Daha görmediğin etmediğin kadını ne araması yahu. Sen doğrusunu yapmışsın. Arasan, sevgilinin arkasından iş çeviriyor gibi, ay nolur beni alın der gibi kaynanaya yağcılık eder gibi olacaksın. Ağır durmak iyidir.
Bu da ne biçim elti. Cennet mahallesindeki tiplemeler gibi
Bence de aranmaz. Daha yeni bir iliski. Ama bu abinin eşi tam bir elti moduna girmiş.
Ne uyarisiymis bu delimidir nedir .. siz cok yerinde konusmussunuz en güzeli ... Bu yengeye dikkat edin derimmm....
Saçmalamış. Arama tabi ki ne gerek var..
Ben nişanlıyken bile sayılı arardım kayınvalideyi. Kendi annen değil ki neyine gerek bu samimiyet..
Bir dahaki sefere laf açarsa "ben nerede nasıl davranacağımı bilirim" de geç..
Kadın seninle iyi olma çabalarında art niyet arama bence ama çok saçma daha yeni tanıyorsunuz birbirinizi bu evlendirme çabaları neden
Size de iyi bayramlar.
Sevgiliniz sizden izinsiz numaranıza bu hanıma neden verdi? Bence kadın arsız ve hadsiz biri. Nedir bu acele? Sizi aileye çekmek istemesindeki sebep nedir? 2 aylık ilişki için yaşadıklarınız garip. Tabii ki de kadını aramayın. Tanımıyorsunuz, yanlış anlamayın ama ne olacağınız belli değil. Önce bir tanışın, görüşün sonra ararsınız. Bu elti ile de aranıza mesafe koyun. Bence sizde asıl sorun sevgiliniz ayrıca. Ne diye izin veriyor ki?
Bir de başka bir şey soracağım. Siz bu tanışmanın tesadüf olduğuna emin misiniz? Size danışılmadan numaranızı veren adam bence bunu da planlamış olabilir.
Arama astoria sakin
Once tanis , tanistiktan sonra bayramlarda arayabilirsin ama mesafeyi hep korumak kaydiyla
Bu seni arayan hatundan da uzak dur
Ve sevgiline de mutlaka anlat bu konusmayi , abisinden duyarsa hos olmaz
Yok be ne arıycan tanımadığın kadını
Ama elti adayın gidip ben astoriayla konuştum seni aramasını söyledim ama aramadı diye hakkında olumsuz imaj oluşturabilir sevgilinin annesine
Sevgilin de numaranı verdiğini neden sana söylemiyo?
Ona da söyle bu konuşmayı bence
Sen doğru yoldasın
Kv adayı seni biliyor mu
Bana kalırsa aramaya gerek yok ama elti hn doldurabilir
Sevgilin gidecek mi bayramda
Nöbet vs de o fatura sana kesilir gibi
Onunla Zaman geçirmek için nöbet ayarladı gelmedi vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?