ayrı uyumak ....

düzeldi az eşim diyor ki anne fizana da gştsende yapacagını yapacak sen kendi rahatını düşün diyor
Dogru dıyor bak benım kaynana ıyı ama halamız kotu evıme bıkere dahı gırmedı sokmadım ama karını nezaman gorsem yada esım ogun basıma bı olay gelır bılyomusun hata gecen durduk yerde evdekı tabak canak catladı dusmeden nasıl catlıo saka gıbı bıde ocagın arka gozundekı kızgın yag ustume dokuldu kadını gordum gun oluo hep bole seyler oraya tasınn bıde onu denyın ha bıde esyalqrını topladında fln bı komple temızlık yap carsafını yatagını sırkleı su ıle yıka evını

Üzülme bizde 3yıllık evlıyız benımde 1yasında kızım var bızde ayrı uyuyoruz.Benım esımde ılla ya tv sesı yada bılgısayar sesı olacak yoksa uykusu gelmıyormus,bebekten once beraber tv karsısında uyurduk yada laptopu yatak odasında acardık o sekılde uykusu gelır uyurdu ama sımdı kızım uyanır dıye yapamıyoruz o salonda bız odada uyuyoruz,benım esımde benı cok sevıyor eger uykusu gelırse gelıp yanımızda yatar yada gece uyanırsa yanımıza gelır yatar ama ses olmadan uykuya gecemıyor.

okb tam olarak ne oluyor hangi dr götürmeliyim ve nasıl ikna etmeliyim

Yaa evet mutsuzluktan öldum. Yorumum da gayet mantikli canim. Oda lostur sikicidir kucuktur. Adam o yuzden gelmiyodur. Ne var bunda?

Kocamin askiyim diyip boyle konu acmakta komik gercekten.
Bu konu dalga grcılcek deıl hanım efendı bayan burda yardım talep edıyor ılgılenmıyorsanız yorum yapqmsınız net cok komık gelıyorsa bu formda yazmaayın bu konu yazmayın kadının canını sıkmqyınn yardım talep edıyor gelın benle dalga gecın demıyor

ilk bebegim hastaydı ve vefat etti odaya tv almayı düşündüm ama olur mu bilmem başka yerlerde yatarken sorunu yaşamıyoruz

özellikle yapıyor canım boşver alıştım artık

bu durumu evdeki kötü hislerle yapılmış şeylere yormanız inanılmaz derece de saçma.
adam bildiğin depresyona girmiş. aşırı korumacılık hissi sadece annelerde olmaz. hele ki birde çocuk kaybı da eklendiyse ezsiklik eksiklik ben nasıl babayım bunu engelleyemedim derken beyni bulanmıştır.
bunu kabul etmek ve dile getirmek cok zordur. sürekli tatlı birşekilde doktr. gitmeye ikna edin.
yılmadan.

Ozaman odadasıkıntı canım nedyım evı destr sen su kayın vadenn orya gec dene bı baklm ha yatak odanın esyalrınıda sırkelı su ole sıl yatak fln hata nevresımlerını de sırklı su ıle yıka

ilk bebegim hastaydı ve vefat etti odaya tv almayı düşündüm ama olur mu bilmem başka yerlerde yatarken sorunu yaşamıyoruz
cunku başka yerde mecbur yanında kalacak. diğer insanlar ne derler sonra aa :)
sizi psikolog paklar.

Parmakla gösterilirdik ilk zamanlar eşim gözünü ayıramazdı benden nasıl bı hale gemldik anlamıyorum
Merhaba canım.Bence eşinin sana anlatmaya cekindigi cesaret edemedigi bir derdi olabilir.Neden cesaret edemiyor dersen,belki senin tepkinden yada bir evlat acisi yasamissiniz ki bir anne kadin icin daha can yakici bir durum biz kadinlar daha hassas ve kirilganiz.Ve zor atlatiyoruz cok farkli fitratimiz erkeklerden.Belki sana bir aci daha yasatmak istemiyor krndince.Farkindadir onu cok sevdiginin.Gel gelelim normale de donemiyor sebep bence baskasina vardir duygusu.Çozum bulamiyor bocaliyordur belki.Diyeceksin bunca yil surer mi surer.Benimde bir yakinim benzerini yasadi.Tabi bu yazdigim.tamamen olasilik.Ama cok yakinen taniklik ettigim.icin.biliyorum.Cocugunu cok seviyor ondan ayri bir evde ayri bir hayat kotkutuyor,sizi uzmek yikmak.istemiyor.Ama belkide bir başkasinda gönlü.Diger tarafdan ayrilmayi denedi belki onuda basaramiyor.Belki şuan cirpinişta.Allah yardimciniz olsun zor bir durum. Dilerseniz sakin hosgoru ile konusun bunu deneyin.Hersey insan.icin.Onu asla yargilamayacsginiziyargilamayacsginizi ifade edin.Onu cesaretlendirin guven.verin ki drrdini acabilsin.

o
glum 2.5 yaşında bu yıl az az uzaklaşarak ayrı odalarda yatıyoruz oglumla ama eşim çocuk korkacak deyip duruyor evlendiğimiz günden beri bir şey var böyle çzemediğim anlayamadıgım bir karanlık nokta eşimlede konuştum boşver diyor

evler 600 dedin ya evin fiatimi bu cokmus..
kocanin annesi ve babasi kendi elleriyle ogullarini delirtmisler belli.kendi ailesindeki mutsuzlugu simdi kendi ailesine bulastirmis.iste mutlu olmayi basaramiyor..
kv yakin olmayin tabiki.sizi bosanin diye bekleyen kadinla niye ayni apartmanda oturacaksin..galiba siz onun ailesiyle anlasamadiginiz icin size tavir yapiyor..
siz baska ev de yatakta degistirseniz ayni olucak gibi geliyor bana.
bi doktora gitmekte fayda var.ona dokulsun bi gecmisini anlatsin.

başarırım inşallah

2.5 yasindaki cocuk neden korksun ki bence esinizin basindasn kotu bir olay gecmis olabilir adamin psikolojisi hic hayra alamet degil soyleyim ben. Cocuk korkarsa aglar 2.5 yasindaki cocuk kalkar gelir hatta.
Once cocugu yataginizdan cikarmakla baslayin ise bu is boyle gitmez cunku

sordum bir gün eve geldi suratı beş karış o zaman kızımızı kaybedeli 1 yıl olmuştu canım başkası varsa sevgin bittiyse mecbr degilsin dedim aa yok dedi olsa sylerim ben yaşayamam o şekilde dedi bende bunu düşünüyorum belki gerçekten sogudu benden ama o zaman niye sarar öper insan şaşırdım inanın

aynı yatskta yatmıyoruz hemen dibimizdeki odaya yatıralım diyorum kabul etmiyor

başarırım inşallah
inşallahla olmaz. empoze edeceksin.
ayrıca eklemem şart : agır depresyonlar bazen başka şeyleri tetikler.
mesela eşinin ciddi bir ruh bozukluğu vardır ama ortada değildir. içten derinden bilinç altında. bu arada az az depreşir. sende dersin ki amann adam delirdi, dengesiz bağırdı cagırdı sonra düzeldi. anladı tabi yanlış yaptığını dersin. yani bu durumun hastalık olduğunu göremesin. bu da normal sen bilir kişi değilsin.
yalnız bu sinsi ruh-akıl bozukluğu şiddetli depresyon hallerinde bazı etkenlerde katılınca kendini dışa çıkartır.
bunu da söyleyemez insan. deli değilim yada bunu dersem beni deli sanacaklar, hastaneye kaldırıp bağlayacaklar vs. diyip olayı normalleştirmeye normal bahaneler üretmeye çalışırlar.
bu yüzden sen bir an önce doktr. götür. birr an önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…