hasretttt topiğini okudum ve tekrar acayip gaza geldim ben şimdi kahvaltımı yapmıştım ama şu dakikadan itibaren ben de size katılayım inşallah başarıcam ama korkuyorum çünkü arkadaşlarım bana kilo verdiğim zaman göz çevremin kırıştığını falan söylüyorlar 10 kilo fazlam var...8v:99:
bende faslye we salata yedım
afern seker dewm edelım bole
aslıcım nasıl sewındm yazmana anlatammhasretciğim hayırlı olsun topiğin
benm işler yogun olmasa bende yapardım
canım sabah 2 yumurta yerıne 1 yumurta yıyıp kahwltına bol yesıllık ekleyeblırsınkizlar bugunku menuyu yaziyorum
sabah:
iki bardak su
iki yumurta
bir dilim peynir
ara:
8-10 tane yesil erik
oglen:
2 tane kucuk biber dolmasi
2-3 kasik yogurt
bir domates
ara:
1 seftali
aksam:
bir kase sehriye corbasi
3 tane kofte
2 kasik yogurt
toplam 3 lt su ictim ve az once de 4km yurudum geldim oh :) gece de bir porsiyon meyve yemeyi dusunuyorum bugun gayet kolay gecti.
edelim cnm ben 1 saat spor yapmıştım unutmuşum yazmayı
kızlar bende varımmm
eski dukancıyım ben fakat 40 günde sadece 800gr verince sıkıldım ve bırakma kararı aldım. 44-46 bedenden 40 bedene kadar inmeyi başardım:) tabi hepsi dukanla değil.
dukanı tamamlamadığım için verdiklerimden +3 geri aldım şuan da vermem gereken 11 kg civarı var :)
1 aya değil 2 ayda bile versem kabulummmmhedeflerimi 5er 5er yaptığım için tickerımı öyle güncelliyorum:) hedef kilom 62-63 :) inşşşş
evde eliptiğim var :) callan cdm var :)) sonracığıma twistim var :))
yağsız-tuzsuz-şekersiz yemeğede alıştım :)) sanırım iyi bir yoldaş olabilirim :)
hosgeldın sefalr getırdn
bnde dukana cok nıyetlenen ama bır turlu baslayamayan kısceyım
sen dukanı 40 gun yaptysan bunu haydı haydı yaparsn
bugun basla ozamnsa
bakalm haftaya kac gıtcek
ben haftada 1 gıtse bıle razıyım
bugün başlayamamki sabah poğaça yedimcanım çok istemişti ocaktan beri yememiştimde :)
ama devamını bununla getirebilirim...
birşey söylicem bu diyetim 3 günlük olanı var... onunla başlayıp sonra bununla devam etsek daha mı iyi olur sizce? hemde vucutbir şoka uğrar gibi :)
Bende bu diyete basladim tekrar. Hayatimda bir defa bir diyeti kararlilikla surdurdum oda bu diyetti. 3 sene once 57 kiloyu gormustum. Tabi duzenli spor yapiyordum.
Simdi surekli diyete baslayip birakiyorum68 kiloyum. Tekrar basladim bakalim..
yesılcay zamanı
ben kendim demlediğim 5i bir yerde çayı içiyorummm :))) aynı ana denk gelmişiz:))
günaydın kızlar kahvaltıda 1 katı yumurta az beyaz peynir zeytin domates 1 dilim ekmek şimdi sizin gibi yeşil çay içiyorumyanlız rengli dönemime girdim çok fazla şişkinliğim var bildiğiniz bişey varmı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?