- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 53
- 28
- Konu Sahibi Mevsim Yaz
-
Aynen ortak paralarıymış zaten. En fazla benden habersiz neden aldın sorunca niye evet demedin diye kızılır haklı olarak. Bu kadarı çok fazla adamın başka haltları varmış bu da bahane olmuş gibi.200 lira için mi evliliğini bitiriyor? Eşler arasında paramı çaldın diye bişey olmamalı (almışsın bana söylemedin diyebilir ama hırsız paramı çaldın diyorsa karı koca olunamamıştır) bahane aramış, cimri mi desem bencil mi desem parayı senden daha çok seviyor mu desem bilemedim. Parasına sarılıp uyusun.
Evlilikte ''biz'' olamamaışsınız, bu karakterde bir insanla olamazsınız da.sanki ailesine hani sevdiğiniz övdüğünüz iyidir dediğiniz insan bu der gibi davrandı bir yabancıymışım gibi üzücü davrandı ablasına yazdım beni yanlış tanımayın durum böyle böyle eskisi gibi olmucaksın bende bunu bil diyip olayı sorguladı tamam anla dedim ne diyim
Ayrılmak için açığını aramış gibi.Aynen ortak paralarıymış zaten. En fazla benden habersiz neden aldın sorunca niye evet demedin diye kızılır haklı olarak. Bu kadarı çok fazla adamın başka haltları varmış bu da bahane olmuş gibi.
İnanın iki gün sonra evine gittim eşyanı al çık dedi gitmiyorum dedim konuşucqz dedim gideceksin dedi ısrarla gitmiyorum dedim tuttu kolumdan güzellikle söylüyorum dedi o dakikadan sonra durabilir miyim çıktım evden iyice küçüldüm gözündeAynen ortak paralarıymış zaten. En fazla benden habersiz neden aldın sorunca niye evet demedin diye kızılır haklı olarak. Bu kadarı çok fazla adamın başka haltları varmış bu da bahane olmuş gibi.
Severek mi evlendiniz? Ben anlamıyorum konuşmadan etmeden çat diye neden bitiriyor özür dilediğiniz halde neden dinlemiyor?İnanın iki gün sonra evine gittim eşyanı al çık dedi gitmiyorum dedim konuşucqz dedim gideceksin dedi ısrarla gitmiyorum dedim tuttu kolumdan güzellikle söylüyorum dedi o dakikadan sonra durabilir miyim çıktım evden iyice küçüldüm gözünde
Ben emin bir şekilde durumu anlattım sebebimi söyledim yalvarmadım ayaklarına kapanmamı istedi heraldeSeverek mi evlendiniz? Ben anlamıyorum konuşmadan etmeden çat diye neden bitiriyor özür dilediğiniz halde neden dinlemiyor?
Evet severek evlendikBen emin bir şekilde durumu anlattım sebebimi söyledim yalvarmadım ayaklarına kapanmamı istedi heralde
Birakin yazmayin sunlara iyice kendilerini bisey sanmislar. Siz kendinizi suclu gibi hissedip yanlis anlamayin falan derseniz daha cok üstünüze gelirler. Dogru yaptiginiza inaniyorsaniz arkasinda durun dik durunsanki ailesine hani sevdiğiniz övdüğünüz iyidir dediğiniz insan bu der gibi davrandı bir yabancıymışım gibi üzücü davrandı ablasına yazdım beni yanlış tanımayın durum böyle böyle eskisi gibi olmucaksın bende bunu bil diyip olayı sorguladı tamam anla dedim ne diyim
Öncesinde benim onun güvenini kırıcak birley yapmadım eşimde genel bir güven sorunu var zaten mesajda tükürdüğümü yalıcam gel konuşalım dedi dedi ama her iğneleyerek konuştuBen bu olayın 100 200 aldığınız parayla sınırlı olduğunu düşünmüyorum.Sırf bu nedenle aileye anlatıp boşanma kararı alamaz illa daha büyük şeylerde olmuştur olmamış olsa bile güven meselesi bu adam size nasıl güvenecek pekala param kalmadı diyebilirdiniz oradan almadan ya da ilk almışsınız dememişsiniz sonra yine gizli almışsınız dememişsiniz kaç kere yani adamı aptal yerine koymuşsunuz evde kim alacak başka? Biraz,huy gibi bu sizde yani bekleyin özür dileyin affeder belki
öyle kötü bir durum ki anlatamam hırsız değilim dedikçe hırsızlık yaptın diyor yani ben böyle bir insan değilim beni hiç tanımamışHiç suçlu değilsiniz, kaldı ki özür de dilemişsiniz zaten. Sizi 200 tl için ailelere rezil eden, hırsız damgası vuran, boşanıcam senden diyen adamın milyonlarca kez özür dilemesi lazım asıl. Hiçbir şey yapma, sakın özür fln da dileme bir daha
Anlıyorum boşanma aşamasında biraz benzerini yaşadım. Çok çirkin bir itham. Ama alttan almayın artık lütfen, siz aldıkça kendinizi suçlu gib i hissetikçe o üste çıkıyor. Siz üste çıkın, son kez söylüyorum ben hırsız değilim ama bana bu yakıştırmayı yapıp, eş olamayıp, biz olamayıp bunu çocuk gibi ailelere yayıp, beni boşanmakla tehdit ettiğin için ben seni affetmiyorum bu da son nokta gibi birşeyler deyip hiç cevap vermeyin bir süre. Ne sanıyor kendini sinir bozucu adam ya gerçekten çok gıcık oldum eşinizeöyle kötü bir durum ki anlatamam hırsız değilim dedikçe hırsızlık yaptın diyor yani ben böyle bir insan değilim beni hiç tanımamış
kendisine de söyledim herkesin ince çizgisi vardır kabullenemediği şeyler vardır ayrılmak isteyebilirsin dedim bir türlü kendimi ifade edemedim üstüne bu kadar lafı sözü hak etmedim ben hep dua ettim diyor senim gerçek yüzünü çıkardı sen değiştin ya da hep böyleydin diyorAnlıyorum boşanma aşamasında biraz benzerini yaşadım. Çok çirkin bir itham. Ama alttan almayın artık lütfen, siz aldıkça kendinizi suçlu gib i hissetikçe o üste çıkıyor. Siz üste çıkın, son kez söylüyorum ben hırsız değilim ama bana bu yakıştırmayı yapıp, eş olamayıp, biz olamayıp bunu çocuk gibi ailelere yayıp, beni boşanmakla tehdit ettiğin için ben seni affetmiyorum bu da son nokta gibi birşeyler deyip hiç cevap vermeyin bir süre. Ne sanıyor kendini sinir bozucu adam ya gerçekten çok gıcık oldum eşinize
Konuşmayın gerçekten, ben de istemiyorum artık bu kadar laftan olaydan sonra deyin ve hiç cevap yazmayın, ararsa açmayın bir süre. Burnu iyice bir sürtsün sürtecekse, eğer gidip dava açıyorsa da açsın, böyle bir sebepten boşanıyorsa zaten pamuk ipliğine bağlıymış evliliğiniz. Şimdi bitmezse yakında yine bir şey bulur bitiriridi. Siz bilirsiniz tabi ama benim tavsiyem ben de istemiyorum deyip kararlı durmanız ve kendinizi bir süre çekmeniz.kendisine de söyledim herkesin ince çizgisi vardır kabullenemediği şeyler vardır ayrılmak isteyebilirsin dedim bir türlü kendimi ifade edemedim üstüne bu kadar lafı sözü hak etmedim ben hep dua ettim diyor senim gerçek yüzünü çıkardı sen değiştin ya da hep böyleydin diyor
Çektim kendimi aramıyorum kendisi de aramıyor ailemin yanındayım çok şükür onlar hatırlatmamaya çalışıyor ben çok taviz verdim çok alttan aldım sürekli şikayet eden biri olmadımKonuşmayın gerçekten, ben de istemiyorum artık bu kadar laftan olaydan sonra deyin ve hiç cevap yazmayın, ararsa açmayın bir süre. Burnu iyice bir sürtsün sürtecekse, eğer gidip dava açıyorsa da açsın, böyle bir sebepten boşanıyorsa zaten pamuk ipliğine bağlıymış evliliğiniz. Şimdi bitmezse yakında yine bir şey bulur bitiriridi. Siz bilirsiniz tabi ama benim tavsiyem ben de istemiyorum deyip kararlı durmanız ve kendinizi bir süre çekmeniz.
Bence de. Bu kadar laftan beni rezil etmenden sonra asıl ben istiyorum ayrılmayı üzerime düşen de neyse yapıcam bu süreçte de. Köpek gibi sürünsün ispiyoncu.Konuşmayın gerçekten, ben de istemiyorum artık bu kadar laftan olaydan sonra deyin ve hiç cevap yazmayın, ararsa açmayın bir süre. Burnu iyice bir sürtsün sürtecekse, eğer gidip dava açıyorsa da açsın, böyle bir sebepten boşanıyorsa zaten pamuk ipliğine bağlıymış evliliğiniz. Şimdi bitmezse yakında yine bir şey bulur bitiriridi. Siz bilirsiniz tabi ama benim tavsiyem ben de istemiyorum deyip kararlı durmanız ve kendinizi bir süre çekmeniz.
Düşünmüş herşeyi benden birşey alamıcaksın nafaka felan dedim iann hiç düşünmedim nunları benim evliliğim bitmiş parayı aklıma bile getirmedim dedim susuyorum artık diyecek birşey bulamıyorumBence de. Bu kadar laftan beni rezil etmenden sonra asıl ben istiyorum ayrılmayı üzerime düşen de neyse yapıcam bu süreçte de. Köpek gibi sürünsün ispiyoncu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?