- 10 Şubat 2020
- 646
- 244
- 18
- 33
Sözlümle kv yüzünden çok tartışmalarımız oldu son olan olayı anlatayım
Annesine çok düşkün olduğu için sözlümü ara ara yokluyorum soru sorarak düşüncelerini öğreniyorum
Bu gün komşumuz geldi oturmaya kv anlattı aynı şehirde yatılı misafirliğe geliyormuş kaynanası
Sözlümde ne konuştunuz falan dedi bende anlatttım
Kalır kalır ne varmış bunda annesi değilmi dedi bende aynı şehindde misafirlik te kalonırmı dedim
Kalınır annesi misafirmi dedi
Ben istemesdim açıkçası dedim
Ordan tartışmaya başladık
Sen benim annemi misafir mi ğörcen gelir kalır 2 3 ay bile kalır bizim evimizde misaf değil o falan dedi
Bende şu kafadan çık artık annene düşkünlüğünden bıktım artık evlencez sen hala aynı düşünüyon dedim
O da sen çık bu kafadan dedi sen bunları başkasına desen benden ayrılırdı kaç kere dedi
Bende senin bana söylediklerini başka kıza söyle senden alrılırdı dedim bana temizlik edersin anneme sürekli gideriz diyen bi insandıh ben senin değiştiğini sandım dedim
Bişey yok bunlarda olması gerektiği gibi diyor neyse
En son annenle yaşa sen beni hayatınıza hiç karıştırmayın şimdiden sinir stres sahibi ettiniz beni dedim herkes kendi hayatına baksın dedim
Ayrıca annesi babasıyla sorunlu araları iyi değil kavga edince 2 3 ay bize gelir kalır annem diyo o zaman istemicenmi diyo
Ben sizi tebrik ediyorum. Sizi yetiştiren anneyi tebrik ediyorum. Buyugum Atam deyip kv ye değer veren kalbini kutluyorum. Bugün kv yi istemeyen yarın oğlunun evine gitmeyecek!!Yani ben bazen bu kızları gerçekten anlayamıyorum.
Acaba ben mi sorunluyum
İnsanlar mı kafasına bu kadar takıyor anlamadım.
1.5 senedir evliyim. Çok şükğr kayınvalidem ile böyle konulara girmedim.
Kızlar biraz sakin olun.
Evlenmeden herşeyi kestirip atmayın.
Ve evinizin huzurunu bu şekilde kaçırmayın.
Eşimde ailesine çok düşkğn.
Ama kayınvalidem bize teldi diye ben tantana etmem. 2 sokak var aramızda keşke hep gelse de benimle takılsa diye dua ediyorum.
Gelir beraber işler yaparız sohbet ederiz
Lütfen kendinizi bu kadar yıpratmayın.
Kadın gelicek de ne yapabişir sana ?
Kalmaya gelse ne olur gelmese ne olur.
Takılmayın bu kdar evlenince hbiri olmuyor taktığınızla kalıyorsunuz kafaya
Ben sizi tebrik ediyorum. Sizi yetiştiren anneyi tebrik ediyorum. Buyugum Atam deyip kv ye değer veren kalbini kutluyorum. Bugün kv yi istemeyen yarın oğlunun evine gitmeyecek!!
Güller açsın yolunda ❤
Yani ben bazen bu kızları gerçekten anlayamıyorum.
Acaba ben mi sorunluyum
İnsanlar mı kafasına bu kadar takıyor anlamadım.
1.5 senedir evliyim. Çok şükğr kayınvalidem ile böyle konulara girmedim.
Kızlar biraz sakin olun.
Evlenmeden herşeyi kestirip atmayın.
Ve evinizin huzurunu bu şekilde kaçırmayın.
Eşimde ailesine çok düşkğn.
Ama kayınvalidem bize teldi diye ben tantana etmem. 2 sokak var aramızda keşke hep gelse de benimle takılsa diye dua ediyorum.
Gelir beraber işler yaparız sohbet ederiz
Lütfen kendinizi bu kadar yıpratmayın.
Kadın gelicek de ne yapabişir sana ?
Kalmaya gelse ne olur gelmese ne olur.
Takılmayın bu kdar evlenince hbiri olmuyor taktığınızla kalıyorsunuz kafaya
[/QUOTE
2 3 ay kalmaktan bahsediliyor aynı evde kalma konusunda olmuştu niye konuyu saptırıyorsunuz
Gelsin gitsin bende isterim ama 2 3 ay kalmak olmaz
Kendi kv o zaman kalın beraber yaşayın madem
Evine gitmeme değil konuyu saptırmayın gelip gitmek ayrı bişel 2 3 ay yatılı kalmak ayrı bişey bunun farkına vararak yorum yapınBen sizi tebrik ediyorum. Sizi yetiştiren anneyi tebrik ediyorum. Buyugum Atam deyip kv ye değer veren kalbini kutluyorum. Bugün kv yi istemeyen yarın oğlunun evine gitmeyecek!!
Güller açsın yolunda ❤
Neden iki kat daha saygı duymak zorundayız?Yanş tabikide öyle
Kimilerinin hoşuna gitmeyecek :) ama olsun düşüncem bu yönde...
Hepimiz umarım güzel şeyler yaşasın.
Hep güzel günler görelim. ❣
Ama takılacak konu değil. Kendi ailene ne kadar saygı duyuyorsan. Koynuna girdiğin adamın ailesine de iki kat saygı duymak zorundayız.
Yapabilecek birşey yok.
Herkesin ailesi kendine değerli :)
2 3 ay kalmakla beraber yaşamının ne farkı var acaba keyfi bi kalma bu hastalık şok ortadaBeraber yaşamak ayrı bir karardır.
Konuyu saptırdığımı düşünmüyorum.
Adam ailesine düşkün ne yapabilirsin?
Ya da senin ailene karşı bçyle birşey bir düşünce içinde olunsa hoşuna gider miydi.
Her zaman söylerim kendine istemediğini kimseye yapmayacaksın...
Neden iki kat daha saygı duymak zorundayız?
Kaynananızı bu kadar beviyosunuz size gelsin madem 2 3 ay kalsın şimdi başınızda öyle bi durum yok ya atması kolay burdaBeraber yaşamak ayrı bir karardır.
Konuyu saptırdığımı düşünmüyorum.
Adam ailesine düşkün ne yapabilirsin?
Ya da senin ailene karşı bçyle birşey bir düşünce içinde olunsa hoşuna gider miydi.
Her zaman söylerim kendine istemediğini kimseye yapmayacaksın...
Bence konu bambaşka yere gidiyor.2 3 ay kalmakla beraber yaşamının ne farkı var acaba keyfi bi kalma bu hastalık şok ortada
Biliyoruz biz o incir çekirdeklerini, evlenince ağaç oluyorlar.çok doldurmuşsunuz kendinizi, asla incir çekirdeğini doldurmayacak bir konu. ihtiyacı olursa gelsin bekleriz dersiniz dilinizin ucuyla o bile yeterli olur. aa ne kadar duyarlı ilgili gelin derler bu kez de. ama siz gereksiz bir dolduruşla ve birikimle birçok şeyi berbat etmişsiniz malesef.. daha ortada bi geçmiş yok, bi birikmişlik yok, bi tartışma, hiç yoktan bi ima kaş göz bile yokken..
O zaman eş ailesi de bize karşı 2 kat daha özenli davranmalı değil mi insanların özel hayatları olcak ince düşünmeli 2 3 ay kalma planları yapılmaması gerek söllediğinize göreÇünkü kendi ailen seni bilir tanır ve o kadar kırılsa da affeder.
Ama eşinin ailesi seni daha tanımaz.
Tabi insanları kırmaktan korkuyorsanız.
Benim naçizane fikrim bu yönde...
Kaynananızı bu kadar beviyosunuz size gelsin madem 2 3 ay kalsın şimdi başınızda öyle bi durum yok ya atması kolay burda
TabikideO zaman eş ailesi de bize karşı 2 kat daha özenli davranmalı değil mi insanların özel hayatları olcak ince düşünmeli 2 3 ay kalma planları yapılmaması gerek söllediğinize göre
Saygı duymamakla alakası bile yok konuyu saptırmaya çalışıyorsunuz neden bu çabanız acaba bana annesi neler dedi ben ağzımı açıp bişey demedim onun saygısı nerde bana karşıBence konu bambaşka yere gidiyor.
Ben kendi fikrimi söyledim.
Eşini seven insan ailesine de saygo duyar.
Bence yani :)
Karşı taraf normal insanlarsa tabii ki saygıda kusur etmemek gerekir. Normal değilse de zaten yapacak pek bir şey kalmıyor. Eş ailesine mümkünse sevgi ve saygı, sevgi olmasa bile saygı olmak zorunda normal şartlar altında. Ama bu konuda karşı taraf annesine temizliğe gitmesini de bekliyor. Anne rahatsız olur vs anlarım bir nebze fakat bunlar konu sahibinin görevi değil bence, bunu yapmayı istememesi de saygısız etmez konu sahibini..Çünkü kendi ailen seni bilir tanır ve o kadar kırılsa da affeder.
Ama eşinin ailesi seni daha tanımaz.
Tabi insanları kırmaktan korkuyorsanız.
Benim naçizane fikrim bu yönde...
Kalması gerekiyorsa değil yazdıklarımı okursanız keyfi bi kalmadan bahsediyoruzYani eğer kalması gerekiyorsa gelip tabikide kalabilir başımın üzerinsw yeri var.
Bende gidip yazlığında kadının 1 ay kalıyorum. Biz çalışıyorız tatil yapıyoruz yoruluyoruz diye kadın yemek bile yaptırmıyor bize.
Demek ki oda benim için böyle düşünüyor...
Değişik düşünceler
Şaşırdım doğrusu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?