- 10 Şubat 2020
- 646
- 244
- 18
- 33
Yüzüme karşı iyi ama arkamdan dedikodumu yapıyor
En küçük tarkışmamızı herkese yayıyor
Tesettüre girdim bana laf söyledi Suriyeli gibi olmuşun diye
Düğün mevlütlü olsun dedik ağlamaya başladı
Sözlüm yanıma gelecekti bende gelcem diye tutturdu
Bunun gibi çok şey oldu
Ona karşı soğuğum şu an bana karşı iyi ama geçmişi silemiyorum onu sevmiyorum
Ayrı evimiz olcak o zamanda kv hergün gelirim oğlumun evi değilmi gibi şeyler söylemişti
Belki seninki ğibi bi kv denk gelirBence sevmese de asla eşine söyleme.
Çünkü bunu asla ve asla anlatamazsın. Sen anlış anlaşılır ve üzülen sen olursun.
Ayrılmak istiyorsan tabikide senin kararın. Ama unutma başka birisi ile de evlensen kaynana hep olacak.
:)
Anneci oldugunu nerden mi anladik surekli gideriz temizlik falan yaparsin demesinden. Ayrica babamla aralari kotu kavgslarda gelir 2 3 ay kalir demesinden. Yeterli mi. Ve en onemlisi bekar bir erkek bu kadarini hesaplayamaz anneden direktif almis ki bu hesaplari yapiyor.Mesaji bastan sona okudun mu cocugun anaci oldugu kanisina nerden vardin annem misafir mi benim evimde demesinden mi napsin evlendim deyip anasinin yüzüne bakmasin mi bu nasil sacma bi düşünce su kafayla birde millete akil vermeye kalkıyorsunuz
Ama bunu sözlümde destekliyor sözümden ya çıkarsa ne olcakÖyle diyorsan tamam annecim gel çok istiyorsan gel sen bilirsin de geç :)
Gül geç boşve ya.
Evlenşnce zaten eşin sözünden çıkmıyor.
Biliyoruz biz o incir çekirdeklerini, evlenince ağaç oluyorlar.
Belki seninki ğibi bi kv denk gelir
Sevmediğimi söyledim bile soğudum dedim sevemiyorum dedim
Annemin haberi yok diyor ama bende inanmıyorumAnneci oldugunu nerden mi anladik surekli gideriz temizlik falan yaparsin demesinden. Ayrica babamla aralari kotu kavgslarda gelir 2 3 ay kalir demesinden. Yeterli mi. Ve en onemlisi bekar bir erkek bu kadarini hesaplayamaz anneden direktif almis ki bu hesaplari yapiyor.
Yani kv Sevmesem bile söylememelimiyimİşte bu yüzden kaybediyoruz. Ona anlatamayız ki asla asla anlatamazsın.
Umarım güzel bir kayınvaliden olur canım güzel şeyler seninle olsun
Yani kv Sevmesem bile söylememelimiyim
Tamam o zaman bana tecrübe olsun ezmeye kalkarsa da eşim yokken bende kendimi savunurumEvet söyleme hatta bence yorum bile yapma.
Eşinin yanında da sana bu şekilde davranırsa eşin zaten senin sustuğunu ama onun da nasıl davrandığını görecektir. He bu yorumum da yanlış anlaşılacak :) beden sussun ezdirme kendini ezdirmeee başkicak şimdi kızlar
Yanlış yapan hata yapan taraf asla cezasız kalmaz. İçini ferah tut.
Ama eşine anneni sevmiyorum sevmiyorum çok kötü aaa çok kötü dersen onu o tarafa itersin unutma
Sözlüm hep bana olanlar hakkında konuşma strese sokuyosun annem sana laf mı söyledi öyle bakıncağına sende lafını söyle geç diyordu bana gelip başımı ağrıtma diyorduEvet söyleme hatta bence yorum bile yapma.
Eşinin yanında da sana bu şekilde davranırsa eşin zaten senin sustuğunu ama onun da nasıl davrandığını görecektir. He bu yorumum da yanlış anlaşılacak :) beden sussun ezdirme kendini ezdirmeee başkicak şimdi kızlar
Yanlış yapan hata yapan taraf asla cezasız kalmaz. İçini ferah tut.
Ama eşine anneni sevmiyorum sevmiyorum çok kötü aaa çok kötü dersen onu o tarafa itersin unutma
Tamam o zaman bana tecrübe olsun ezmeye kalkarsa da eşim yokken bende kendimi savunurum
Eski konusu varmış onu okudum. Yorumları okudum burda. Orman olur orman.sizin ne yaşadığınızı bilemem, ama konu sahibinin anlattıklarına göre bence şu an için incir çekirdeği. daha sonra ağaç mı olur orman haline mi gelir ben bilemem.
Sözlüm hep bana olanlar hakkında konuşma strese sokuyosun annem sana laf mı söyledi öyle bakıncağına sende lafını söyle geç diyordu bana gelip başımı ağrıtma diyordu
Yani ben bazen bu kızları gerçekten anlayamıyorum.
Acaba ben mi sorunluyum
İnsanlar mı kafasına bu kadar takıyor anlamadım.
1.5 senedir evliyim. Çok şükğr kayınvalidem ile böyle konulara girmedim.
Kızlar biraz sakin olun.
Evlenmeden herşeyi kestirip atmayın.
Ve evinizin huzurunu bu şekilde kaçırmayın.
Eşimde ailesine çok düşkğn.
Ama kayınvalidem bize teldi diye ben tantana etmem. 2 sokak var aramızda keşke hep gelse de benimle takılsa diye dua ediyorum.
Gelir beraber işler yaparız sohbet ederiz
Lütfen kendinizi bu kadar yıpratmayın.
Kadın gelicek de ne yapabişir sana ?
Kalmaya gelse ne olur gelmese ne olur.
Takılmayın bu kdar evlenince hbiri olmuyor taktığınızla kalıyorsunuz kafaya
Sizin kayinvalideniz iyi biriymis ne mutlu size.
Ama daha dun forumda vardi. Hamile kadina seneye bi tane daha dogur, dogurmayacaksan ne diye aldim seni diyor gelinine. Bu kadina kimse saygi maygi duymak zorunda degil.
Ayrica birlikte isler yapmak sizi memnun ediyormus ne guzel. Vizyonu ev isi yapmak olmayan kadınlarimiz da var. Evde hic is yapmiyorum, 10 senedir evliyim omrumde ütüye elimi sürmüşlugum yok bilmem bile yapmayi. Yani sizi mutlu eden sey baskasina zulum olabilir. Kayinvalidemi cok severim o ayri konu. Evime gelmesinden herhangi bi rahatsizligim falan yok, o anlam cikmasin yazdigimdan. Esim tek cocuk herhangi bir durumda elbette esimin ailesine biz bakacagiz. Ama mesela birlikte isler yapamayiz cunku o da elini biseye surmez ben de :) 2 yilda bir dogurmami bekleyen beni bundan ibaret gören, is yapmami bekleyen bir kayınvalidem olsa sanirim hic gorusmezdim.
Birlikte işler yapmak derken ben temizlikten bahsetmemiştim :)
Ben çalışıyorım ve elimi temizlik işlerini sürmeye vaktim pek yok.
Temizlik işleri için yardımcı ablamız var sağılsun.
Ben beraber vakit geçirmekten alışveriş yapmaktan. Ya da değişik şeylerden yapmaktan bahsetmiştim :)
Yani benim de vizyonum temizlik değil :))
Iste diyorum ya siz sansli kesimdensiniz.
Yedigi bir tl lik cikolata icin kayinvalidesi tarafından azarlanan kadinlar var. Siz kayinvalidenizle alisveris yapmaktan bahsediyorsunuz :)
Calistigi icin kotu yola dusmus kadin muamelesi gören var. Kocasina hizmet edip sürekli dogurmak varken calismak neymis diye dusunuyorlar.
Calisip gelip kayinvalideye yemek pisirip sofra kurup hizmet eden var.
Calisan kadin olmasina ragmen eve gelen temizlikciyi bosa masraf görüp oglundan zorla para koparip temizlikcinin gelmesine mani olan var.
Türkiye ortalamasinda bir kayinvalide sizinkine degil bu yazdığım tipe yakin malesef. Bu yuzden istemeyeni gayet makul buluyorum.
Sizin kayinvalideniz isten geldiğinizde sizden hizmet beklese, aldığınız kiyafete ariza çıkartsa, siz cift maassiniz diye esinizin maasini bir sekilde cebe indirse, dogurmuyorsan ne ise yariyorsun dese sizin de bu kadar kayinvalidesever olabileceginizi dusunmuyorum. Bunun disinda sorun yaratmasa gelip arkadaslik etse tabi ki kimse boyle davranmaz.
Bu arada ben yanlis anlamisim, "isler yapmak" sozunun beraber vakit geçirmek, alisveris yapmak, degisik seyler yapmak gibi bir anlama gelebilecegini ilk kez duydum/gördüm :)
Birlikte işler yapmak derken ben temizlikten bahsetmemiştim :)
Ben çalışıyorım ve elimi temizlik işlerini sürmeye vaktim pek yok.
Temizlik işleri için yardımcı ablamız var sağılsun.
Ben beraber vakit geçirmekten alışveriş yapmaktan. Ya da değişik şeylerden yapmaktan bahsetmiştim :)
Yani benim de vizyonum temizlik değil :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?