- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Evet saçı kestirmediniz zaman daha hızlı uzuyor.ben saç uçlarımı hiç kestirmiyorum yada kendimde kesmiyorum.çünkü kesince kısaldığını düşünüyorum uzasa bile kestim yer uzar sonuçta,bakımlarla destekleyince çok daha iyi oluyor üstelik,Bende dün bu yağı aldım daha öncede kullanmıştım faydasını gördüm saçıma sürüyorum az miktarda yıkamıyorum.öylece saçımda kalıyo kullandığım saç bakım yağım bu bim A 101 de satılıyor.çok faydasını gördümBizim evdeki makasları siz mi topladınız :) Şaka bir yana saçlarımı kestirmedikçe uzadığına şahit oluyorum, eskisi gibi uzamıyor demiyorum, en başından beri böyle yapsaymışım şu an daha uzun olabilirdi ama bundan sonra uzun bir süre saç kestirmek yok, inşallah dayanıp kuaföre gitmek yokUzatmaya devam sevdabuzer H Hayriye birdal seyda586 S siir
İyi yapmışsınız, inşallah yine faydasını görürsünüz :) Fotoğraflayın, yorum yapalımEvet saçı kestirmediniz zaman daha hızlı uzuyor.ben saç uçlarımı hiç kestirmiyorum yada kendimde kesmiyorum.çünkü kesince kısaldığını düşünüyorum uzasa bile kestim yer uzar sonuçta,bakımlarla destekleyince çok daha iyi oluyor üstelik,Bende dün bu yağı aldım daha öncede kullanmıştım faydasını gördüm saçıma sürüyorum az miktarda yıkamıyorum.öylece saçımda kalıyo kullandığım saç bakım yağım bu bim A 101 de satılıyor.çok faydasını gördümEki Görüntüle 2091075
aybus gitme zaten. bak bizsenle saç uzatmaya aynı zamanda başladık. ben hiç kuaföre gitmedim. sabır tatlım. kırıksa kırık hi. problem etme ve saçını boyamayı bırak. zaten senin saç rengin çok güzelBizim evdeki makasları siz mi topladınız :) Şaka bir yana saçlarımı kestirmedikçe uzadığına şahit oluyorum, eskisi gibi uzamıyor demiyorum, en başından beri böyle yapsaymışım şu an daha uzun olabilirdi ama bundan sonra uzun bir süre saç kestirmek yok, inşallah dayanıp kuaföre gitmek yokUzatmaya devam sevdabuzer H Hayriye birdal seyda586 S siir
Kirikken uzar mi sac sizceaybus gitme zaten. bak bizsenle saç uzatmaya aynı zamanda başladık. ben hiç kuaföre gitmedim. sabır tatlım. kırıksa kırık hi. problem etme ve saçını boyamayı bırak. zaten senin saç rengin çok güzel
bence uzuyor canım ya. biz takıntı yapıyoruz . kuaföre gidince kırık al dememiz 5 cm saçın gitmesine sebep oluyor. ki 5 cm ile kalırsa bu kesme çok şanslıyız demektir. 5 aylık emek çöpe gidiyor. ben uzatma aşamasında kuaföre gitmemek gerektiğini düşünüyorum. çok gerekli olursa minnak minnak kendimiz kesebiliriz.Kirikken uzar mi sac sizce
aybus gitme zaten. bak bizsenle saç uzatmaya aynı zamanda başladık. ben hiç kuaföre gitmedim. sabır tatlım. kırıksa kırık hi. problem etme ve saçını boyamayı bırak. zaten senin saç rengin çok güzel
Kirikken uzar mi sac sizce
Kızlar bence kırıklıkla ilgilisi yok, saç dipten uzuyor. Çok pişmanım geçen senelerde çok sık kestirdiğime, şu an daha uzun olabilirdibence uzuyor canım ya. biz takıntı yapıyoruz . kuaföre gidince kırık al dememiz 5 cm saçın gitmesine sebep oluyor. ki 5 cm ile kalırsa bu kesme çok şanslıyız demektir. 5 aylık emek çöpe gidiyor. ben uzatma aşamasında kuaföre gitmemek gerektiğini düşünüyorum. çok gerekli olursa minnak minnak kendimiz kesebiliriz.
Cok haklısınbence uzuyor canım ya. biz takıntı yapıyoruz . kuaföre gidince kırık al dememiz 5 cm saçın gitmesine sebep oluyor. ki 5 cm ile kalırsa bu kesme çok şanslıyız demektir. 5 aylık emek çöpe gidiyor. ben uzatma aşamasında kuaföre gitmemek gerektiğini düşünüyorum. çok gerekli olursa minnak minnak kendimiz kesebiliriz.
İyi yapıyorsun canım yoksa saç yorulur.Arkadaşlar bu arada aklıma geldi, ben bayadır ara vermiyorum bakımlara, ara versem uzayacağını biliyorum ama bakımlara alıştım ya ara versem mi ? Yağımın bitmesini mi beklesem ?sevdabuzer H Hayriye birdal Blackcatt1 prenses7 S siir
1 cm uzamış aşkoArkadaşlar saçlarımın 1 aylık uzaması bu şekilde...
1 ayda 1 cm uzaması çok az kuzum1 cm uzamış aşko
Bu ay kendi haline bırak bakalım ne kadar uzayacak1 ayda 1 cm uzaması çok az kuzumHiç bakım yapmasam daha iyi
Bence bakımları bırakma canım, uzaman da gayet güzel, hem de yoğunlaşmış saçların1 ayda 1 cm uzaması çok az kuzumHiç bakım yapmasam daha iyi
Ara makas olduğu için uçlarımın yarısı yok, uzadıkça saçlarım güzel duracakBence bakımları bırakma canım, uzaman da gayet güzel, hem de yoğunlaşmış saçların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?