Anneni arayayım mı diye sorayım mı?
Merhaba kızlar, öncelikle hepinizin bayramını kutlarım, sevdiklerinizle beraber nice bayramlar görmenizi dilerim.
Benim sıkıcı geçiyor tatil günlerim, miskin miskin evde oturuyorum. Erkek arkadaşım nöbette, onun da bir tatili yok görüşemiyoruz zaten. 2 aylık bir ilişkim var, bilenler biliyor sürecini tekrar anlatmayayım. Tesadüfen erkek arkadaşımla bir yerde otururken erkek arkadaşımın abisi ve eşiyle tanışmış bulunmuştum. Kız çok samimi davranmış, beraber tatile gitmeyi dahi teklif etmişti. Hatta bu beraber tatil o kadar ciddiye binmişti ki kızı zor atmıştık başımızdan, sonuç olarak ilişki daha çok yeni ortada bir şey yokken eş adayının ailesiyle bu kadar samimi olmak hem gereksiz hem mantıksız geliyor bana.
Bunu niye anlattın derseniz, bugün beni erkek arkadaşımın abisinin eşi aradı. Numaramı erkek arkadaşımdan almış. "Astoriacım bayramın mübarek olsun nasılsın iyi misin, görüşelim edelim" falan makineli tüfek gibi hızlı hızlı sıralıyor. Cevaplarına da pek yetişemedim, sadece teşekkür edebiliyorum. Neyse konuştu konuştu, en son şey dedi: "Ya annemi de bir ara istersen ben numarasını vereyim". Ben kendi annesinden bahsediyor sandım, afalladım "Niye senin anneni arıyorum ki canım?" dedim. Güldü, "Ayy yok yok kayınvalidem, yani senin de müstakbel kayınvaliden istersen bir ara gözüne girersin şimdiden ehehe" falan yaptı. Dedim ki "Canım, biz daha hiç tanışmadık X'in annesiyle, gerek yok şu an ileride tanıştığımız zaman ona göre kutlanması gerekirse kutlarım, görüşmem gerekirse görüşürüm. Şu an erken" dedim. "Hmm iyi sen bilirsin o zaman ben UYARIMI YAPAYIM DA" gibi bir vurgulama oldu. Kapattık telefonları sonra ama neyin uyarısı yani, ben anlamadım. Kadını bence aramam gereksiz, sizce de öyle değil mi yahu ben ayıp mı ettim sizce? Erkek arkadaşıma bu konuşmadan bahsetmedim bu arada, işin içine dahil etmek istemiyorum onu.
Elti kaynanayı şutlayacak birini arıyo herhalde :)
Yönetmeyi seven elti tipi. O öyle yapsın bu böyle yapsın sen şöyle yap. En ufak bir direnmede "ben söyliyim de" gibi sanki düşündüğü için söylüyormuş gibi bir tavırlar. Tavsiyem dediğini yapacağınız varsa da yapmayın başka bir zaman yaparsınız. Eğer "dediğimi yapıyorlar" diye düşünmeye başlarsa daha çok uğraşırsınız.
Müstekbel (!) elti hanımın sizinle küçük abdestini yatıştırdığı aşikar. “Uyarımı yapayım da” kısmı şu anlama çıkıyor sanki kayınvalide adayı ile hakkınızda konuşmuşlar da müstekbel elti de “dur şu kızı arayım bakalım kutlayacak mı” diye düşünmüş olabilir.
Ortada tanışma yok 2 aylık taptaze yeni ilişki daha çiftler yolun başında sonra biri çıkar paaaat hebele hübele öter.
ahaha nur topu gibi bir eltin olmuş ast
benim kv nin kendisi bizzat haber gönderiyordu arasın diye. aramadım tanışmadığım insanı niye arıyım ne alaka..
Ya ben başta kıllanmıştım bunun sürekli "Ayy tatile gidelimmmm beraber takılalımmm" yapmasından ama herkes iyi niyetli bence boşver falan demişti. Hiç iyi niyetli gelmiyor şu an, gıcık oluyorum giderek.
Önceki konunu da biliyorum
Başına bela olacak bu arkadaş
İlerleyen zamanlarda seni dolduruşa getirip milletin üstüne salmaya çalışacak
Bir şekil uzaklaşman gerek
Astoriacığım, bende çok takarım böyle şeyleri atıyor mı ettim acaba yapsa mıydım dşye her şeyi takarım ama hayır daha kadınla tanışmadın bile ne diyeceksin kş arayıp? Tuhaf olmuş. Bu görümce sana oyun oynamayasın, belki kaynanası böyle şeyleri hiç sevmez vaktinden önce aileye girme çabaları... acaba bu yüzden mi şansını denedi
Bence biraz ortayı karıştırmaya müsait bi tip belki kötü niyetli değil ama fazla hızlı geliyor, ilk buluşmada beraber ilk tatile çıkmak istemek de tuhaf bence.... mesafeni korumanla iyi edersin bence
gıcık olunacak kadar var:))
ben uyarayım da nedir yahu. kendi bu tür şeyleri yalakalık yapmak için malzeme olarak görüyor demek ki.
Uyarimi yapayim mi? Seni aramasi bile yersiz ama hadi onu gectim. Boyle uyari muyari noluyor yahu daha dun bir bugun iki amma terbiyesiz, boktan bulaşik biseymis. Bu kadinla işin var o belli... Bu konudan sevgiline bahsetmeyeceksen bi daha asla iletisime gecme bence. Anasini da arama.
Iyiki tatile gitmemissin.
Daha çok erken ne diye arıyosun ki annesini :) zorla seni dahil etmeye çalışmış oyuna gelme . İlişkin de daha çok yeni kv işlerinden durabildiğin kadar uzak dur :) ayıp olacak hiç bir şey yok dışarda görsen tanımayacağın bir insan :)
Yok yahu daha ilişkimiz 1 aylıktı onu teklif ettiğinde düşün, yani biz daha birbirimizi yeni yeni tanıyorken ne sevindirik gibi abisiyle, karısıyla tatile gideyim. 1 yıllık evli dahi olsak gitmem. İletişime geçmek istemiyorum ama bir şekilde iletişime geçiyor yani. Numaramı verme desem de olmayacaktı, şimdi ota moka arar. Yandım.
Muhtemelen sevgilinin annesine anlattı ve o da senden telefon bekledi . Anaaa ne meraklılarmış onlar da oğullarını evermeye :) ağırdan sat canım . Seninle bu şekilde konuşamayacağını da bilsin :) arasaydın yakanı kaptırırdın iyi ki aramamışsınBence de erken ve gereksiz. O "Ben uyarımı yapayım da" cümlesi kıllandırdı beni biraz, arkamdan iş mi çevirdi nedir?
3 kere aradiysa 1 tanesine cevap ver madem.Duymadim, gormedim, dönemedim unuttum vs. Dersin. Ben genelde duymam ve dönmeyi unuturum. Mal degilse anlar. O kim ki illa konusacaksin. 4 yillik evliyim eltimin numarasini bilmiyorum Bu da abarti kaciyor ama napayim o bari eksik kalsindi.
Muhtemelen sevgilinin annesine anlattı ve o da senden telefon bekledi . Anaaa ne meraklılarmış onlar da oğullarını evermeye :) ağırdan sat canım . Seninle bu şekilde konuşamayacağını da bilsin :) arasaydın yakanı kaptırırdın iyi ki aramamışsın
Kaynanasinin yaninda aramistir belki de hani "annem" modundaymis ya bide "ben uyarimi yapayım da" demesi öyle düşündürdü bana. Amaç kaynananin gözüne girmek olabilirBence de erken ve gereksiz. O "Ben uyarımı yapayım da" cümlesi kıllandırdı beni biraz, arkamdan iş mi çevirdi nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?