Ayıp mı ettim, nedir bu şimdi?

Ayy bu ne vıcık vıcık feodal adetler. Daha ortada resmi bir durum yok birşey yok. Çok iyi demişsiniz. Ne münasebet. O kim ki bir de size uyarı yapıyor.

Ayy inşallah ilki değildir gerçi ikincisi de beter de ben öyle günlere gideyim aman da kayınvalideme yemek yapayım, temizlik yapayım da 1 numara olayım kafasında biri değilim. Kendi evimi bile zor temizliyorum, yardımcı alıyorum. İkincisi de kötü gerçi ama sallamak zorunda değilim öyle olursa.

Iki gun sonra konu acarsiniz.sevgilimle tartistik eltim kv gidip astoria dediki ben onu aramam gerek yok suan dedi ve bunu biraz abartarak soyler.sevgilinizde ne var sanki arasan diyip ustunuze gelir.bu elti adayina dikkat et hic iyi niyetlu degil
Sozde iyi olmaya calisiyor ama niyeti hic iyi degil

Hayırlı olsun nur topu gibi bir eltin olmuş. İşgüzarlık yapan bir elti ama..

Kayınvalideyi tabiki arama çünkü tanımadığın etmediğin insanı niye arayasın?

Iyi de bu elestirmek degil ki , olan bir olayi aktaracaksin
Baskasindan baska sekilde duymasindansa senden duymasi daha iyidir , saklama boyle seyleri

Ben de aynı fikirdeyim sizinle, iyi niyetli gelmedi bana pek. "Ben uyarımı yapayım da" derkenki ses tonundan bile belli oluyordu zaten.

Kadının konuşmalarını dinlerken sen temsili sdklsdkl. Ayıp falan etmemişsin

Temsili falan değil direkt ben ehehe.

Iyi de bu elestirmek degil ki , olan bir olayi aktaracaksin
Baskasindan baska sekilde duymasindansa senden duymasi daha iyidir , saklama boyle seyleri

Evet sonradan düşününce söylemem lazım, müsait olunca arar mutlaka o zaman söyleyeceğim. Zaten sorar belki ne konuştunuz diye. Umarım sorar da konusunu daha rahat açarım.

nasıl sinir oldum şimdi o kadına....hayır gelin hanıma ne oluyor ki ...ona ne...çok iyi yapmışsınız ama erkek arkadaşınıza lütfen bu konuşmayı bildirin...dedikoducu musibet...şimdi kesin gider..hemende kv niz oldu kadın..söyler ..çok var bu tiplerden

Özel okullara genelde atanamayanlar alınıyor. Ayrıca günümüz öğretmenlerinin tarzı ve vizyonu ortada

mesafe iyidir

aman ne gerek var seviyesiz ilişkilere. gaywt iyi bi tutum sergilemişsiniz. herşeyin yeri,zamanı var. o eltinizle de seviyenizi koruyun derim. erkenden de güvenmeyin tez canlı gibi

Söyleyeceğim teşekkür ederim.

Özel okullara genelde atanamayanlar alınıyor. Ayrıca günümüz öğretmenlerinin tarzı ve vizyonu ortada

Evet ama öyle her yere sürüyle açılan okullardan birinde değil, gayet köklü bilindik bir özel okulda çalışıyor. O yüzden söylemiştim. Tabi ki vizyonunu belirleyen bir kıstas değil bu.

aman ne gerek var seviyesiz ilişkilere. gaywt iyi bi tutum sergilemişsiniz. herşeyin yeri,zamanı var. o eltinizle de seviyenizi koruyun derim. erkenden de güvenmeyin tez canlı gibi

Yok ben zaten hemen samimi olmayı seven bir tip değilim. Zamanla belli bir samimiyet, güven oluştuktan sonra hayatıma dahil ederim kişileri. Ben elimden geldiğince mesafeli davranıyorum ama o hep sınırlarımı ihlal ediyor. Altı üstü bir kere buluştuk o da tesadüfen.

Her şeyi bilen elitiniz hayırlı olsun.

İlk satırlarda bu elti bir yerde patlak verir demiştim, vermiş bile.

Yönetmeyi seven elti tipi. O öyle yapsın bu böyle yapsın sen şöyle yap. En ufak bir direnmede "ben söyliyim de" gibi sanki düşündüğü için söylüyormuş gibi bir tavırlar. Tavsiyem dediğini yapacağınız varsa da yapmayın başka bir zaman yaparsınız. Eğer "dediğimi yapıyorlar" diye düşünmeye başlarsa daha çok uğraşırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…