- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
kayın validemin orada 2 ayrı ev ve inanın başka evler bulsak da olmuyor ama bende o evleri istemiyorum evler çok güzel am kaynanam yüzünden istemiyorum eşimse annem de kiracı bizde kalıcı degiliz aşkı ev çok güzel uygun diyor haklı amaEvden tasinin bence..
inşallagh ALLAH iyi niyetle ve alaya almadan yazanlardan razı olsunBunlar çok ciddi problemler. Eşinizin geçmişiyle alakalı sorunlari var. Üzüldüm.. En kısa zamanda bir psikoloğa gidin beraber. İnşallah çözümü bulunur
cidden merak ediyorum sıkıntınız nedir benimle ? yani bdv da yorumlarınızda çok kırıcısınız zavk mi alıyorsunuz aşk eşittir seks mi sadece adam sevildiğimi hissediyor derdim o degil sorunum eşimin bir sıkıntısı var ve ben bulamıyorum çaresiz kaldım buraya yazdım bunu yaşayanlar varsa yardım ederler diye tamam siz e komik geliyorsa sileyim yazıyı oldumu ? ne yazayım ? ama ben ce siz şöyle yazın mutsuzum ve bunun acısını diğer insanları ezerek çıkarıyorum diye olur mu lütfen Allah aşkına yorum yazmayın konularıma beni göz ardı edin olur mu ?Bence kocanin aski degilsinya allah askina yazmayin soyle seyler. Cok komik duruyo.
Neyse. Yatak odan kucuk mu? Gardrop filan da birde lossa adam sikiliyor olabilir.
koydum canım ama daralıyor muş ışık açık uyuyabiliyor oglumsa ışiıkta uyuyamıyor oglumda korkuyor ayrı uyutamıyorumOdana kuran koybıde kaaplaı dursun
kayın validemin orada 2 ayrı ev ve inanın başka evler bulsak da olmuyor ama bende o evleri istemiyorum evler çok güzel am kaynanam yüzünden istemiyorum eşimse annem de kiracı bizde kalıcı degiliz aşkı ev çok güzel uygun diyor haklı ama
Bencede gecmısıyle de alakalı doktora gıdınBence okb hastası,psikolojik yani...tavsiyem yatakodanızı ve yatağınızı değiştirin.iki üç hf o tek başına o odada uyusun alışsın,sonra siz yanına o uykuya dalınca geçin.yavaş yavaş alışacaktır.ama bence eşiniz okb hastası
düzeldi az eşim diyor ki anne fizana da gştsende yapacagını yapacak sen kendi rahatını düşün diyorOraya tasın dene kynn cokmu ktu ben kaynma yakın kendm ıstedım mesela
cidden merak ediyorum sıkıntınız nedir benimle ? yani bdv da yorumlarınızda çok kırıcısınız zavk mi alıyorsunuz aşk eşittir seks mi sadece adam sevildiğimi hissediyor derdim o degil sorunum eşimin bir sıkıntısı var ve ben bulamıyorum çaresiz kaldım buraya yazdım bunu yaşayanlar varsa yardım ederler diye tamam siz e komik geliyorsa sileyim yazıyı oldumu ? ne yazayım ? ama ben ce siz şöyle yazın mutsuzum ve bunun acısını diğer insanları ezerek çıkarıyorum diye olur mu lütfen Allah aşkına yorum yazmayın konularıma beni göz ardı edin olur mu ?
ALLAH razı olsun Konya dayım eşim 1600 tl alıyor evler 600 den başlıyor malesefAlay edılcek bı sey dıl bu cıddı sorun ıns cozersın sehır olrk nerdesın ank san uygun ev bulurum sana
koydum canım ama daralıyor muş ışık açık uyuyabiliyor oglumsa ışiıkta uyuyamıyor oglumda korkuyor ayrı uyutamıyorum
yok yatak odasında olmuyor genelde çok ama çok bnadir yatak odasında oluyorÇok özel olacak ama sevişmek için geliyor mu yatak odasına ? Yani merak ettim o zaman daralmıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?