- Konu Sahibi akli_karisik
-
hep yanlış anlaşılmalardan biter bu tür ilişkiler kendini ifade etmekten bile yorulursun zaman zaman,deli gibi özler manyak gibi seversin ama anlatamazsın,anlamaz...
Cnm, ben sana katilmiyorum,yanlis anlasilmalar ayni sehirde hatta ayni ofiste calissaniz da olabilir , onemli olan sorunlari guzel guzel konusabilmek, paylasabilmek sayet bu ayrilik bir sure icin zorunluysa- ki ben bunu yasamistim - bu ayriliklar ,evet ,ozlem getiririken, hayatina ekstra adrenalin ,mutluluk ve keyif katacaktir yeter ki sevdigine,sevgine inan,guven.
ben 3 yıldır uzaktan bi ilişki yaşıyorum sürekli yanlış anlamalar,artık kendimi ifade etmeye calısmaktan bile tükendim.telefon ve ınternet uzerıne ......................,süreç uzar hep normalde 3 ayda tanıyacagın ınsanı 3 yılda tanıyamaz olursun,en sonuna gelirsin artık hersey biter avuclarında kalan sadece ona olan müthiş aşkındır,kendi kendini yersin aşkından taa ki unutana kadar...
Ben yakından da sürdüğüm ilişkimin ne kadar sağlıksız olduğunu görünce üstüne de hayatımın anlamı çıkıp hayatım renkleninceye kadar hiç gerçek aşkı bulamayacağımı düşünürdüm...
Aşkıma sonsuza kadar güveniyorum telefonu açmadığı zaman şüphelenmiyorum sadece endişeleniyorum ama o da 3 yıldır sağolsun bu duyguyu bana 3 kere bile yaşatmamıştır...
Gittiği yerleri takıldığı insanları ne kadar çok sorsam da cevaplar.
Yanyana geldiğimizde aramızda dağlar değil hasretten doğan özlem ve aşk olur...
Beraber kaldığımız 2-3 gün içinde birbimizden sıkılmak şöyle dursun eğleniriz konuşuruz bakışırız...
Her gün en az 2 defa birbirimizi çok sevdiğimizi sırf içimizden geldiği için söyleriz...
Bunlar mesafeyle tükenecek şeyler değil...
Allah herkese hayırlı aşklar hayırlı sonlar ve kalbimizdekini versin...
:asigim:
Sevgilisinden ayrı şehirde yaşayanlar,bu sebepten dolayı ayrılanlar????ayrı şehirde olunca sevgi dahada artarmı(özlicek,daha az görücek,daha çok kıymetlenicez) yoksa tersine azalırmı..?? böyle bi durumda neler olur_?
Cnm sana aynen katiliyorum, umarim bu hep boyle mutlu opuyorumnanaktankalirsiniz, ne diyeyim, darisi basima!!! :hulya:
Hepimize hayatım hepimize en güzel günleri, en güzel zamanları versin Rabbim...
Kim beni duysa deli misin bekleme git başkasını bul vs diyorlar...
Sanki her insan birbirini tutarmış gibi...
Ben Allah korusun ama bir gün ayrılırsam asla onu sevdiğim gibi kimseyi sevemem bu çooook farklı bir duygu. :kedi:
Allah herkese Allah aşkından ziyade, insan aşkını da tattırsın gerçekten çok tatlıymış...
:asigim:
Cnm, benim yazdiklarima dikkat edersen bu zorunlu ama bir sureligine olan ayriliga iliskin fikrimdi yoksa surekli boyle bir iliskinin saglikla yurumesi gercekten zor fakat benim anlayamadigim konu, madem guven, huzur olusmadiysa , 3 yil nasil bu iliskiyi surdurebildiniz?? :uhm: Neyse, sonuc olarak,sen asik oldugun kisiyi unutabildigine gore sorununu cabucak cozmussun demektir:sm_confused:
ya 3 yıl aynı şehirlerde yaşıosan uzun bi süre ama farklı şehiğrdeysen zaten 5-6 ayda bir görüşüyosanda 3 sene ne ki ? süreç uzuyo derken bunu kastetmiştim bazı şeyleri çok geç anlıyosun işte,ayrıca unutmadımki ben onu:asigim:
6.yıLını kutLuyoruz bu sene birLikteLigimizin..
6 yıL boyunca hep ayrı sehirLerde yasadık sadece beLLi zamanLArda bir kac günLügüne birLikte zaman gecirebiLdik.
yeri geLdi birbirimizin yokLugu cok agır geLdi yoruLduk
yeri geLdi buLusma zamanLarımız geLdikce dünyaLar bizim oLdu.
ama cok sükür hic düsmedik.her tökezLedigimizde bu günLerin bitecegini ve eLbet aynı catı aLtında yasayacagımız günLerin geLecegini düsünerek yürüdük bugünLere.
cok sükür ki az kaLdı.nisanLandık ve ALLAh nasip ederse 9ay sonraki dügünümüz icin gün sayıyoruz. Tüm yasayamadıkLarımızı da yasabiLmek adına o günün geLmesini heyecanLa bekLiyoruz.
Zor oLdukca zor bi yoL.ama sonu herseye bedeL opuyorumnanaktan
6.yıLını kutLuyoruz bu sene birLikteLigimizin..
6 yıL boyunca hep ayrı sehirLerde yasadık sadece beLLi zamanLArda bir kac günLügüne birLikte zaman gecirebiLdik.
yeri geLdi birbirimizin yokLugu cok agır geLdi yoruLduk
yeri geLdi buLusma zamanLarımız geLdikce dünyaLar bizim oLdu.
ama cok sükür hic düsmedik.her tökezLedigimizde bu günLerin bitecegini ve eLbet aynı catı aLtında yasayacagımız günLerin geLecegini düsünerek yürüdük bugünLere.
cok sükür ki az kaLdı.nisanLandık ve ALLAh nasip ederse 9ay sonraki dügünümüz icin gün sayıyoruz. Tüm yasayamadıkLarımızı da yasabiLmek adına o günün geLmesini heyecanLa bekLiyoruz.
Zor oLdukca zor bi yoL.ama sonu herseye bedeL opuyorumnanaktan
sizi tebrik ediyorum canım ne guzel anlatmıssın,,sevgilinde sana destek olmus ne güzel benim tek taraflı cırpınıslarım bu ılıskıyı sadece 3 yıl goturebıldı,onun izmirde kalacak yeri benimse istanbulda hiçkimsem yoktu cıkmaza girmiş bi ilişkiydi Allah herkese hayırlı yazılar yazsın
bizde 9 ay sonra kavuşcaktık :) ama nasip değilmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?