Ayıp mı ettim, nedir bu şimdi?

Merhaba canım

Konularını takip ediyorum, az çok biliyorum. Bende senin bu elti kişisinden olumlu elektirik alamadım. Böyle mıc mıc olmasına bakma. Şimdiden eltilik yapmaya başlamış gibi görünüyor. Mesafeli ol derim.

Iyi yaptin anlatmakla
Uzak dur o kadindan kuzum

Erkek arkadaşım da saf saf söyledi ama anladım ben bilerek uyuzluk yaptığını. Daha da Whatsapptan yazmış telefonu kapattıktan sonra "Canım bizim oraya X diye bir cafe açılmış, mutlaka görüşelim sana orada bir şeyler ısmarlayayım" diye. Beni zehirleyecek mi ne yapacak?

Erkek arkadaşıma söyledim, o da şaşırdı tanışmadan daha ne araması diye. Bir de bu elti adayının da annesini normalde pek arayıp sormadığını, bayramlarda falan pek ziyaret etmediğini söyledi.
O zaman nerden vazife edinmis olabilir ki?
Nasil bir niyete sahip,cözülmesi zor görünüyor su asamada.
Tabiki cözmeye calismaya da hiic gerek yok
Kendi basini yesin.
Mesafeni koru en ufak bir acik vermemen gerektigini nasil davranacagini sen iyi bilirsin canim.
Ugrasacak bisey bulamamis size sarmis galiba.

Galiba, yani ilk görüşte ona ne yapmış olabilirim ki bu kadar kötülüğümü istiyor ya da ne amaçlıyor bilemedim. Garip.

Senle ayrı bi samimiyet kurmak istiyor herhalde. Herşeyi hızlı yaşayalım istiyor. Erkek arkadaşından daha istekli sanki Beraber tatile gidelim, konuşalım, buluşalım. Sana kancayı taktı bu kadın, kolay kolay peşini bırakmaz

Off, yarabbim neydi günahım?

bu tipitip eltinin böyle yersiz samimiyeti nasıl tuhaf geliyorsa, sizin de hop diye aramanız tuhaf kaçardı. iyi yapmışsınız aramayarak.

Ya ona bakarsak ben de onun eltisi olacağım olursa tabi. Neden onun kötülüğünü isteyeyim ki? Böyle düşünüyorlarsa çok garip ya asla anlam veremeyeceğim bir şey.

Valla kendin gibi düşünmeyeceksin. Bana eltimin yaptığı kötü niyetin de mantıklı bir tarafı yok. 1 defa gördüğüm insan kayinvalideme ve eşime beni kötülemeye çalışmıştı. Bunu direkt yapamadı tabii ama imaları vs. Güzellik olur , eğitimin, yaşantın , mesafeli duruşun olur ,ne bilim bişey bulmuştur takicak. Insanlar değişik.

Galiba, yani ilk görüşte ona ne yapmış olabilirim ki bu kadar kötülüğümü istiyor ya da ne amaçlıyor bilemedim. Garip.

kendine ‘rakip’ mi gördü acaba. hani ‘yeni gelin gelicek benim pabucum dama’ gibisinden? veya ailede pek sevilmiyosa belki sizi öne sürmek isremiştir. sizin hakkınızda ‘ilişkileri yeni, bu Astoria niye hemen aleye girme çabasında’ gibisinden. yani eğer arasaydınız kv adayınızı böylr düşünebilirlerdi belki?

valla bilemedim. ama insanlar cidden fesat

Yok daha neler
Astoria senin bu müstakbel elti, biraz pembiş eltişcik filan mı? Niye sana sarıyor böyle? Ürkütücü.

Ay ne bilim ben mi fazla iyi niyetliyim ama kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum ya.
Tamam gereksiz samimiyet kurmaya çalışıyor ama sanırım senle yakın olmaya çalışıyor. Seninle sürekli konuşmak görüşmek istiyor galiba. Belki sana çok ısınmıştır

Elti,sizinle samimiyet kurmaya çalışıyor net olan bu.Ancak davranışları hangi niyetlerle yapmaya çalışıyor,bunu ancak zaman içerisinde ortak yaşanacak olaylarla,durumlarla anlayabilirsiniz.Bazı insanlar işgüzardır belki bundandır ancak insan beyni bu. istenirse bin türlü değişik senaryo kurulabilir.
Nacizane tavsiyem eltiyi şu an için gözlemleyin,hemen hakkında yargıya varmayın çünkü insanları doğrudürüst tanımadan vardığımız kesin yargılar genelde bizi yanlışa sürükler

Bilmem ki, erkek arkadaşım öyle kötü bahsetmedi hiç. Kocası da, yani erkek arkadaşımın abisi, gayet efendi, sessiz sakin bir insan.

Yok daha neler
Astoria senin bu müstakbel elti, biraz pembiş eltişcik filan mı? Niye sana sarıyor böyle? Ürkütücü.

Bilmiyorum ki, öyle bir tipi de yok aslında. Sadece bana fazla düşkün davranıyor garip bir şekilde. Kaç yıllık dostlarımla böyle samimi değilim.

Kötülük düşünmesin de böyle olsun bari. :/

Doğru söylüyorsunuz, ben de fazla gaza gelmemeliyim. Biraz gözlemlesem iyi olur.

Bilmiyorum ki, öyle bir tipi de yok aslında. Sadece bana fazla düşkün davranıyor garip bir şekilde. Kaç yıllık dostlarımla böyle samimi değilim.

Yalnız mı ki? Arkadaş çevresi ona göreyse-pek anlaşamıyorsa, senle birlikte yeni arkadaşlıklara yelken açma planları olabilir. Senle kanka olur, oradan arkadaş çevrene girer, takılır filan... Herkese böyleyse millet ufak ufak kaçıyordur, yeni kapı arayışındadır belki. :/

Senin ona bişey yapmış olmana gerek yok , kadın belli ki kötü ve hin bir insan.Mesafeli ol ve hiçbir söylediğine de asla inanma bence.

Benim aklıma iki ihtimal geldi.
Birincisi, erkek arkadaşınız onlarla takılıyor sürekli. O kadında bundan sıkıldığı için hazır bir kız bulmuş bu işi tamamına erdirelim de yakamızdan düşsün moduna girdi.

İkincisi, müstakbel eltinizin kanı birden size çok ısınıverdi ve sizi sevdiği için erkek arkadaşınızla ilerlemenizi istiyor.

Benim takıldığım nokta “ben uyarımı yapayım da” demesi. Senden samimiyeti aldıkça gör bak kayınvalide kötüleme seansları başlayacaktır. Sana sanki ablaymış, ben bu yollardan geçtim bak seni düşünüyorum tarzı yaklaşımları olacaktır. Bazı insanlar garip bir şekilde kimse kimseyle iyi olmasın ister. Bu oyunlara gelecek biri değilsin ama çok naifsin. O yüzden mesafe candır

İyi de kendisinin de normalde yapmadığı bir şeyi benim yapmamı istiyor. Erkek arkadaşım normalde bu "elti"nin annesini pek arayıp sormadığını, ziyaret etmediğini söyledi.

Erkek arkadaşıma söyledim, o da şaşırdı tanışmadan daha ne araması diye. Bir de bu elti adayının da annesini normalde pek arayıp sormadığını, bayramlarda falan pek ziyaret etmediğini söyledi.
Yaaa bak :) sordun mu bunu yapsam annen acaba nasıl tepki verir diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…