüle kadar falan yaz tatilinde çok iyi hatırlıyorumPeki histen öte somut bir kanıt olarak daha hızlı uzadığını gözlemliyor musun :)
İyi yapmışşın kuşum boyama kolay kuaförde yaptırmaya gerek bile yokSaçlarım çok karışık renk olduğu için, boya aktığı için koyu renge boyattım. Bu kuaförler hiç boya yapmayı bilmiyor, kendi kendime boyadım.
Aynen öyle, başkalarının saçlarını boyadım çok ama kendimi ilk ya da ikinci kez falan boyadım.İyi yapmışşın kuşum boyama kolay kuaförde yaptırmaya gerek bile yok
Benim kuaförüm bile kutudakileri karıştır sür saçına boyamakta zorluk yok dedi
UzamıııışSaçlarımın yeni hali, bu arada kendim boyadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?