ayrı uyumak ....

ah bi ikna edebilsem
kaynana eşim anne düntya yıkılsa haymeanayı sen istedin diye bırakmayacagım dedi ogünden sonra kaynana boşanın lafını bıraktı ama alttan alttan hep ugrastı

Çocugunuzu kaybetmişsiniz Allah rahmet eylesin.
Aranızda eşinizle sorunlar olmuş.
Öyle konularınızı hatırlıyorum
Bir çocuk daha olmuş.
Tekrar sorublar ve siz cocugunuza tüm ilginizi verdiyseniz eşiniz sizden sogumuş olabilir belki hala yaşadığı olayların izlerini silemedi belki de depresyon da.
Evle ilgili bir supheniz varsa yatak odanızda bol bol temizlik yapın kıytı köşeye bakın dua okuyun yer gök dua ile sonuçta.

canım aynısını bizde yaşadık günlük hayatımız normal devam ediyordu ama adam asla yatak odasında yatmıyordu koltuklarda sürünüyordu , gözü kapalı yataga getiriyorum bir bakıyorum gene kalkmış yataktan salonda uyuyor , sonra ne mi yaptık bir kaç ay sonra taşınacaz diye oturma odasını iptal ettik sadece yatagı balkonlu daha ferah odaya geçirdik bir sonradan fark ettik ayaklarımız kıbleye dogruymuş onun için basarmış oda bu baskıya maruz kalıyormuş ,

ondan sonra hem uzandı hem uyudu hemde yanımdaydı ,

valla "senle uyumak beni daraltıyor" falan demese olabilir diyecektim.

ben de bir süredir ayrı yatıyorum, eşim çoğu gece evde değil zaten alıştım sanırım tek yatmaya, bir de misophoni diye bişey varmış, seslerden rahatsız olma durumu. hele ki uykuya geçerken kapı gıcırtısı duysam yüreğim hoplayarak fırlıyorum, su pıt pıt sesi hatta eşimin nefes alışveriş sesi bile beni rahatsız ediyor, çok zor uykuya geçiyorum, saatler sürüyor uykuya geçebilmem.

bir de yatmadan önce ben sohbet etmek istiyorum ama eşim yatağa girmesiyle uyuması bir oluyor. kaç kere ben cümlemin sonunu getirmeden uyudu , o kendinden 10 dakika fedakarlık etmezken ben saatlerce uyku için yatakta tepiniyorum. sinir oluyorum haliyle.

ayrı yatıyoruz kendime kanepede güzelce yer yaptım, mis gibi uyuyorum uykumu almış şekilde günümü geçiriyorum. eşim bikaç kere gel yanımda yat dedi, hemen uyumayacaksan geleyim dedim, yok ben yattı mı uyurum dedi sen bilirsin dedim gitmedim.

evliliğimize olumsuz olarak yansıyan bir tarafı yok bu durumun.

Siz çok anlayisli iyi bir hanimsiniz diye hissediyorum.Iyi bir eş iyi bir anne.Belki seçim yapamadı.Dogru ve hayırli olani bilemedi.Sonsuza kadar surmez elbet bu durum.Bir yerden sonra anlasilir.Kararsiz insan net olamaz bunu biliyorum.Sizi üzmek istemem bu sadece bir olasilik.Dedim ya cok yakin tanik.oldugum olaylardan biliyorum.Herkes kendi tecrube ettigi yada cevresinde şahit olduklarindan bilir.Esiniz icinde yasiyor her ne yasiyorsa umarim hakkinizda hayirlisi olur.Biraz daha takipde olun derim.Ona belli etmeden
*

benim babam büyük borcu olduğunda böyleydi ..ki eşimde meğersem öyleymiş ..ilk okuduğumda aklıma ilk büyük bir sıkıntısı olduğunu hisseettim..ki arkadaşımın eşide öyleydi..borcu var mı siz onu araştırın..kredi kartları var parası olmasa bile..

bende ondan şüphe ettim ama sorun yok o konuda ama yatak çok agır degiştiremedim bide o da yok malesef

nasıl araştırabilirim

değişiyor bazen hergün bazen haftada 1 bazen aylarca olmuyor ama soguk degil ilk günkü gibi heyecanlı hala
biraz dengesiz gibi geldi bana ama. yani bazen aylarca yok bazen hergün gerceken tuhaf... üstelik isi bitiyor ve baska yerde uyuyor sacma

nasıl takip edebilirim ki ?

sakin böyle bir hata yapmayin adam ztn yaninizda yatmiyor bu sefee annesind uyur:)

bana hiç normal gelmedi.
bu şekilde olması beni çok incitirdi.
ve böyle bir evlilik istemezdim.
aynen madem boğuluyor cınselık icinde gelmezsın. cok sacma karı kocanın artı yatması. hadı odadan desek odalarıda degısıtırdınız sacma geldi bana. beraber uyumadıktan sonra ne yapayım o kocayı

Bu hikayenin aynisini bir arkadasimda gordum sonuc ayrilik oldu Allah yarsimciniz olsun cok ustune gitmeyin bence ipler kopmus coktan

olmaz mı ? kaynanam seni bi şekilde boşatacagım deyip dururdu nedense son 2 3 yıldır sesi kesildi bu konuda ama istemediğini hala belli ediyor cinsellikle de aktif degil ama sogukluk yok
bence bu adamı sen boşasaydın kvden hıc ugrastırmasaydın hey allahim ne insanlar var

adam çok zorluklar çekmiş ya

okb tam olarak ne oluyor hangi dr götürmeliyim ve nasıl ikna etmeliyim
Okb,obsesif konvülsif bozukluk...yani takıntı hastalığı...bazı hastalar temizliğe takar,bazıları hareketlere...eşinde de yatakta yatamama,biriyle uyuyamama takıntı olmuş...senle alakalı sevgiyle alakalı bişey değil bence...psikiyatriye gidilmesi gerek...hani eşinin bunu bilerek isteyerek yaptığını senden soğuduğu için yaptığını düşünmüyorum.adam gerçekten uyuyamıyordur.tabi bu benim fikrim.

Sagolasın aslında o kadar iyi ki ama kendide rahatsız söz veriyor yanıma geliyor tam uykuya dalacakken yumruklarını sıkıyor ofluyo pufluyo özürdiliyo senle ilgisi yok ama ben uyuyamıyor um burda diyip gidiyor
Öyle saçma şey mi olur ya?

Yatak odasıyla salonu yer değiştirin öyleyse, ferah bir mekanda uyursunuz.

Böyle tripli eşlere çocuk doğurmamak lazım diye düşünüyorum. Gezicen tozuncan, çalışıcan hayatını yaşayacaksın, yatmadan yatmaya görecek adam seni. O zaman bakalım yanında ruhu daralıyor mu?!

Uzman değilim uzman olmaya da gerek yok görmek için eşinizde psikolojik bir sorun olduğu çok bariz. Doktora gittiniz mi hiç?

Bence kafanıza takmayın benim eşimde ben hamile kaldıkdan sonra yanımdan ayrıldı 2 yıla yakındır ayrı yatıyoruz sizi rahatsız etmek istemiyorum diyo kendide çıt sesine uyanan bi insan oda bizle rahat edemiyo. Bence kesinlikle boşanma sebebi değil. Aldatma falanda yok diyosunuz ben sorun göremedim. O sizin yanınıza gelmiyosa siz onun yanına gidin. Yada yatakodası mobilyanızı falan değiştirin belki mobilyalar boğuyodur.

Size katılıyorum arkadaşım ,bencede o bariz konu mevcut olabilir...yatak odasını değiştirebilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…