- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence restorex serumu dene, hiç zahmeti yok.ben herseyi bıraktım boyu aynı gibi
hakikaten de öyleydi. artık kestirmesine gerek de kalmamış, saçlar kendine gelmiş maşallahDImi Canim meger aybusun saci uzuyormus kuafor kesiyirmus:)
Nerelerdesin, nasıl gidiyorçok güzel uzamış canım maşallah
hakikaten de öyleydi. artık kestirmesine gerek de kalmamış, saçlar kendine gelmiş maşallah. bundan sonra uzar gider
![]()
müthiş uzamış, artık uzun saçlı olmuşsun. bundan sonra hedef rapunzellikNerelerdesin, nasıl gidiyorNe zamandır görüşemedik
Saçlarım çok yavaş uzuyor
![]()
İLk günlerimizi hatırlıyorum da nasıl zorlanıyorduk uzatmak için. Oysa şimdi bakıyorum da naısl güzel uzamış böyleee :))
canım bi resim atsana . saçların ne durumdaa merak ediyorum
Tamam canım çekme fotoğraf boşver. Sen böyle uzamıyor dediğin için de olabilir biliyo musunSaçlarım hep aynı gibi geliyor, fotoğraf da atasım yok
Düzleştirdiğim zaman atarım
Çok yavaş uzuyor saçlarım, hiçbir şey yapmasam da aynıymış yani...
Son zamanlarda uzamadı değil, şimdi saçlarımın hakkını yemiyeyim deTamam canım çekme fotoğraf boşver. Sen böyle uzamıyor dediğin için de olabilir biliyo musun
sakın kuaföre gitme. ben artık hiç birşey yapmıyorum canım. saldım gitti. hala sütyen hizasını gecemedim. sadece 1 tutam değiyor o kısıma daSaçlarım hep aynı gibi geliyor, fotoğraf da atasım yok
Düzleştirdiğim zaman atarım
Çok yavaş uzuyor saçlarım, hiçbir şey yapmasam da aynıymış yani...
Ama sende ara makas yok, gür duruyor. Benim dipten gelen saçlarım gür olduğu halde ara makas olduğu için boy ve uçları ince duruyorsakın kuaföre gitme. ben artık hiç birşey yapmıyorum canım. saldım gitti. hala sütyen hizasını gecemedim. sadece 1 tutam değiyor o kısıma da