Ayrıldık

Yani ben bazen bu kızları gerçekten anlayamıyorum.
Acaba ben mi sorunluyum
İnsanlar mı kafasına bu kadar takıyor anlamadım.
1.5 senedir evliyim. Çok şükğr kayınvalidem ile böyle konulara girmedim.
Kızlar biraz sakin olun.
Evlenmeden herşeyi kestirip atmayın.
Ve evinizin huzurunu bu şekilde kaçırmayın.
Eşimde ailesine çok düşkğn.
Ama kayınvalidem bize teldi diye ben tantana etmem. 2 sokak var aramızda keşke hep gelse de benimle takılsa diye dua ediyorum.
Gelir beraber işler yaparız sohbet ederiz
Lütfen kendinizi bu kadar yıpratmayın.
Kadın gelicek de ne yapabişir sana ?
Kalmaya gelse ne olur gelmese ne olur.
Takılmayın bu kdar evlenince hbiri olmuyor taktığınızla kalıyorsunuz kafaya

Ayni sehirde 2 3 ay kalmak cok sacma.

Hastalik olur, bir sorunu olur anlarim ama keyfi 2-3 aysa olmaz.

Benim kayinvalidem hic kalmadi bende 10 yildir. Ama esim tek cocuk. Hastalik asiri yaslilik durumlari olursa doğrudan ben kendim evime alirim. 3 yil da surse 5 yil da surse 10 yil da olsa kalabilir bizde. Esimin ana babasini sokaga atacak halim yok. Ama durup dururken ne gerek var?

Ortak noktayi bulamiyorsaniz ayrilin. Bu isin tek bir doğrusu yok malesef. Nisanlilik bunun icin var. Konulara bakis aciniz farkliysa ikiniz de kendinize uygun baska adaylar bulursunuz. Diger turlu ikinize de zindan olur bu evlilik

Ben sizi tebrik ediyorum. Sizi yetiştiren anneyi tebrik ediyorum. Buyugum Atam deyip kv ye değer veren kalbini kutluyorum. Bugün kv yi istemeyen yarın oğlunun evine gitmeyecek!!
Güller açsın yolunda ❤

Ben sizi tebrik ediyorum. Sizi yetiştiren anneyi tebrik ediyorum. Buyugum Atam deyip kv ye değer veren kalbini kutluyorum. Bugün kv yi istemeyen yarın oğlunun evine gitmeyecek!!
Güller açsın yolunda ❤

Yanş tabikide öyle
Kimilerinin hoşuna gitmeyecek :) ama olsun düşüncem bu yönde...
Hepimiz umarım güzel şeyler yaşasın.
Hep güzel günler görelim.
Ama takılacak konu değil. Kendi ailene ne kadar saygı duyuyorsan. Koynuna girdiğin adamın ailesine de iki kat saygı duymak zorundayız.
Yapabilecek birşey yok.
Herkesin ailesi kendine değerli :)

Güller açsın yolunda ❤
Evine gitmeme değil konuyu saptırmayın gelip gitmek ayrı bişel 2 3 ay yatılı kalmak ayrı bişey bunun farkına vararak yorum yapın

Beraber yaşamak ayrı bir karardır.
Konuyu saptırdığımı düşünmüyorum.
Adam ailesine düşkün ne yapabilirsin?
Ya da senin ailene karşı bçyle birşey bir düşünce içinde olunsa hoşuna gider miydi.
Her zaman söylerim kendine istemediğini kimseye yapmayacaksın...

Neden iki kat daha saygı duymak zorundayız?

2 3 ay kalmakla beraber yaşamının ne farkı var acaba keyfi bi kalma bu hastalık şok ortada

Kaynananızı bu kadar beviyosunuz size gelsin madem 2 3 ay kalsın şimdi başınızda öyle bi durum yok ya atması kolay burda

Biliyoruz biz o incir çekirdeklerini, evlenince ağaç oluyorlar.

Çünkü kendi ailen seni bilir tanır ve o kadar kırılsa da affeder.
Ama eşinin ailesi seni daha tanımaz.
Tabi insanları kırmaktan korkuyorsanız.
Benim naçizane fikrim bu yönde...
O zaman eş ailesi de bize karşı 2 kat daha özenli davranmalı değil mi insanların özel hayatları olcak ince düşünmeli 2 3 ay kalma planları yapılmaması gerek söllediğinize göre

Kaynananızı bu kadar beviyosunuz size gelsin madem 2 3 ay kalsın şimdi başınızda öyle bi durum yok ya atması kolay burda

Yani eğer kalması gerekiyorsa gelip tabikide kalabilir başımın üzerinsw yeri var.
Bende gidip yazlığında kadının 1 ay kalıyorum. Biz çalışıyorız tatil yapıyoruz yoruluyoruz diye kadın yemek bile yaptırmıyor bize.
Demek ki oda benim için böyle düşünüyor...
Değişik düşünceler
Şaşırdım doğrusu :)

O zaman eş ailesi de bize karşı 2 kat daha özenli davranmalı değil mi insanların özel hayatları olcak ince düşünmeli 2 3 ay kalma planları yapılmaması gerek söllediğinize göre
Tabikide
Eşim de benim aileme 2 kat daha düşünceli davranır sağolsun ki.
Ama herşey karşılıkşı

Bence konu bambaşka yere gidiyor.
Ben kendi fikrimi söyledim.
Eşini seven insan ailesine de saygo duyar.
Bence yani :)
Saygı duymamakla alakası bile yok konuyu saptırmaya çalışıyorsunuz neden bu çabanız acaba bana annesi neler dedi ben ağzımı açıp bişey demedim onun saygısı nerde bana karşı

Çünkü kendi ailen seni bilir tanır ve o kadar kırılsa da affeder.
Ama eşinin ailesi seni daha tanımaz.
Tabi insanları kırmaktan korkuyorsanız.
Benim naçizane fikrim bu yönde...
Karşı taraf normal insanlarsa tabii ki saygıda kusur etmemek gerekir. Normal değilse de zaten yapacak pek bir şey kalmıyor. Eş ailesine mümkünse sevgi ve saygı, sevgi olmasa bile saygı olmak zorunda normal şartlar altında. Ama bu konuda karşı taraf annesine temizliğe gitmesini de bekliyor. Anne rahatsız olur vs anlarım bir nebze fakat bunlar konu sahibinin görevi değil bence, bunu yapmayı istememesi de saygısız etmez konu sahibini..

Kalması gerekiyorsa değil yazdıklarımı okursanız keyfi bi kalmadan bahsediyoruz
Kimse kimseyi 2 3 ay evinde misafir etmek istemez
Hastalık olur başka bişey olur ayrı konular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…