Ayıp mı ettim, nedir bu şimdi?

Müstekbel (!) elti hanımın sizinle küçük abdestini yatıştırdığı aşikar. “Uyarımı yapayım da” kısmı şu anlama çıkıyor sanki kayınvalide adayı ile hakkınızda konuşmuşlar da müstekbel elti de “dur şu kızı arayım bakalım kutlayacak mı” diye düşünmüş olabilir.
Ortada tanışma yok 2 aylık taptaze yeni ilişki daha çiftler yolun başında sonra biri çıkar paaaat hebele hübele öter.

Önceki konunu da biliyorum
Başına bela olacak bu arkadaş
İlerleyen zamanlarda seni dolduruşa getirip milletin üstüne salmaya çalışacak

Bir şekil uzaklaşman gerek

Elti kaynanayı şutlayacak birini arıyo herhalde :)

Aman ben kendimi zor idare ediyorum kalsın. :)

Annem babam yönetemiyor beni ayol, müstakbel elti adayım mı yönetecekmiş? Öyle bir niyeti varsa çok bekler ehehe.

Bana da öyle gibi geldi ama erkek arkadaşımın annesinin günahını almak istemedim sonradan utandım. Belki bu kız kendi kendine iş yapmaya çalışıyordur.

ahaha nur topu gibi bir eltin olmuş ast

benim kv nin kendisi bizzat haber gönderiyordu arasın diye. aramadım tanışmadığım insanı niye arıyım ne alaka..

Ya ben başta kıllanmıştım bunun sürekli "Ayy tatile gidelimmmm beraber takılalımmm" yapmasından ama herkes iyi niyetli bence boşver falan demişti. Hiç iyi niyetli gelmiyor şu an, gıcık oluyorum giderek.

Astoriacığım, bende çok takarım böyle şeyleri atıyor mı ettim acaba yapsa mıydım dşye her şeyi takarım ama hayır daha kadınla tanışmadın bile ne diyeceksin kş arayıp? Tuhaf olmuş. Bu görümce sana oyun oynamayasın, belki kaynanası böyle şeyleri hiç sevmez vaktinden önce aileye girme çabaları... acaba bu yüzden mi şansını denedi
Bence biraz ortayı karıştırmaya müsait bi tip belki kötü niyetli değil ama fazla hızlı geliyor, ilk buluşmada beraber ilk tatile çıkmak istemek de tuhaf bence.... mesafeni korumanla iyi edersin bence

Ya ben başta kıllanmıştım bunun sürekli "Ayy tatile gidelimmmm beraber takılalımmm" yapmasından ama herkes iyi niyetli bence boşver falan demişti. Hiç iyi niyetli gelmiyor şu an, gıcık oluyorum giderek.

gıcık olunacak kadar var:))
ben uyarayım da nedir yahu. kendi bu tür şeyleri yalakalık yapmak için malzeme olarak görüyor demek ki.

Önceki konunu da biliyorum
Başına bela olacak bu arkadaş
İlerleyen zamanlarda seni dolduruşa getirip milletin üstüne salmaya çalışacak

Bir şekil uzaklaşman gerek

Vallahi daha ne kadar uzak kalabilirim bilmiyorum, şu an gayet uzağım zaten. Buluşmamız tesadüfen oldu, şimdi de bayram ayağına numaramı aldı. Ne yapsam bilemedim ben de.

Olabilir, erkek arkadaşıma bir söyleyeyim de böyle böyle diye. O söyler herhalde annesinin bu tarz şeylere hassas olup olmadığını.

gıcık olunacak kadar var:))
ben uyarayım da nedir yahu. kendi bu tür şeyleri yalakalık yapmak için malzeme olarak görüyor demek ki.

Öyle bir "annem" dedi ki zaten, vallahi kendi annesi sanıp afalladım ehehe.

Uyarimi yapayim mi? Seni aramasi bile yersiz ama hadi onu gectim. Boyle uyari muyari noluyor yahu daha dun bir bugun iki amma terbiyesiz, boktan bulaşik biseymis. Bu kadinla işin var o belli... Bu konudan sevgiline bahsetmeyeceksen bi daha asla iletisime gecme bence. Anasini da arama.

Iyiki tatile gitmemissin.

çok bilmiş galiba.Aslında şimdiden karakterini net ortaya koyması iyi de olmuş.
hiç bir tanışıklık yokken bayram kutlaması bana da ters gelirdi.Siz bildiğinizi yapın

Yok yahu daha ilişkimiz 1 aylıktı onu teklif ettiğinde düşün, yani biz daha birbirimizi yeni yeni tanıyorken ne sevindirik gibi abisiyle, karısıyla tatile gideyim. 1 yıllık evli dahi olsak gitmem. İletişime geçmek istemiyorum ama bir şekilde iletişime geçiyor yani. Numaramı verme desem de olmayacaktı, şimdi ota moka arar. Yandım.

Daha çok erken ne diye arıyosun ki annesini :) zorla seni dahil etmeye çalışmış oyuna gelme . İlişkin de daha çok yeni kv işlerinden durabildiğin kadar uzak dur :) ayıp olacak hiç bir şey yok dışarda görsen tanımayacağın bir insan :)

Bence de erken ve gereksiz. O "Ben uyarımı yapayım da" cümlesi kıllandırdı beni biraz, arkamdan iş mi çevirdi nedir?

3 kere aradiysa 1 tanesine cevap ver madem. Duymadim, gormedim, dönemedim unuttum vs. Dersin. Ben genelde duymam ve dönmeyi unuturum. Mal degilse anlar. O kim ki illa konusacaksin. 4 yillik evliyim eltimin numarasini bilmiyorum Bu da abarti kaciyor ama napayim o bari eksik kalsindi.

Bence de erken ve gereksiz. O "Ben uyarımı yapayım da" cümlesi kıllandırdı beni biraz, arkamdan iş mi çevirdi nedir?
Muhtemelen sevgilinin annesine anlattı ve o da senden telefon bekledi . Anaaa ne meraklılarmış onlar da oğullarını evermeye :) ağırdan sat canım . Seninle bu şekilde konuşamayacağını da bilsin :) arasaydın yakanı kaptırırdın iyi ki aramamışsın

Bana kalsa hepsini nişan falan sırasında ilk kez görmeyi tercih ederdim ehehe.

Bana mantıksız geliyor ama yine de buraya bir sorayım dedim hani bayramdır ara nolcak yüz yüze bakacaksınız diyen olur mu dedim ama kimse demedi :)

Kaynanasinin yaninda aramistir belki de hani "annem" modundaymis ya bide "ben uyarimi yapayım da" demesi öyle düşündürdü bana. Amaç kaynananin gözüne girmek olabilir

Valla eltiler genelde iyi niyetli olmaz. Benimkiler oyle en azindan. Kadına iyi gozukmeni falan istemez. Tam tersi kayınvalide adayının böyle şeylerden hoşlanmayacağı ,samimi bulmayacagi için sana arattirmak istediği geldi . Bilerek uyarımı yapım da sen bilirsin diye huzursuzlandiriyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…