Ayrıldık

Saygı duymamakla alakası bile yok konuyu saptırmaya çalışıyorsunuz neden bu çabanız acaba bana annesi neler dedi ben ağzımı açıp bişey demedim onun saygısı nerde bana karşı

Saygı duyuyorsa konu sahibi eğer neden oğlunun evine gelmesi kalması bu sorun olabilir ki ?

Sizin kv iyiymiş böyle olsa bende sen gibi Düşünürüm yemek bile yapmıyomuşun o zaman bu da saygısızlık bana saygısızlıktan bahsediyorsun ya

Sizin kv iyiymiş böyle olsa bende sen gibi Düşünürüm yemek bile yapmıyomuşun o zaman bu da saygısızlık bana saygısızlıktan bahsediyorsun ya
Evet bende hep öyle söylüyorum.
Anne hazırladığını yiyoruz utanıyorum ben diyorum.
Ama sen çalışıyorsun geliyorsun. Yapma böyle hen mutlu oluyorum size yenek hazırlarken diyip yaptırmıyor napim.
Beraber denize gidiyoruz.
Birlikte alışverişlere gideriz. Olabilir yani bunlar.
He hiç mi sorun yaşamasık tabikide yaşadık.
Düşünceleri bana ters düştüğü de oldu evet. Ama ben saygı duydum ve geçtim bu kadar.

Kv iyi olduğu için böyle düşünüyosun genede sende 2 3 ay kalmak istese sende istemezsin
Kendi kv nin istemiceğini biliyorsun çünkü böyle konuşuyorsun
Benim istememem saygısızlık değil sonuçta 2 3 ay gibi uzun bir süreden bahsediyoruz
Gelip gitsin kalsın onlar ayrı ama böyle bu kadar uzun istemek saygısızlık değil sonuçta benim evim kendime göre düzenim var
Özel hayatımız olcak bunlar göz ardı edilemez
Kvniz kötü olsaydı sizin başınızda böyle bi durum olsaydı eminim kıyametleri koparırdınız

Konu sahibinin kayınvalidesinin kötü olduğunu nereden biliyorsunuz ?
Bence illa gelip kalacak değil.
Kimse aynı şehirdeyken gelip de o kadar uzun süre kalmaz. Eşi varken bide.
Siz buna inandınız mı ?
He eğer eşi ile tartılırsa evi terkederse başımın üzerinde de yeri bar.
Dediğim gibi benim gibi düşünen insanlar çok nadir vardır eminim.
Umarım bu zihniyetlerle güzel hayatlar yaşarsınız

Sizin kayınvalideniz anlayışlı ve verici bir kadın olduğu için onunla ilişkinizi baz alıp burada tümevarım yapmanız doğru değil.

Herşey karşılıklı anlayış ve sevgi içerisinde yapılırsa zaten sorun kalmaz. Ama konu sahibinin içerisinde bulunduğu durum gibi emrivari(!) bir şekilde annemin temizliğini yapacaksın denirse burada kimse iyi niyet aramaz.
Zira burası kayınvalide güdümünden kurtulamayıp kendi annesiyle görüşmesine izin verilmeyen kadınlarla dolu. Siz de benzer bir durumla karşılaşsaydınız, bu şekilde pollyanna olabilir miydiniz acaba?

Şu an konu sahibiyle konuşuyorsunuz zaten bu ilk olan bişel değil kv deyle
Şimdi böyle atıp tutanlar kv yeri gelince burda konu açıyor çok gördüm uzaktan davulun sesi hoş gelir

Hep yazdığım yorumlardakş gibi
Herşey karşılıklı
Bana 30 yaşıma kadar taş atana hep ekmek verdim.
Ve bugüne kadar da kaybetmedim...
Allah kimseyi sınamasın.
Hep inanırım eşim ailesi kendi ailem herşeyim bana bu güzel düşüncelerimin ödülüdür...
Polyanna değilim. Etrafımda herkes kötü dahi olsa ben hep iyi olmak istedim. Üzüldüm ağladım. Ama hep güzel şeyler beni buldu Allaha şükğrler olsun.

Hiç sanmıyorum zaten burda kv iyi olanlar atıp tutuyor
Ne kadar iyi olsa bile o kadar uzun süre kalmak insan istemez sonuçta eşiyle insan vakit geçirmek ister

Şu an konu sahibiyle konuşuyorsunuz zaten bu ilk olan bişel değil kv deyle
Şimdi böyle atıp tutanlar kv yeri gelince burda konu açıyor çok gördüm uzaktan davulun sesi hoş gelir

Tatlım bence bu kadar takma
Üzülen sen olursun.
Sevgilini seviyorsan herşey güzel oluyor merak etme. Stresse sokma bu kadar kendini

Siz demekki kaldırabilecek bi insansınız ama herkesi kendiniz gibi görüp suçlu görmeniz yanlış

Siz demekki kaldırabilecek bi insansınız ama herkesi kendiniz gibi görüp suçlu görmeniz yanlış
Suçlamadım
Yanlış anladın galiba
Kendini stress sokma üzme diye yazdım.
Yoksa beni ilgilendirmez...
Çünkü üzülen aen olursun. Kimsenin umrunda olmaz. Hayatta senden saha değerli kimse değil unutma

Tatlım bence bu kadar takma
Üzülen sen olursun.
Sevgilini seviyorsan herşey güzel oluyor merak etme. Stresse sokma bu kadar kendini
Nasıl güzel olcakki
Ben başbaşa kendi evimde rahat oturup kalkmak isterim eşimle olmak isterim kv olunca nasıl olcak
Elbet 2 kadın o kadar uzun süre kaldımı zıt düşcek ben kırılgan bi insanım çok hemde
Nasıl mutlu olcam ki

Ne mutlu size..

Ben de onu söylüyorum zaten, herşey karşılıklı... ve konu sahibinden sadece verici olması, hizmet etmesi bekleniyor. Dolayısıyla konu sahibini ve kayınvalidesini tanımadan onu burada kötü gelin diye itham etmek yanlış.

Bu arada ben de kayınvalidesiyle karşılıklı anlayış ve sevgi içerisinde ilişkisini sürdüren biri olarak söylüyorum bunları. Bana ve hayatıma saygı ve sevgiyle yaklaşan benden de onu bulur..

İlla ki onlarla mı yaşicaksın dedi ?
Ayrı eviniz olmayak mk. ?
Kayınvaliden çok mu kötü bir kadın sana yaklaşımları nasıl. ?

Kv yi geçmişten dolayı sevmiyordum zaten soğudum yani ondan kapandım laf söyledi bana
Tesettür yani dedikodumu yapıp durdu
Sonra evimin temizliğini yap
Akrabalarıma yemek yap gibi emrivaki yapınca bende onun dediğini yapmadım tabi karşı çıktım o yüzden sevmiyorum onu belki zamanla severdim ama bunları unutamıyorum

İlla ki onlarla mı yaşicaksın dedi ?
Ayrı eviniz olmayak mk. ?
Kayınvaliden çok mu kötü bir kadın sana yaklaşımları nasıl. ?
Yüzüme karşı iyi ama arkamdan dedikodumu yapıyor
En küçük tarkışmamızı herkese yayıyor
Tesettüre girdim bana laf söyledi Suriyeli gibi olmuşun diye
Düğün mevlütlü olsun dedik ağlamaya başladı
Sözlüm yanıma gelecekti bende gelcem diye tutturdu
Bunun gibi çok şey oldu
Ona karşı soğuğum şu an bana karşı iyi ama geçmişi silemiyorum onu sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…