- Konu Sahibi Mevsim Yaz
-
Bensizliği çoktan kabullenmiş diyecek birşey yok düşündüğümde ağladığımla kalıyorum
ben kusur olarak bile görmedim. yeteri kadar para verseydi eşine gizli alma ihtiyacı hissetmezdi. sanki eşi degilde o eve misafir gelen biri gibi davranmış.evlilik bu degil.eşler arasında hırsızlık olur mu.bence çekindiğine göre vermeyeceğini bilmişsi. yaşın kaç bilmiyorum ama sırf kendi suçunu örtmek için(sana para vermeliydi) suçu sana yükleyip ortalığı yaygaraya koyan adamdan koca olmaz.o seni eze eze ömrünü yer. kanser eder. kaç kurtulÖnceleri bilmiyordun şimdi yaşadın ogrendin..final olayında senin de kusurunun olması süreçte adamın yaptığı saçmalıkları haklı kılmaz..çok samimiyim kendini bu adamdan kurtar
Cimri değil aslında yemeye içmeye esirgemezdi yerme göre yapıyordu düşünerek harcardı diyim güvensizlik duygusu yaşıyordu muhtemelen bunları da düşündü netleştirdi kafasındaAdam ikide bır para saydığına gore cimrinin tekiydi ve sizi ordan para almak zorunda bıraktı, ıstenız vermeyecektı buyuk ıhtımal.
Evdekı ortak paradan alana hırsız denır mı bilmiyorum, yaptıgınıza dogru da denmez.
Bence kurtulmussunuz.
100 tl icin yuva yıkan, 100 tlyı kendı hur iradesiyle karısına vermeyen adamla evlılıgı surdurmek sıze eziyet olurdu.
Ara ara kavgalarımızda söyledi bir iki defa kızgınlıkla söylüyordur diyordum biriktirmiş meğerse içindeYa tmm kadın almış hatalı çok hatalıda bu kadar büyük bir tepkiyi hakedecek kadar değil . Eşinizin zaten boşanası varmış demekki. Hakkınızda hayırlısı olsun
aylık eşime verdikleri para yani harcanmak için konulmuş bir para300 tl için boşanılmaz.para alıp yalan söylemeniz kötü ama sürekli falan mı yaptınız bu kadar tepki gösterdi?adamın boşanmaya niyeti varmışta fırsatı değerlendirmiş gibi geldi.evdeki para ikinizin değil mi neden yalan söylüyorsunuz?adam size hırsız muamelesi yapıyor anlamadım.
Ozaman sormadan almasaydın, 100 tl ıcın bosayan adami da savunmakta ne bileyim.Cimri değil aslında yemeye içmeye esirgemezdi yerme göre yapıyordu düşünerek harcardı diyim güvensizlik duygusu yaşıyordu muhtemelen bunları da düşündü netleştirdi kafasında
Ne yapmayi düsünüyorsunuz? Aileniz ne diyor?aylık eşime verdikleri para yani harcanmak için konulmuş bir para
Ailem ilk tepkileri bana kızmak oldu sonra eşime keşke bize söyleseydin ailene yansıtmadan önce onlara da mahcup oldu dediler barışağımızı düşünüyorlardı eşim böyle tepkiler vermeye devam edince artık annem özellikle bu böyle devam ddicek seni ezmeye iğnelemeye devam edicek diyor annesini bile aradı üzgün olduğunu belirtti onlarda çOk üzüldülerNe yapmayi düsünüyorsunuz? Aileniz ne diyor?
bence eşinizin başka sebepleri de var bu kadar abarttığına göre.aylık eşime verdikleri para yani harcanmak için konulmuş bir para
Açık bir sebebi yok olsa söylerdi sudan sebepler buluyor sadecebence eşinizin başka sebepleri de var bu kadar abarttığına göre.
sudan sebepler bulması zaten bahane aradığını gösterir.adam akıllı bir sebebi olsa söyler.ayrılmaya bahane arıyordu heralde kendisi.bir işler karıştırmadığına emin misiniz?Açık bir sebebi yok olsa söylerdi sudan sebepler buluyor sadece
Sanmam açık bir insan yani düşüncelerini dile getirir başka biri olacağını hiç ihtimal vermiyorumsudan sebepler bulması zaten bahane aradığını gösterir.adam akıllı bir sebebi olsa söyler.ayrılmaya bahane arıyordu heralde kendisi.bir işler karıştırmadığına emin misiniz?
200 lira için mi evliliğini bitiriyor? Eşler arasında paramı çaldın diye bişey olmamalı (almışsın bana söylemedin diyebilir ama hırsız paramı çaldın diyorsa karı koca olunamamıştır) bahane aramış, cimri mi desem bencil mi desem parayı senden daha çok seviyor mu desem bilemedim. Parasına sarılıp uyusun.Merhaba nereden başlasam bilemiyorum ben 1 senelik evliyim eşimle ayrılık sebebimiz benim evimizdeki paradan (ihtiyacım olduğu için )aldım ilkinde 100 lira ikincisinde 200 lira aldım malesef eşime söyleyemedim ki parayı saydığında sen mi aldın dediğinde almadım dedim artık korku mu çekindim mi bilmiyorum ama 100 lirayı yerine koydum 200 lirayı da koyucaktım ki eşim yine parayı saymış sonra hayır almadım felan diyince haliyle nasıl oluyor felan dedi nereye gidiyor bu para felan diyince 100 lirasını yol parası yapmıştım 100 lirası çebimdeydi arkasından çıktım sakinleşmesini benim aldığımı hatta geri kalan parayı da gösterdim eşime çok kızdı sen hırsızsın paramı çaldın neden istemedin istesem hepsini verirdim dedi evet dedim verirdin ama diyemedim bir an nutkum tutuldu aldım diyemedim dedim yok anlatamadım sana nasl güveneyim kaç kere yaptın bir de inkar ediyorsun ailene de söylüceksin hırsızlığını dedi ben indim aşağı o arada ablasına babasına söylemiş ben öyle üzüldüm ki o gün konulmadık ertesi gün babasına gittik anlatttım sonra benim aileme gittik beni bıraktı orda biraz kafamı toparlamak istiyorum dedi ailem bana çok kızdı haklılarda iki sün sonra eşim boşanıcaz istemitoeum artık sen hırsızsın aşağılamaya devam etti bu kararı beraber vermeliyiz dedim mesajda boşanmak nedir dedim ertesi gün gittim eve kp de aradı gittim eşim beni eşyalarını al şimdi çöplüğüne git kavga patırtı istemitoeum dedi bende baba evine döndüm sonrası düzelmedi tabi 1.5 aldır ailemdeyşm davalarda görüşmüyormuş virüsten dolayı
sanki ailesine hani sevdiğiniz övdüğünüz iyidir dediğiniz insan bu der gibi davrandı bir yabancıymışım gibi üzücü davrandı ablasına yazdım beni yanlış tanımayın durum böyle böyle eskisi gibi olmucaksın bende bunu bil diyip olayı sorguladı tamam anla dedim ne diyimDaha yeni evliymişsiniz şu ya da bu sebepten söylememişsiniz sorunca da inkar etmişsiniz evet çok büyük hayatmış ama eşiniz ilkokuldaki gammaz sınıf başkanı yardımcısı mı Allah aşkına anında ana babaya yetiştirmek nedir? Dersin ki bi daha olursa o zaman olacaklar şunlar falan. Bi daha yaparsa bakarsın önüne. Ama o zaman bile anasına danasına yaymazsın eşek kadar adamsın karınla ayrılma meseleni kendi aranda halledersin hatta birinin günahını yaymak bile hoş değil ayrılırdınız çevreye anlaşamadık derdi hırsızlık yaptı diye ciyak ciyak sızlanmazdı. Eşinizin yaptığına daha gıcık oldum ben. Sizinki de hata tabi.
Valla ben ilkokulda her gün paramı çalan arkadaşımla hala görüşüyorum. Çünkü pişman oldu özür diledi bi daha yapmadı çaldığı miktarı da ödedi zamanında. O zaman hemen öğretmene söylemiştim arkadaşıma sormadan şu an öyle pişmanım ki kızı sınıfa mahcup ettim diye, 15 sene önceki mesele ama hala vicdan azabım var mağdur olan ben olduğum halde. Bi kadına kara çalmak bu kadar kolay olmamalı. İnkara devam etseniz ya da yaptığınızı savunsanız tamam ama açıklamışsınız ve pişmanlık duymuşsunuz. Çok sinir oldum eşinize.sanki ailesine hani sevdiğiniz övdüğünüz iyidir dediğiniz insan bu der gibi davrandı bir yabancıymışım gibi üzücü davrandı ablasına yazdım beni yanlış tanımayın durum böyle böyle eskisi gibi olmucaksın bende bunu bil diyip olayı sorguladı tamam anla dedim ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?