ayrı uyumak ....

Bence kocanin aski degilsin ya allah askina yazmayin soyle seyler. Cok komik duruyo.

Neyse. Yatak odan kucuk mu? Gardrop filan da birde lossa adam sikiliyor olabilir.

Benım esımde ıneden korkuo ısın zor pıskolkr kn almıo ama dedımı yap terapu de ılac yok yasada almm de ama pıskyartye gotur ılc al ez fark etmeden ıcır

Evden tasinin bence..
kayın validemin orada 2 ayrı ev ve inanın başka evler bulsak da olmuyor ama bende o evleri istemiyorum evler çok güzel am kaynanam yüzünden istemiyorum eşimse annem de kiracı bizde kalıcı degiliz aşkı ev çok güzel uygun diyor haklı ama

Çok özel olacak ama sevişmek için geliyor mu yatak odasına ? Yani merak ettim o zaman daralmıyor mu ?

Bunlar çok ciddi problemler. Eşinizin geçmişiyle alakalı sorunlari var. Üzüldüm.. En kısa zamanda bir psikoloğa gidin beraber. İnşallah çözümü bulunur
inşallagh ALLAH iyi niyetle ve alaya almadan yazanlardan razı olsun

Oraya tasın dene kynn cokmu ktu ben kaynma yakın kendm ıstedım mesela

Alay edılcek bı sey dıl bu cıddı sorun ıns cozersın sehır olrk nerdesın ank san uygun ev bulurum sana

Bence kocanin aski degilsin ya allah askina yazmayin soyle seyler. Cok komik duruyo.

Neyse. Yatak odan kucuk mu? Gardrop filan da birde lossa adam sikiliyor olabilir.
cidden merak ediyorum sıkıntınız nedir benimle ? yani bdv da yorumlarınızda çok kırıcısınız zavk mi alıyorsunuz aşk eşittir seks mi sadece adam sevildiğimi hissediyor derdim o degil sorunum eşimin bir sıkıntısı var ve ben bulamıyorum çaresiz kaldım buraya yazdım bunu yaşayanlar varsa yardım ederler diye tamam siz e komik geliyorsa sileyim yazıyı oldumu ? ne yazayım ? ama ben ce siz şöyle yazın mutsuzum ve bunun acısını diğer insanları ezerek çıkarıyorum diye olur mu lütfen Allah aşkına yorum yazmayın konularıma beni göz ardı edin olur mu ?

Bence okb hastası,psikolojik yani...tavsiyem yatakodanızı ve yatağınızı değiştirin.iki üç hf o tek başına o odada uyusun alışsın,sonra siz yanına o uykuya dalınca geçin.yavaş yavaş alışacaktır.ama bence eşiniz okb hastası

ama adam yatak odasina girince bunaliyormus sizce evi degistirmek gerekmiyormu ?
Esinizle hic baska evde bir otelde tatilde birinin evinde falan birlikte yatmadiniz mi bu surede ?
Adam tv istiyorsa odaniza kucuk bir tv alin, isik istiyorsa bas ucu lambasi koyun birseyler deneyin yani adamin size karsi sevgisi ilgisi var ama birtek yatmakta problem yasiyorsa psikolojik birsey olabilir. ama sorun cocuk olduktan sonra basladi dediniz, cocugunuzun ne hastaligi var bu arada ?

Bencede gecmısıyle de alakalı doktora gıdın

Oraya tasın dene kynn cokmu ktu ben kaynma yakın kendm ıstedım mesela
düzeldi az eşim diyor ki anne fizana da gştsende yapacagını yapacak sen kendi rahatını düşün diyor

Yaa evet mutsuzluktan öldum. Yorumum da gayet mantikli canim. Oda lostur sikicidir kucuktur. Adam o yuzden gelmiyodur. Ne var bunda?

Kocamin askiyim diyip boyle konu acmakta komik gercekten.

Alay edılcek bı sey dıl bu cıddı sorun ıns cozersın sehır olrk nerdesın ank san uygun ev bulurum sana
ALLAH razı olsun Konya dayım eşim 1600 tl alıyor evler 600 den başlıyor malesef

koydum canım ama daralıyor muş ışık açık uyuyabiliyor oglumsa ışiıkta uyuyamıyor oglumda korkuyor ayrı uyutamıyorum

cocukla ayni odada mi yatiyorsunuz hala ? Olmazki ama cocuk 4 yasindaymis artik kendi odasi olmali bence biraz problem cozme odakli olsaniz. Esinizin psikolojik yardima ihtiyaci var birden bire durup dururken boyle seyler ortaya cikmaz yani. Nasil hicbirsey yokmus gibi hayatiniza devam edebiliyorsunuz esinizi zorlayin gitsin bir doktora bence.

Çok özel olacak ama sevişmek için geliyor mu yatak odasına ? Yani merak ettim o zaman daralmıyor mu ?
yok yatak odasında olmuyor genelde çok ama çok bnadir yatak odasında oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…