Ayrılık beni çok üzüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gizli birşey içim değil diyorum ya yol parası için kullandım
Ama adam demiş zaten size isteseydin hepsini verirdim diye. Vermeyen biri olsa ihtiyaciniz olur zor durumda olursunuz alirsiniz anlarim. Ama burda haksizsiniz ve eşiniz olmasi gerekeni yapmis. Hakaret etmesi hirsiz demesi belki yanlis ama sizin tavriniz itmiş bunu ona.

Arkadaşım,
Sorun sadece ondan habersiz para almak değil bence. İnsanlar zamanla değişiyor ya da evlilikten önce en güzel yönlerini gösteriyor insanlar birbirine. Sen eşini seviyorsun ve biraz da ondan çekiniyorsun sanırım. Belki farkında bile olmadığın veya gözüne küçük görünen başka sorunlar vardır da bu da bardağı taşıran son damla olmuştur bilemem...Biraz sakinleşin, ortada gerçek sevgi varsa sorunların çoğu düzelir. Ben de diğer arkadaşlarımızın yazdığı gibi çift terapisi öneriyorum. Çift terapisini de kabul etmezse ve aynı şekilde bu yüksek dozlu tepkisine devam ederse, bence sen de birşeyleri sorgularsın o zaman. Kendini suçlamadan.

Yine dediğimiz gibi o işin bahanesi eğer isteseydi tekrar denerdi. Siz hatalı yanımızı bilip evliliginizi bitirmek istemediğinizi söylemişsiniz zaten. O yüzden sizin bi pismanlıgınızın kalmamış olması lazım. Muhtemelen ilerde o son şansı vermediği için onun bir acabası olacaktır içten içe . En azından sizde böyle bir durum yok. Yani kimi erkekler her türlü hatasını bildiği halde güvenmeni rica edip tekrar bir şans dahi istemezken(benimki gibi), kimileride hatasını bilip adım atan tarafı da geri çeviriyor(sizinki gibi).Bence günümüz erkekleri evlilik sorumluluğunu kaldıramayıp geçinmeye gönlü olmayan insanlar

ben eşime beni ailemin yanına bıraktın kafamı toparlayayım dedin gel dedim ben hatamı kabul ettim sende ağır konuştun dedim büyüklerden de akıl alalım yok gelmem dedi hatalı olsam 10 defa gelirdim sen hatalısın bir de tebrik mi edicrz demez mi

Niye üzülüyorsunuz o zaman. Aile yanına bırakma, canı isteyince gelip alma. Siz eşyamısınız. Anahtarınız var isterseniz gidip oturursunuz, canı istemeyen evi terketsin. Böyle saçmalık mı olur. Baştan sona garip bir hikaye. Sizi daha fazla ezmesine izin vermeyin

İlk eve barışmak içim gittiğimde eşyalarını al topla dedi üstüne evin anahtarını bile aldı ümalarda bulundu bir de gizli gizli girermişim altınları alırmışım

Konu sahibi, bu da senin başka konuya yazdığın bir mesaj
Yani sözün özü,eşin calismiyor. Asalak gibi 31 yaşında hala babasının verdiği kiraya muhtaç. Evi çekip çeviren sensin çünkü sen çalışıyorsun.
Ve ona rağmen kira parasından habersiz aldın diye neler neler yapıyor
Vallahi oha!
Aslında o eve katkınız ondan çok. Yine de siz 'ben çalışıyorum sen calismiyrosun. Benim param' demiyorsunuz ama o 'bu senin calistigin kısım değil babamın kirasi' diyebiliyor.
Bence Allah kurtarmış.
Seviyorum ediyorum diyorsunuz. Belki de bu pire için yorgan yakan , baba parasıyla geçinen asalak adama bir çocuk verecektiniz. Zavallı çocuk yanında baba figürü olarak baba parası yiyen adam görecekti. Oylesi daha mı iyi???

İlk eve barışmak içim gittiğimde eşyalarını al topla dedi üstüne evin anahtarını bile aldı ümalarda bulundu bir de gizli gizli girermişim altınları alırmışım
Altınlar senin hakkın. Zaten eninde sonunda sen alacaksın

Noluyor ya ihtiyacınız olmuş eşinizden para almışsınız siz söylemeseniz bile aranızda olması gereken güvenden ötürü bu işin buralara kadar gelmemesi gerekiyordu. Eşiniz durumdan hoşlanmamış evet hoşlanmayabilir, o zaman sizi hırsızlıkla suçlayıp ortalığı ayağa kaldırmak yerine sizinle konuşup neden yaptığınızı neden bu paraya ihtiyacınız olduğunu sorması, durumdan hoşlanmadığını uygun bir dille size belirtmesi gerekirdi konu kapanır giderdi. Daha 1 yıllık evliliği sırf bu yüzden bitirmek istemesi biraz garip.

Bu ayrılık hiç bir kadını üzmemeli diyorum, başka da diyeceğim birşey yok. Düğünde takılan altınlar sizindir zaten.

Zaten iğrenç huylarım varmış benim çok değişmişim halbuki hiç öyle birşey yok
Yaa bana cok sacma geldi. Benim esim mesela gelmiş biraz once telefonunun arkasından 10 tl aldim haberin olmadan oh canıma deysin dedi gitti bende zaten fark ettim o demeden naapiyim gidiyim adami bosayimmi aldıysa ikimizin parasi . Cok cok ozur dileyerek söylüyorum ama aceba sizinle evlendiğin3 neden pişman oldu ki ? . Mesela ailesi oglum ev icinde hırsızlık mi olur git karını getir dememiş mi denediyse onlardan da şüphelen yada basladi var hayatında neler gordum neler çektim esimle birbirimize cok yaptık ama hic bir zman birbirinizi bırakmadık bu iste bir iş var para isin bahanesi

biraz para kompleksi var yani şöyle ikimiz eşit şartlarda değiliz para konusu olduğunda bana davul Bile dengi dengine sen daha farkında değilsin ya da bu eve yakışmıyorsun der mi beni eleştirir bozulunca da hiç eleştiriye gelemiyorsun ya insanım bende kusurlarım olabilir mükemmel değiş kimse

şöyke eşim tatilleri hep aileyle planlıyor neymiş parasını onlar veyieoe diye ya hu ben yeni evliyim her tatile ailesiyle gitmek zorunda mıyım bunu bile söylerken çekiniyorum bana yaralamıyorlarmış eşimle Başbaşa balayına gittim

Kprim sağolsun aradı git evine aile terapistine gidin ama eşim çoo zorladı bu işi

Bu devirde kimse düşünmüyor oyle bunlar yeni evli yalnız kalsınlar olayını . Benim balayı icin biriktirdiğim parayla kp arabasini yaptırdı.3 gunluk evliyken kv geldi hastaneye diye 2 hafta kaldı hastane hastane gezdirdim yanlış anlaşılmasın tabiki götüreceğim ama en azindan yeni evliyim diye diğer 3 oğlunun evine gidebilirdi . Dr en son bisey yok gaz sancısı dedi .kv utanmadan bide laf soktu 3 günlük geline gitti . Sen esin ile yalnız geçirmek istemişsin ama onlarda kendi akıllarından iyilik yaptıklarını sanıyorlar sinir oldum valahi utamaz adam biran once bu psikolojiden çıkmaya bak çocuk varmi

Kprim sağolsun aradı git evine aile terapistine gidin ama eşim çoo zorladı bu işi
Kv ne dedi ? O zman esin gözden çıkarmış seni . Şerefsiz kuzenim bi kızla evlendi evlendikten sonra herseyini kusur etti kizin koz en son dayanamamış hap yutmuş kizi hastaneye bile götürmeden yarı baygın babasinin evinde bırakmış insn bi hastaneye götürür adi şimdi başkasıyla evlendi kadin yalan dolan bunu parmağında oynatıyor ruhu duymuyo afedersin bazen agzina eden yaramıyo millete

Öncesi yok inanın asla eşime yakan söylemedim mutlu etmeye çalıştım sakin bir yapım var normalde ama sinirlenebiliriz insanız sonra ben değişti oluyorum eskiden ağlayan susan insan şimdi çemkiriyor oluyor hiç konuşmayayım hakkımı savunamıyormuşum dışarda onu savunmuyor muşum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…