Ayrılık beni çok üzüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşünsenize ben ailesine de karşı ne kadar mahcubum ablası bana tabır aldı bana bu evlilik boyunca iyi davrandığını anlamış bende eskisi gibi olmucaksın dedim diyecek birley yok
20 sayfayı okumadım ama yaşın kaç acaba? sanırım küçük yaştasın.
yaptığınız türk filmlerinde oluyor ya ortaya çıkacağını bile bile insanlar iş karıştırıp inkar ediyor onun gibi olmuş.
sonuçta o evdeki parayı sizden başka kim alabilir ki? nasıl böyle birşey yaparsanız. kaldı ki eşiniizin güveninin sarsılması çok normal.
ama bence bu boşanmalık bişey değil. sonuçta herkes hata yapabilir. hele ki yaşınız küçükse eşiniz affedebilir.
gelişmeleri yazarsan iyi olur gerçekten çok merak ettim eşin sırf bu yüzden olayı boşanmaya götürecek mi.

30 yaşındayım şu an ailemin yanındayım 1.5 aydır şu an virüsten dolayı 4 ay bakılmıcakmış eğer anlaşırsak boşanmayı hızlandırabilirmiş istediğin gibi yap dedim

Yorumları hayretler içerisinde okudum. Yahu ortak para o ne hırsızlığı.
Siz Hayat arkadaşsınız. Binlerce tl alinmista kumara yatırılmış gibi konusulmasin

Eşim ortak paradan para alsa sormam bile, belki bana söylemeyeceği bir şeye harcanıyor diye düşünürüm.

Üstelik miktar çok komik. YAhu İnsan sormaya utanır.

Terbiyesiz kişilik , birde çöplüğüne geri dön demiş.

Sorduğu an soyleseydiniz Evet çok iyi olurdu ama söyleyemenin sonu bu olamaz, olmamalı.

Yazıklar olsun böyle evlilik kuran aptal beyinli erkeklere. Erkekler Evet ama adam değiller.

Çalışırken 100-200 tlnin hesabını mı veriyorsunuz?
Daha korkuncu veremiyorsunuz, yalan söylediniz.
Sizi çok sindirmiş belli.
Karısını buna ittiği için kendini sorgulasın hödük.
Çok sinirlendim.
brlki gülünç gelicek ama öyle evin içinde attım adımı düşündüğüm acaba bir yeri kırdım mı acaba çizdim mi yok kapıyı sert kapatma yok koltuğu çizme yeter demeye başladım evi bile kendisi süpürmeye başlamıştı ben dikkat etmiyorum diye

Yavrum eşin seni suçluluk psikolojisine sokmak istemiş. 200 lira İçin seni rezil etmiş. İnsan eşinin kusurunu örter. Sana gelse dese ki “tatlım ben bu işten rahatsız oldum. Benden habersiz lütfen para alma, güvenim sarsılıyor vs” . Mesele yok. Ama senin ki seni rezil edip taraftar toplamaya çalışmış. Ailesi seni seviyormuş ya o sevgiyi yok etmeye çalışmış. Kendince haklı bi mazeret bulmuş. Yani bu sevdiğiniz kadın var ya aslında hırsız, ben boşuna sevmiyorum demeye getirmiş. Bu kötü ve hesapçı adam defolsun asla başın öne eğilmesin. Karı koca arasında paranın lafı mı olur. Yerine koyacam demişsin. Yazık korkmuşsun da ben almadım demişsin. Kıyamam ya. Üzülme gülüm. Defolsun gitsin

Nesine üzülüyorsunuz bu ayrılığın Allah aşkına.
Öyle hayat mı olur?
Takıntılı manyak belli ki eşiniz, güle güle gitsin.

Baştan beri bir kıyaslama biz yapıyoruz ki ben evlenirken diretmedim şöyle olsun böyle olsun demedim ama eşim ne dizen zaten bizimkiler yapıyor diyordu yani benim ailemde elşnden gelenin fazlasını yaptı ama bana bir kuruş borçla gelme istemitoeum demişti illaki çeyiz borcu vardı onları ödedim eşime de söyledim

dışarda çalışıyorum yol param yatmadı yerine koyacaktım bi kısmını yol yemek için kullanacaktım yani gizli saklı birşey değil

Yok artık Birde çalışıyor musunuz ? Şu an hayretler içerinde yorumları okuyorum.

Sizi fazla sindirmis. Asıl siz onu asla affetmeyin.

Son düzenleme:

Bir ruh hastasiyla evliymissiniz. Allah sabır versin, Bir an önce kurtulmayı dileyin.

Babam aradı sonra ne demek çöplüğüne git demek diyince Ben tahrik etmişim herşeyi alıcam demişim halbuki kendi evden çıkarken aldıklarının parasını vericem dedi bende tabağımı çanağımı alırım dedim bu yani

30 yaşındayım şu an ailemin yanındayım 1.5 aydır şu an virüsten dolayı 4 ay bakılmıcakmış eğer anlaşırsak boşanmayı hızlandırabilirmiş istediğin gibi yap dedim
yaşınız da küçük değilmiş. gerçekten çok şaşırdım böyle davranmanıza.
ama yine de evlilik bu, 3 günlük bir durum değil bir ömür. herkes hata yapar, yarın öbürgün eşin de hiç yapmam dediğimi birşeyi yapmak durumunda kalabilir. bu kadar keskin olmamak gerek. çünkü böyle bıçak sırtında evlilik bu ömür boyu sürecekse zaten sürmez.
bence sen çok fazla suçluluk psikolojisine bürünüp eşini iyice haklı hissettirme. yani sen böyle ezik oldukça o daha da çok üzerine gelip yaptığını büyütecek.
bu kadar büyütcek birşey olduğunu düşünmüyorum ben. millet evliliklerinde neleri affediyor.
bana sorarsan bundan sonra eşine, evet tamam hataydı ama bir daha yapmayacağım. herkes hata yapabilir. yarın birgün sende yapabilirsin. özür dilerim. ama yine de sırf bu yüzden boşanmak istiyorsan sen bilirsin diye bir mesaj atıp. daha da onu kendi haline bırak. o zaman düşünüp sana bir şans verebilir. ama ısrarla üzerine gidersen daha da büyütcek bence olayı.

şu olaya kadar boşanmak için sebepler yok muydu vardı ben yapmadım onun yaptığını sabrettim sustum geçer dedim kendimi biliyordum çünkü şimdi bu yaşadığımı hazmedemiyorum

Adam haklı diyenler olmuş,adam baskıcı gerzegin teki olmasa kız korktum soyleyemedim demez zaten. Konu sahibi eşiniz beş para etmez,bahane olmuş kurtulmaniz için iyi de olmuş.Sizi bastırmış sindirmis,sizi yalana mecbur etmiş ama faturayı yine size kesmiş. Yol verin adam olamamisa.. O 300 lirayı da önüne atın gitsin.

Cimri değil aslında yemeye içmeye esirgemezdi yerme göre yapıyordu düşünerek harcardı diyim güvensizlik duygusu yaşıyordu muhtemelen bunları da düşündü netleştirdi kafasında

Adam gerzek veya cımrı degılmıs bız bosuna hakaret ediyoruz adama. Yemeye ıcmeye esırgemezmıs konu sahıbı Calıstıgı halde esirgemeyen adam bu arada. Dusunerek harcayan guvensızlık duygusu olan ıyı bır adammıs.
Kadının calıstıgı para ustunde 100 tl hakkı yok ama sonucta harcamadan sorumlu adam oldugu ıcın kadın hırsız durumuna dusmus.

olaya geniş çerçeveden bakın diye söylüyorum yalan söylemiyorum olan bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…