Saç Uzatma Yöntemleri Aybusss Rapunzel Olma Yolunda

Merhaba arkadaşlar cildiye doktoru saçlarım için bu hapları verdi:
Benexol 12 (250 mg b1 vitamini, 250 mg b6 vitamini, 1 mg b12 vitamini), Zinco 220 (50 mg çinko), medoHbiotin (biotin 2,5 mg)
Bugün kullanmaya başladım.

Arkadaşlar son zamanlarda saçlarımın uzadığını ve uzadıkça uçlarındaki ara makasa eklenip eski gürlüğüne kavuştuğunu hissediyorum. Çok mutluyum

Saç diplerime barcelino saç bakım yağını, uçlarına bol bol zeytinyağı sürüp masaj yaptım ve taradım. Ayvalık’tan gelen bir şişe zeytinyağım bitti, tanıdığımızın yine Ayvalık’tan gelen zeytinyağına devam edeceğim.

Bizim evdeki makasları siz mi topladınız :) Şaka bir yana saçlarımı kestirmedikçe uzadığına şahit oluyorum, eskisi gibi uzamıyor demiyorum, en başından beri böyle yapsaymışım şu an daha uzun olabilirdi ama bundan sonra uzun bir süre saç kestirmek yok, inşallah dayanıp kuaföre gitmek yok Uzatmaya devam sevdabuzer H Hayriye birdal seyda586 S siir

Evet saçı kestirmediniz zaman daha hızlı uzuyor.ben saç uçlarımı hiç kestirmiyorum yada kendimde kesmiyorum.çünkü kesince kısaldığını düşünüyorum uzasa bile kestim yer uzar sonuçta,bakımlarla destekleyince çok daha iyi oluyor üstelik,Bende dün bu yağı aldım daha öncede kullanmıştım faydasını gördüm saçıma sürüyorum az miktarda yıkamıyorum.öylece saçımda kalıyo kullandığım saç bakım yağım bu bim A 101 de satılıyor.çok faydasını gördüm

İyi yapmışsınız, inşallah yine faydasını görürsünüz :) Fotoğraflayın, yorum yapalım

aybus gitme zaten. bak bizsenle saç uzatmaya aynı zamanda başladık. ben hiç kuaföre gitmedim. sabır tatlım. kırıksa kırık hi. problem etme ve saçını boyamayı bırak. zaten senin saç rengin çok güzel

Kirikken uzar mi sac sizce
bence uzuyor canım ya. biz takıntı yapıyoruz . kuaföre gidince kırık al dememiz 5 cm saçın gitmesine sebep oluyor. ki 5 cm ile kalırsa bu kesme çok şanslıyız demektir. 5 aylık emek çöpe gidiyor. ben uzatma aşamasında kuaföre gitmemek gerektiğini düşünüyorum. çok gerekli olursa minnak minnak kendimiz kesebiliriz.

Kirikken uzar mi sac sizce

Kızlar bence kırıklıkla ilgilisi yok, saç dipten uzuyor. Çok pişmanım geçen senelerde çok sık kestirdiğime, şu an daha uzun olabilirdi

Cok haklısın

En son bakım yaptığımdan beri yağ bakımı yapmıyorum, sadece saçımı yıkayıp krem sürdüm. 2 haftadan birkaç gün fazla mola vereceğim, bu da 25 Ocak tarihine kadar yağ bakımı yapmamak, sabretmek demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…