AYIP DEĞİL Mİ?

Bende düzen takıntısı var

Bende düzen takıntısı olduğu için zaten çok dikkatliyim

Şöyle düşün: sende düzen takıntısı var ve sen onların genlerini almışsın. Yani senin 3 katı yaşında oldukları için onlarda da sendeki boyuttan 3 kat fazla düzen takıntısı olmuş olabilir...

Cok tatlısınız ya:)
Benim anneannemin misafir odası vardı,o oda hep kilitli olurdu,misafir geldiginde bile
Arada acardı toz almak için:)
Ay aklıma geldi bak şimdi allah rahmet eylesin

Bende rahatsız olurdum. Fazlada gitmezdim gitsem bile 1 saatten fazla durmazdim şahsen.

Ya bu dediklerinizi bende annemle babama yapiyorum bu hastalik galiba. Gercekten cok mu kirici oluyor. Onlar cocugum icin yanimdalar.

Ne kadar iyi niyetlisin sittin sene gitmezdim yeminle

Tam bir işkence
Üniversitede ki ev arkadaşım aynı ananendi. Yemin ediyorum 4 senede 40 sene yaşlandım.
Salaklık bendeydi tabi vakti zamanında defolup gitmedim. Şimdi manyak yüzünden onun gibi ve ona benzer herkesten uzak duruyorum.

Bence alınma dediklerine yaşlılıktan bunlar ki bunların çoğu bnim annemde bile var yani sen yinede git gör.cok özenirim ananesi babannesi dedesi olan insanlara bnim eksik ya belkide ondan benimde olsa gitsem arada hizmet etsem sohbet etsem sevsem keşke anneannem babannem hiç görmedim ikiside annem babam küçükken ölmüş onlar bile doyamamış babamın babası 10 yılı geçti rahmetli oldu çok severdim ama bu yaşımda da olsaydı keşke annemin babası var çok soğuk kötü biri birkere evimize gelmemiştir sevmiyorum ama hep ozenmisimdir

Benimde halam böyleydi ama zamanında çok yokluk çekmiş sonradan durumlar biraz düzelmiş yeni ev , yeni eşyalar güzel bir bahçe vs. yani kıymetliydi onun için , bana Özel bir durum değildi. Kırk yılda bir kaldığım için pek takmamistim açıkçası . Sizde takmayın size özel olmadığına eminim..

Kızz butun yaslılar aynı. Ananem bız kucukken kafamızı yıkattırıp yatırıyodu yataga. Nedenıne gelınce yastık kılıfları pıs kokarmıs. Sankı bız bıt pıre ıcınde yasıyoruz. Ama mecbur kalıyoduk sımdı ben ananeme dıyorum anane yıka kafanı oyle yst dıye. Dedemı kaybettık ama keske hep kızsaydıda sag olsaydı. Sımdı ananemın evını bız temızlıyoruz. Yaslılarda bı esyays hurmet duygusu var. Cunku coguna hemen ulasamamıslar ondan kıymetlı malları

Yurtdisindan tatile anaanneme gelmistik ben ve dayi kizim (benim anane onun babaanne) 2 erkek arkadas biri uzaktan kuzende oluyor bizi gormeye geldiler iste anaannemde anne babalarina kadar hepsini tanir yani slkintili bir durum yok (sevgili fln olayi olsa zaten hayatta birakmaz,mahalleden gecirtmeyiz)
Balkonda cay sohbet gulmece , anaannem geldi kuzenle bana bakarak gayette dogal siradan bir sekilde «cok gulmeyin simdi caydanligi atarim haa»dedi

Peki noldu o zararli cikti bizi aldi bir gulme
Cokta seyapmayin ya demek icin geldim ben, hayat kisa yaslilarimiz hepsinde var oyle asabiyet

Sanıyorum anneannenizle, dedenizle dün tanışmadınız...

İnsan bir yerden sonra karşısındakinin niyetini bilip, " o da böyle birisi" diyebilmeli. Kendiniz için kaç kere düzen takıntılıyım demişsiniz. Aynen öyle. Onların da böyle takıntıları var demek ki. Kabul edip ona göre davranırsınız, katlanamıyorsanız daha az gidersiniz. Abartacak bir şey yok. Koskoca insanların 40 yıllık huylarını tartışacak, insanları değiştirecek değiliz sonuçta.

Kurban olurum nacizane fikrim ,bir haftada gidiyorsan bir ayda gitmeye başla.Ne bu psikolojik şiddet gibi.Kendini üzmene deymez.Peki birşey merak ettim neden gidip orda kalıyorsun? Okuyor musun?.Ailenden baska bir şehirde misin?

Ya bu dediklerinizi bende annemle babama yapiyorum bu hastalik galiba. Gercekten cok mu kirici oluyor. Onlar cocugum icin yanimdalar.
Yapmayın. Gerçekten çok kırıcı. Hem de çocuğunuza bakıyorlar. Az çok ev işini de goruyorlardir. Görmezden gelin. Eşya alınır satılır ama insanın kalbi kırıldı mı tamiri zor. Dünyaları versen duzelmez. Eşyadan, düzenden daha mı kıymetsiz anne, baba, çocuk, torun??

Çoğunlukla böyleler çünkü eşyayı çok zor elde etmişler.
Ben birde ilkokul üçe kadar yanlarında kaldım :)
Çevirmeli telefonu çok severdim ama yiyorsa oyna bir çevirsem ne kadar dayak yerim hesabı yapıyordum :)
Bozacaksın diye televizyonu açtırmazdı :) o yükseltici kendiliğinden bozuldu da üzerime kaldı

Yerinde olsam kalmaya gitmezdim ama görmeye giderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…