Ayıp mı ettim, nedir bu şimdi?

Ne munasebet yahu tanismadigin kadini aramak?

Bir senin acindan bakiyorum, tabi ki arama
Bir de kadin acisindan bakiyorum da oglumun tanimadigim 2 aylik sevgilisi beni arasa "kızım sen hayirdir?" derim. Kendi kendine gelin guvey oluyor gibi durursun.

Evet tabi ki de öyle, zaten ben hemen samimi olup aileye girmek istemem, daha erkek arkadaşımı doğru dürüst tanımıyorum, huyunu suyunu bilmiyorum. Ben sadece "Ben uyarımı yapayım da" kısmını sevmedim ve rahatsız oldum bu nahoş imadan.

Klasik kıdemli elti vakası .. Aranmaz tabiki de ... Biraz ulaşılmaz ol ... Daha tanışmadan ne o öyle meraklılar gibi

Size de iyi bayramlar...
Elti adayınız biraz şey galiba
Amacı ne hiç anlamadım. Aramamakla iyi yapmışsınız. Kayınvalide adayı şoka girerdi kesin.
Elti adayından da uzak durun en iyisi. Buluşalım diyormuş ya buluşmayın bence bahane bulun. Böyle birinin başınıza ne iş açacağı belli olmaz.

Konuyla alakalı değil de eski erkek arkadaşınızdan niye ayrıldınız

Erkek arkadaşıma söyledim, o da şaşırdı tanışmadan daha ne araması diye. Bir de bu elti adayının da annesini normalde pek arayıp sormadığını, bayramlarda falan pek ziyaret etmediğini söyledi.
Belki de kontrol etmek istedi gorusuyir musunuz diye ondan habersiz

Ben sana söyliyim derdi ne şimdiden sen kayınvalideyle iyi anlaşırsın diye içi içini yiyor. Aman evlenirsiniz de ikiniz bir olur onu sevmezsiniz falan. Hep aklında senin kayınvalidenle nasıl olacağın ve acaba ailede daha mı çok sevileceğini düşündüğü için hem seni tavlıyor (güya) hem de kayınvalide durumu aklından hiç çıkmadığı için, konu hep oraya geliyor

Hııı mantıklı bak. Böyle düşünmemiştim, teşekkür ederim ehehe. Yav zaten kadın burada bile yaşamıyor, deniz kenarında yazlığını almış keyfinde tabi ben ailenin içine girmedim henüz belki kadın da dedikoducudur bilemiyorum ki. Ama pek iyi anlaşmadıkları belli, olabilir. :)

bana bu tipler tehlikeli gelir. kotu niyetli olmasina gerek yok. ahmak dostta tehlikelidir. mesela gitse kv adayina .."ben astoria ya sizi aramasini soyledim ama aramadi" dese hic yoktan basina is. normalde aklina gelmez aramadi diye ama sanki boyle bi tavrin var gibi durabilir.
erkek arkadasinla konus. boyle boyle oldu ama daha tanismadan ararsam benimle ilgili olumsuz bisey dusunebilir diye aramadim gibi biseyler de. elti adayi icin boyle herseye mudahale edip insanlarin iliskilerini yonetmeye calisir mi hep diye de sor bence

Teşekkürler, konuştum erkek arkadaşımla. O da niye böyle söylediğine anlam veremedi, onun da annesini fazla ziyaret edip aramadığını söyledi hatta.

Tam da elti adayin gibi 16yillik bir arkadasim var.Bir şekilde mesafe koy arana yoksa aranızda geçenleri başkalarından abartılı ve farkli şekilde duyabilirsin.Ilerde illaki küseceksin çünkü her an dibinde bitecek, o yüzden şimdiden yüz verme.

Bende eşimle nişanlanana dek hiç ailesiyle bayramlaşmadım. Gerek duymadım yani.

Siz kimi ne zaman aramanız gerektiğini bilirsiniz. Eltiniz niye size iş öğretiyor ki? Kocaman kadınsınız. Tecrübesiz, bu konularda cahil biri de değilsiniz. Ne alaka yani size akıl vermek.. Bana çok ukala biri gibi geldi. Sizden önce gelin oldugu için kendini bilir kişi ilan etmiş sanırım. Bilge abla her şeyi ona sorun siz. Engin fikirleri zengin kelime haznesiyle aydınlatsın sizi Öyle olur çünkü.

Sevgilinize anlatın. Bence annenle bayramlaşayım mı diye sormanıza gerek yok. Sadece olanları oldugu gibi anlatırsınız. Annesiyle tanıştıktan sonra annesiylede bayramlaşırsınız. İlla kayınvalide adayı olduğu için değil, sizden büyük biri olduğu düşüncesiylede bayramını kutlayabilirsiniz o zaman. Hürmetten yani. Ama tanışmadığın insanla ne alaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…