Ben yaşadım, benimki dayımdı. Neden dayınla aynı evde yaşadın gibi bişey sormasın kimse, ailevi ve karışık

Dayı bekardı bu arada yani aklınıza sanki evli dayımın evine çöreklendim gibi gelmesin. Ailevi ve bazı mecburiyetler diyelim. Neyse efendim benim kendisiyle bir sene aynı evin içinde suratına bile bakmadan yaşamışlığım var. Sonra bi sağlık sorunu yüzünden barıştık ama bir süre sonra tekrar küstük, yine bir seneye yakın nerden baksan aynı evin içinde tek kelime konuşmadan, yüzüne bile bakmadan yaşamışlığım var. Sonrasında biz taşındık vs zaten ama taşınmasaydık ben ayrı eve çıkacaktım koymuştum kafama. Küslük sebebimiz maddiyattı, adam benim ve annemin parasıyla geçiniyordu. Asalaktı yani.
Ben yine de kimseye tavsiye etmem hele ki anne baba ile bu tarz durumlar olmamalı. Hadi benimki dayı yani bana zerre faydası olmayan bi tip, sevmem de kendisini ama anne baba başkadır. Annem ve babamla küslükleri ben uzatmam. Kardeşimle ciddi küslük içine girmem. Yani dayı benim için dış kapının bozuk koludur ama anne baba kardeş candır. Gerekirse bağırış çağırış kavga edin sinirinizi atın ama küs kalmayın onlarla.