Ayrılık beni çok üzüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ihtiyaçlarımı kendim alıyorum eksiğimi Kişisel şeylerimi sadece iki ay biraz açıldım harcama yaptım sıkışınca aldım Ordan diyemedim kızmasın diye çok erkekler gerekli gereksiz tepki verir ya çoğu şeye ondan kötü niyetli değildim

teşekkür ederim bakalım bu dava süreci uzayacağı için nasıl ilerleyecek süreç yaşayıp görücem

Sorarak alsaymis,ne demişler at sahibine göre kısner. Madem boşanmak istemiyor,kocasinin huyu ortada ona göre hareket etseydi keşke. İnşallah gönlüne göre olur ne diyelim. Zaten ilk defa bazlama yaptım bende elimin hamuruyla sahur hazırlacam. Benim okuzde anca PS oynasın.

Evet, yaptiginiz hos degil. Ama esinizin bu kadar buyutmesi bana gore hic normal degil!
Hem sizi nicin parasiz birakiyor ? Korkup soylememis olmaniz tamamen esinizin hatasi. Nasil korkuttuysa sizi artik ...Belki de sebep ariyordur esiniz.

Evet, yaptiginiz hos degil. Ama esinizin bu kadar buyutmesi bana gore hic normal degil!
Hem sizi nicin parasiz birakiyor ? Belki de sebep ariyordur esiniz.
Değil ben zaten bının mahcubiyetini yaşıyorum ara ara soruyordu paran var mı diye verdiğinde de yine evime birşeylwr alıyordum elim boş gelmezdim eve

annem söyledi keşke işk bize anlatsaydın ailene yansıtmadan önce bir iki gün kalsın dedi ben kafanı toparlasın diye aramadım sonra tak bir mesaj boşanıcaz

D.angalak bu ya!? Terbiyesiz! Büyük ihtimalle sonradan pişman olur ama iş işten geçmiş olur. Boşanın kurtulun vallahi, çekilecek dert değil.

Bence eşinizle aranızda aşk yok. Adam resmen bahane bulmuş gibi atlamış konunun üstüne büyütmüşte büyütmüş. Seven adam canım para eksik lazım mı oldu der en fazla. Yok oturup ara ara saymak yok eksik hırsızsın demeler ailelere söyleyip rezil etmeler çöplüğüne dön demeler boşanma davaları! Bi dur allah allah ya. Baktın eksik anlatırsın canım bunu şunun için biriktiriyoruz lazımsa bana söyle bunu bozmayalım dersin en fazla. Bu ne ya! Hiç üzülmeyin oturup dinlememiş bile bahane arıyormuş bulmuş resmen. Herkes de haklı demiş ama kimse adamın söyleyiş tarzını doğru bulmamış. Bu ne abartıdır arkadaş. Yeni evlisin anlamamış olabilirsin utanmış söyleyememişsindir anlatır karar alalım aşkım dokunmayalım bir daha bu paraya falan denir en fazla. Bu kadar korkman falan da hiç normal değil. Adam hiç sevgi vermemiş sanki evde çocuğu gibi azar dinleye dinleye yaşıyormuşsun boşa kurtul çapsız adam.

Sevse diyorum böyle davranmadı ya da boşanmaya getirmezdi olayı o zaman niye evlenir insan iyi gümde kötü ünde diye girdik bu yola ya da sevmiyorsa niye evlendi

Lütfen kendine saygın olsun. Ne kadar çiğ bir insan bu yaaa!

Sevse diyorum böyle davranmadı ya da boşanmaya getirmezdi olayı o zaman niye evlenir insan iyi gümde kötü ünde diye girdik bu yola ya da sevmiyorsa niye evlendi
Kendisi söylemiş ya ihtiyaçlar diye. Evliliğin geneline bakacaksın bunun cevabı için. Bak ara ara kaçırmış ağzından ihtiyaç demiş daha neler dedi kimbilir.

Hayır ben söyledim boşanıcaksan madem benden şikayetlerini de bildir dedim
Sen bence iade-i itibar davası falan varsa ondan aç bu gerizekaya. Paradan başka birşey görmüyor gözü. Hakaret etmiş haksız yere. Adam olsaymış da seni 100-200 tlye muhtaç etmeseymiş biraz pişkin ol ya bu adam bu kadar ezilmeni hak etmiyor. İhtiyacım oldu aldım ne bu ya nasıl evlilik bu? Kim kime söz geçirecek azarlayacak yok eşya çizilecek falan ne bu ya ömür törpüsü. Diken üstünde durmak için mi evlendin? Adamın ciddi bir psikolojik rahatsızlığı var defosu olmasa ailesi de bu kadar attık başımızından kurtulduk havası yapmaz. Sal gitsin ne hali varsa görsün. O net ya sen daha net ol. Param var bırakıp gidemez diye de düşünüyordur bu seni oradan aşağıladığına göre küçük beyinli. Yok de çık işin içinden.

ben daha bir avukat la görüşmedim daha açıkçası kendisi açsın davayı bende onda göre ilerleyeceğim açıkçası çok gereksiz tepkileri vardı bazen gülüyordum ne yapıyorsun sen diye takma böyle şeyleri felan geçiştiriyordum çizilmiş mi felan diye baktığında

Sen bu adama psikolojik test falan da iste vardır sanırım böyle bir hak. Çünkü bu byağaı bildiğin hasta. Sen yeni evlisin ay hadi alttan alayım olur böyle şeyler diye düşünmüşsün hep ama inana bana uzak kaldıkça göreceksin. Ciddi sorunlatı var. Psikolojik şiddet var maddi şiddet var hakaret var ne ararsan var yani.

Kendisine de söylediğim oldu bir psikoloğa gidelim benimde ihtiyacım var hatta dedim eşya ya eşya insandan daha mı değerli

Bu kişilik yapisinda birinin yanında sadece ezilir kabugunda yaşarsın. Bu yaşamak değil. Mutlu değilsin.

Yahu adamin suratina suratina atsana ikiyüz lirayi !
Beni hirsizlikla suclayan asalak ve para kompleksli adami zaten ben istemiyorum desene!

Üstüne birde bi güzel tazminat davasi ac..süründür mahkemede. Adamin b*ku birbirine giriyor korkudan resmen para icin

Seni sirf para icin yaninda sanan bir zavalli esin var..
O seni sevmiyor kimseyi de sevemez. Parayi seviyor.
Babasinin paralarina sarilsin uyusun iste biraksana böyle es mi olur?

Esin allah bilir saniyor ki herkes parasinin pesinde .. halbuki kendisi paranin pesinde. Kendisi gibi saniyor seni herhalde..

Bir garip tavırlara girdi adam evlendikten sonra sanki ondan bir beklentimiz varmış gibi tepkiler veriyor

Bu kişilik yapisinda birinin yanında sadece ezilir kabugunda yaşarsın. Bu yaşamak değil. Mutlu değilsin.
Bu dırumda kalan hiç bir birey mutlu olmaz keyif almaz hayattan ama düzeltmeye çalışır bende öyle yaptım ama başarılı olamadım yine ben haksız oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…