Saç Uzatma Yöntemleri Aybusss Rapunzel Olma Yolunda

Arkadaşlar saç diplerine restorex 5. gün serumunu ve saç boylarına restorex saç bakım yağını sürdüm.

Eklentiler

• A1AAC007-F1C3-47E3-A993-A15434E182AB.webp
    A1AAC007-F1C3-47E3-A993-A15434E182AB.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 79
Restorex saç maskesini sürdüm, biraz saçlarımda beklettim ve duruladım. Hafif nemliyken saç diplerine restorex 7. gün serumunu ve saç boylarına restorex saç bakım yağını sürdüm. Umutluyum :KK54:

Arkadaşlar bugün restorex 9. ve 11. gün serumunu saç diplerime sürüp iyice masaj yaptım. Çünkü bu serumun 1 tüpü az geliyor, bugünlük böyle olsun dedim. Saçlarımı kurutmamaya oldukça özen gösteriyorum. Nemli haliyle ördüm, bu akşam böyle uyurum.

Bugün restorex 13. gün serumunu saç diplerime sürüp masaj yaptım, boy ve uçlarına restorex saç bakım yağını sürdüm.

Restorex saç serumunun 2. kutusuna geçtim.
Bugün 1. gün serumunu saç diplerime sürüp masaj yaptım, boy ve uçlarına restorex saç bakım yağını sürdüm.

İLk günlerimizi hatırlıyorum da nasıl zorlanıyorduk uzatmak için. Oysa şimdi bakıyorum da naısl güzel uzamış böyleee :))

İLk günlerimizi hatırlıyorum da nasıl zorlanıyorduk uzatmak için. Oysa şimdi bakıyorum da naısl güzel uzamış böyleee :))

canım bi resim atsana . saçların ne durumdaa merak ediyorum

Saçlarım hep aynı gibi geliyor, fotoğraf da atasım yok :(
Düzleştirdiğim zaman atarım :KK200:
Çok yavaş uzuyor saçlarım, hiçbir şey yapmasam da aynıymış yani...

Saçlarım hep aynı gibi geliyor, fotoğraf da atasım yok :KK43:
Tamam canım çekme fotoğraf boşver. Sen böyle uzamıyor dediğin için de olabilir biliyo musun

Tamam canım çekme fotoğraf boşver. Sen böyle uzamıyor dediğin için de olabilir biliyo musun
Son zamanlarda uzamadı değil, şimdi saçlarımın hakkını yemiyeyim de :KK70:Biliyorsun kaç yıldır neler yaptığımı, hem maddi hem manevi o kadar uğraşıyorum :( Çok yavaş uzuyor yani, aralarda o kadar kestirmeme rağmen hem de çok şükür ama o kadar emek harcadım yani :( Saçlarım çok yumuşak ve sağlıklı ama ara makas olan kısımlardan dolayı saçlarım hala düz olamadı. Ama iyi ki kestirmişim, yanık saçlarla dolaşmaktansa kısa olsun sağlıklı olsun, değil mi?

Saçlarım hep aynı gibi geliyor, fotoğraf da atasım yok :KK43:
sakın kuaföre gitme. ben artık hiç birşey yapmıyorum canım. saldım gitti. hala sütyen hizasını gecemedim. sadece 1 tutam değiyor o kısıma da

sakın kuaföre gitme. ben artık hiç birşey yapmıyorum canım. saldım gitti. hala sütyen hizasını gecemedim. sadece 1 tutam değiyor o kısıma da
Ama sende ara makas yok, gür duruyor. Benim dipten gelen saçlarım gür olduğu halde ara makas olduğu için boy ve uçları ince duruyor :( Kuaföre sadece fön çektirmek için ya da saç örgüsü yaptırmak için gidiyorum. En son saçlarımı geçen sene Ağustos’un sonunda kestirmiştim.

Back
X