- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 53
- 28
- Konu Sahibi Mevsim Yaz
-
Canım böyle bir karaktersizle zaten olmazmış para bahanesi olmasa 2 ay sonra başka bir şeyden çıngar çıkarırdı bu. Erkek adam bir kadının hele kendi karısının ayıbını ulu orta göz önüne sermez. Dediğim gibi boşansa da el aleme anlaşamadık der. Kadının adını dile düşürmez kara çalmaz. Böyle birinden kurtulduğuna şükret canım madem çok ısrarcı boşanmakta, pişman olup sürünürse de burnunu çok iyi sürt bence.Düşünmüş herşeyi benden birşey alamıcaksın nafaka felan dedim iann hiç düşünmedim nunları benim evliliğim bitmiş parayı aklıma bile getirmedim dedim susuyorum artık diyecek birşey bulamıyorum
Okuduğum en ilginç konulardan biri. Çok üzüldüm. Evdeki parayı ister haberli, ister habersiz kullanmak niye hırsızlık olsun. Lazım ki kullandın. Büyük meblağlar olsa kızmakta haklı derim, eşiniz ruh hastası bence. İnşallah çabucak kurtulursunuz bu hasta adamdanÇektim kendimi aramıyorum kendisi de aramıyor ailemin yanındayım çok şükür onlar hatırlatmamaya çalışıyor ben çok taviz verdim çok alttan aldım sürekli şikayet eden biri olmadım
Düğündeki takılar kadının ziynetidir dimi? Eşim benden habersiz tam altınımı bozdurup harcamıştı borçlar vs için ve ben nasıl öğrendim? Canım tam altına noldu dedim aylar sonra fark ettim ben onu bozdurdum yaa dedi. İşsizdi borçlarımız vardı hiç kızmadım. Ben de mi deseydim hırsızsın vs diye? Üstünde durmadım bile kaldı ki 100-200 lira değil o zaman 1000 liradan fazlaydı ve amcam takmıştı manevi değeri vardı. Evlilik bu ya evlilik. Tamam habersiz almak çok ayıp ama bu raddeye asla getirilmez.Okuduğum en ilginç konulardan biri. Çok üzüldüm. Evdeki parayı ister haberli, ister habersiz kullanmak niye hırsızlık olsun. Lazım ki kullandın. Büyük meblağlar olsa kızmakta haklı derim, eşiniz ruh hastası bence. İnşallah çabucak kurtulursunuz bu hasta adamdan
Kydem aradığında durumu anlattım dedi çok konuşur bak ben kaç tanesiyle uğraştım şimdi ipler benim elimde dedim sizin eşiniz size hakaret etti mi ben kendimi savunmuyorum ama konuşmak farklıdır bu farklı bir durum sus sus nereye kadarCanım böyle bir karaktersizle zaten olmazmış para bahanesi olmasa 2 ay sonra başka bir şeyden çıngar çıkarırdı bu. Erkek adam bir kadının hele kendi karısının ayıbını ulu orta göz önüne sermez. Dediğim gibi boşansa da el aleme anlaşamadık der. Kadının adını dile düşürmez kara çalmaz. Böyle birinden kurtulduğuna şükret canım madem çok ısrarcı boşanmakta, pişman olup sürünürse de burnunu çok iyi sürt bence.
Çok ağır bir itham. Kadıncağızın hayatını mahvettiği yetmiyormuş gibi, herkese yayarak sonraki hayatını da batırıyorDüğündeki takılar kadının ziynetidir dimi? Eşim benden habersiz tam altınımı bozdurup harcamıştı borçlar vs için ve ben nasıl öğrendim? Canım tam altına noldu dedim aylar sonra fark ettim ben onu bozdurdum yaa dedi. İşsizdi borçlarımız vardı hiç kızmadım. Ben de mi deseydim hırsızsın vs diye? Üstünde durmadım bile kaldı ki 100-200 lira değil o zaman 1000 liradan fazlaydı ve amcam takmıştı manevi değeri vardı. Evlilik bu ya evlilik. Tamam habersiz almak çok ayıp ama bu raddeye asla getirilmez.
Ayıp hele bir kadının ayıbı örtmek içindir elaleme yaymak için değil. Dediğim gibi geçmiş olsun kurtuluyorsunuz o omurgasızdan...Kydem aradığında durumu anlattım dedi çok konuşur bak ben kaç tanesiyle uğraştım şimdi ipler benim elimde dedim sizin eşiniz size hakaret etti mi ben kendimi savunmuyorum ama konuşmak farklıdır bu farklı bir durum sus sus nereye kadar
Aynen bundan bahsediyorum boşanmak istiyosan efendi efendi boşan dedikoducu mahalle kadınları gibi herkese ballandıra ballandıra anlatma.Çok ağır bir itham. Kadıncağızın hayatını mahvettiği yetmiyormuş gibi, herkese yayarak sonraki hayatını da batırıyor
Aldığım paranın yerini de söyledim neden aldığımı da anlattım yok bir özür Bile dilemedim hala konuşuyorsun bilmem neDüğündeki takılar kadının ziynetidir dimi? Eşim benden habersiz tam altınımı bozdurup harcamıştı borçlar vs için ve ben nasıl öğrendim? Canım tam altına noldu dedim aylar sonra fark ettim ben onu bozdurdum yaa dedi. İşsizdi borçlarımız vardı hiç kızmadım. Ben de mi deseydim hırsızsın vs diye? Üstünde durmadım bile kaldı ki 100-200 lira değil o zaman 1000 liradan fazlaydı ve amcam takmıştı manevi değeri vardı. Evlilik bu ya evlilik. Tamam habersiz almak çok ayıp ama bu raddeye asla getirilmez.
Düşünsenize ben ailesine de karşı ne kadar mahcubum ablası bana tabır aldı bana bu evlilik boyunca iyi davrandığını anlamış bende eskisi gibi olmucaksın dedim diyecek birley yokAynen bundan bahsediyorum boşanmak istiyosan efendi efendi boşan dedikoducu mahalle kadınları gibi herkese ballandıra ballandıra anlatma.
Yok yok canım cidden bahane ya. Eşim doğru düzgün özür bile dilemedi nereye harcadığını da söylemedi ihtiyacı varmış bozdurmuş dedim geçtim altın bizim huzurumuzdan değerli mi. Durumu olsa elini sürmez biliyorum çünkü eşimden eminim. Siz de normalde yapacak biri değilim diyorsunuz. Yar saçların lüle lüle ispiyoncu sana güle güle :))Aldığım paranın yerini de söyledim neden aldığımı da anlattım yok bir özür Bile dilemedim hala konuşuyorsun bilmem ne
Evet o da doğru özel bir durum vardı onu da kurmuştu kafasında onu bile yüzüme vurdu ki o konuda tamamen hatalıydıOlay para değil maalesef. Yalan söylemeniz. Bunda yalan söyleyen başka durumda da söyleyebilir diye düşünmüştür. Üstelik 2 kez para almışsınız söylemeden. Zor durum. Keşke dürüst olsaydınız.
Allah yardımcın olsun. Üzüldüm... Keşke bi şans daha verse diyor musun?Evet o da doğru özel bir durum vardı onu da kurmuştu kafasında onu bile yüzüme vurdu ki o konuda tamamen hatalıydı
Diyorum insanlar ne badireler atlatıyor ne çıkmazlara giriyor kurtarıyor evliğini bir şekilde hayırlısını diliyorum yaşayacağım varmışAllah yardımcın olsun. Üzüldüm... Keşke bi şans daha verse diyor musun?
Olaylara nasıl baktığınız da önemli herşeyi sildi yaptığımda kaldım ben hiç mi değerim yoktu empati yapıp acaba kendisi de ne kadar üzülmüştür hatasını da anladı acaba fazla mı üstüne geldim diyebilirdiEvliliğimde , altınlarımızın yarısını bozdurduk eşimin hesabına yatırdık. Yatırdığımızda 58bin tldi, 2 ay sonra 20bin kadar kalmıştı, birlikte harcadığımız da oldu tabi, eve bir şeyler aldık fln ama bir gün bile ne kadar kaldı demedim, nereye gitti demedim, sen nereye harcadın demedim bir gün bile. Çünkü altınlar kadınındır ve dolaylı olarak benim param olduğu için yanlış anlamasın diye. Ve bir de sizin eşinizin yaptığına bakın. Tekrar söylüyorum, konuşmayın, kendinizi çekin.
Tabi ki, hadi bir an size kızdı öyle davrandı sonra anlasa gönlünüzü almak için uğraşsa yine bir düşünürsünüz ama hala kendini haklı görüyor. Gel istersen eve ama ben haklıyım, bunu unutmayacağım, sana nasıl güveneceğim deyip, laf söyleyip duruyor. Sizin istememeniz lazım artık. Ne kadar zamandır evlisiniz?Olaylara nasıl baktığınız da önemli herşeyi sildi yaptığımda kaldım ben hiç mi değerim yoktu empati yapıp acaba kendisi de ne kadar üzülmüştür hatasını da anladı acaba fazla mı üstüne geldim diyebilirdi
1 yıllık demiş 1.5 yıldır da ayrılarmış sanırımTabi ki, hadi bir an size kızdı öyle davrandı sonra anlasa gönlünüzü almak için uğraşsa yine bir düşünürsünüz ama hala kendini haklı görüyor. Gel istersen eve ama ben haklıyım, bunu unutmayacağım, sana nasıl güveneceğim deyip, laf söyleyip duruyor. Sizin istememeniz lazım artık. Ne kadar zamandır evlisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?