ah bi ikna edebilsemevler 600 dedin ya evin fiatimi bu cokmus..
kocanin annesi ve babasi kendi elleriyle ogullarini delirtmisler belli.kendi ailesindeki mutsuzlugu simdi kendi ailesine bulastirmis.iste mutlu olmayi basaramiyor..
kv yakin olmayin tabiki.sizi bosanin diye bekleyen kadinla niye ayni apartmanda oturacaksin..galiba siz onun ailesiyle anlasamadiginiz icin size tavir yapiyor..
siz baska ev de yatakta degistirseniz ayni olucak gibi geliyor bana.
bi doktora gitmekte fayda var.ona dokulsun bi gecmisini anlatsin.
6 yıl bitti ama eşim son 4 5 yıldır ayrı uyuyor defalarca konuştum dertleşmeye anlamaya çalıştım yok bir düzeliyor gibi sonra yine ilk zamanlar bensiz uyuyamayan adam gitti ne zaman ki hamile kaldım kızımın rahatsız lıgı ortaya çıktı kaynana yla barıştık adam uzaklaştı benden
Bir ara iyice paranoya yaptım sürekli takip ettim face ni vs kontrol ettim yok bişey bulamadım zaten ne zamanı nede parası var çevremizde geniş yani illaki duyulur bişey yapsa son 4yıldır uyuyamıyor yada oldugu yerde uyuya kalıyo yatak odasında kalbi şıkışıyor daralıyor ve huzursuz oluyormuş lamba kapalıyken ve tv sesi olmadan uyuyamıyor ilk zamanlar onun yanına kıvrılıyor uyuyordum yada onunla oturuyordu m ama oglum olunca mümkün olmuyor artık bende bıraktım bir ara artık gel bile demez oldum hatta işe bile ugurlamaz oldum bazı dönemler küstüm agladım istemiyorsan boşanalım bile dedim tek dediği seni seviyorum ama seninle uyumak aynı ortamda dutmak beni daraltıyor yokluğunu düşünüyorum o zamanlar da delirecek gibi oluyorum ne olur beni böule kabul et diyor ne yapacağımı şaşırdım sevgisini gösterir sarar sarma lar öper koklar ama ayrı yatak birde dokunma aylarca ses etmez hep böyleydi ama kendimde sorun aramaya başladım
Cinsel hayatım ızda öyle duygusuz ve soguk degil ama neden bmule yapıyor anlamıyorum
Önceden bir saat bile ayrı ıalamazkrn şimdi hrp bensiz kalmaya çalışıyor sorunca senden degil ana dip dibe olmaktan sıkıldım diyor içimden gelmiyor diyor ayrılalım diyorum olmaz diyor düzeleceğim diyor neden böyle bende bilmiyorum diyor şaşırdım artık
Siz çok anlayisli iyi bir hanimsiniz diye hissediyorum.Iyi bir eş iyi bir anne.Belki seçim yapamadı.Dogru ve hayırli olani bilemedi.Sonsuza kadar surmez elbet bu durum.Bir yerden sonra anlasilir.Kararsiz insan net olamaz bunu biliyorum.Sizi üzmek istemem bu sadece bir olasilik.Dedim ya cok yakin tanik.oldugum olaylardan biliyorum.Herkes kendi tecrube ettigi yada cevresinde şahit olduklarindan bilir.Esiniz icinde yasiyor her ne yasiyorsa umarim hakkinizda hayirlisi olur.Biraz daha takipde olun derim.Ona belli etmedensordum bir gün eve geldi suratı beş karış o zaman kızımızı kaybedeli 1 yıl olmuştu canım başkası varsa sevgin bittiyse mecbr degilsin dedim aa yok dedi olsa sylerim ben yaşayamam o şekilde dedi bende bunu düşünüyorum belki gerçekten sogudu benden ama o zaman niye sarar öper insan şaşırdım inanın
bende ondan şüphe ettim ama sorun yok o konuda ama yatak çok agır degiştiremedim bide o da yok malesefcanım aynısını bizde yaşadık günlük hayatımız normal devam ediyordu ama adam asla yatak odasında yatmıyordu koltuklarda sürünüyordu , gözü kapalı yataga getiriyorum bir bakıyorum gene kalkmış yataktan salonda uyuyor , sonra ne mi yaptık bir kaç ay sonra taşınacaz diye oturma odasını iptal ettik sadece yatagı balkonlu daha ferah odaya geçirdik bir sonradan fark ettik ayaklarımız kıbleye dogruymuş onun için basarmış oda bu baskıya maruz kalıyormuş ,
ondan sonra hem uzandı hem uyudu hemde yanımdaydı ,
nasıl araştırabilirimbenim babam büyük borcu olduğunda böyleydi ..ki eşimde meğersem öyleymiş ..ilk okuduğumda aklıma ilk büyük bir sıkıntısı olduğunu hisseettim..ki arkadaşımın eşide öyleydi..borcu var mı siz onu araştırın..kredi kartları var parası olmasa bile..
biraz dengesiz gibi geldi bana ama. yani bazen aylarca yok bazen hergün gerceken tuhaf... üstelik isi bitiyor ve baska yerde uyuyor sacmadeğişiyor bazen hergün bazen haftada 1 bazen aylarca olmuyor ama soguk degil ilk günkü gibi heyecanlı hala
nasıl takip edebilirim ki ?Siz çok anlayisli iyi bir hanimsiniz diye hissediyorum.Iyi bir eş iyi bir anne.Belki seçim yapamadı.Dogru ve hayırli olani bilemedi.Sonsuza kadar surmez elbet bu durum.Bir yerden sonra anlasilir.Kararsiz insan net olamaz bunu biliyorum.Sizi üzmek istemem bu sadece bir olasilik.Dedim ya cok yakin tanik.oldugum olaylardan biliyorum.Herkes kendi tecrube ettigi yada cevresinde şahit olduklarindan bilir.Esiniz icinde yasiyor her ne yasiyorsa umarim hakkinizda hayirlisi olur.Biraz daha takipde olun derim.Ona belli etmeden
*
sakin böyle bir hata yapmayin adam ztn yaninizda yatmiyor bu sefee annesind uyur:)ev bulduk ve ev bizi bekliyoruz 2 aydır ama ben gitmek istemiyorum o eve çünkü kv demle aynı binada inanın ev buluyoruz ama bi şekilde o evden vazgeçiliyor sorun çıkıyor eşimse inata bindirdi 2 aydır o ev olacak annem orda olsun olmasın o evde diyor
aynen madem boğuluyor cınselık icinde gelmezsın. cok sacma karı kocanın artı yatması. hadı odadan desek odalarıda degısıtırdınız sacma geldi bana. beraber uyumadıktan sonra ne yapayım o kocayıbana hiç normal gelmedi.
bu şekilde olması beni çok incitirdi.
ve böyle bir evlilik istemezdim.
bence bu adamı sen boşasaydın kvden hıc ugrastırmasaydın hey allahim ne insanlar varolmaz mı ? kaynanam seni bi şekilde boşatacagım deyip dururdu nedense son 2 3 yıldır sesi kesildi bu konuda ama istemediğini hala belli ediyor cinsellikle de aktif degil ama sogukluk yok
adam çok zorluklar çekmiş yabende kaynanam istemiyor eşini kaynanam 48 kayınpeder 52 yaşında kaynım ve görümcem tırnaklarını yerler en küçük kaynım da sinir problemi var eşimde kapalı bir kutu gibi aile konusunda tüm yükü eşim omuzlamış kardeşleri korkuyor diye kendisi uyumaz onlsara hikaye anlatır onlar uyumadan uymazmış , kaynımın ayakkabısı yırtılmış kayınpeder almamış eşim kendi ayakkabasını kaynıma vermiş ve eve kadar yalınyak yürümüş aylarca terlikle gidip geliş okula lisedeyken kayınvalidem hastaymış eşim yemek yapmayı bile ögrenmiş daha neler neler
ailesinden defalarca darbe yedi ama söz verdim diyor vazgeçmiyor
Okb,obsesif konvülsif bozukluk...yani takıntı hastalığı...bazı hastalar temizliğe takar,bazıları hareketlere...eşinde de yatakta yatamama,biriyle uyuyamama takıntı olmuş...senle alakalı sevgiyle alakalı bişey değil bence...psikiyatriye gidilmesi gerek...hani eşinin bunu bilerek isteyerek yaptığını senden soğuduğu için yaptığını düşünmüyorum.adam gerçekten uyuyamıyordur.tabi bu benim fikrim.okb tam olarak ne oluyor hangi dr götürmeliyim ve nasıl ikna etmeliyim
Öyle saçma şey mi olur ya?Sagolasın aslında o kadar iyi ki ama kendide rahatsız söz veriyor yanıma geliyor tam uykuya dalacakken yumruklarını sıkıyor ofluyo pufluyo özürdiliyo senle ilgisi yok ama ben uyuyamıyor um burda diyip gidiyor
Size katılıyorum arkadaşım ,bencede o bariz konu mevcut olabilir...yatak odasını değiştirebilirlerBenim aklıma tek gelen şey bariz ortada. Senin de aklında bulunsun. Ama daha fazla bu şekilde konuşamayız, yasak malesef.
Bir de psikoloğa görünün birlikte, bi açıklama getiremiyorum. Aldatma yok, boşanma yok, seviyor. Ama daralıyor
Çok tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?