AYRILIK

betull33

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
45
11
3
merhaba arkadaşlare 3 yıllık ilişkim 5 gün önce bitti haliyle üzülüyorum ve kafa dağıtmak için dün dışarıya çıktım ve sürekli onun için ağladım sürekli evde olmak istiyorum evde olunca onu daha az düşünüyorum sizce bunun sebebi nedir :KK43:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlare 3 yıllık ilişkim 5 yıl önce bitti haliyle üzülüyorum ve kafa dağıtmak için dün dışarıya çıktı ve sürekli onun için ağladım sürekli evde olmak istiyorum evde olunca onu daha az düşünüyorum sizce bunun sebebi nedir :KK43:

5 yil olmus sizce normal mi? Iliski 3 yil, yas sureci 5 yil.

Ayrılma sebebine göre değişir canım. Ama genel olarak yaşadığın durum çok normal. Dışarı çıkınca en ufak detay bile onu hatırlatabilir. 3 yıl kolay değil bir alışkanlık var ortada. Ama kendini eve hapsetme. Dışarıda herşeye rağmen akıp giden bir hayat var. Evin senin kaçış yerin, şimdilik kafanı dinle. Ama 1 2 haftaya hayatın içine dahil ol. Başlarda işkence gibi geliyor ama ağlamalar seyrekleşiyor. Sonra bi bakmışsın hafiflemiş kalp acın. O esnada başka biri çıkıyor yeni aşk yeni heyecan derken bitip gidiyor tecrübeyle sabit☺️

Ayrılma sebebine göre değişir canım. Ama genel olarak yaşadığın durum çok normal. Dışarı çıkınca en ufak detay bile onu hatırlatabilir. 3 yıl kolay değil bir alışkanlık var ortada. Ama kendini eve hapsetme. Dışarıda herşeye rağmen akıp giden bir hayat var. Evin senin kaçış yerin, şimdilik kafanı dinle. Ama 1 2 haftaya hayatın içine dahil ol. Başlarda işkence gibi geliyor ama ağlamalar seyrekleşiyor. Sonra bi bakmışsın hafiflemiş kalp acın. O esnada başka biri çıkıyor yeni aşk yeni heyecan derken bitip gidiyor tecrübeyle sabit☺️
3 yıl dile kolay çok ama çok fazla alışkanlık var nasıl baş edeceğim bilemiyorum:(

merhaba arkadaşlare 3 yıllık ilişkim 5 gün önce bitti haliyle üzülüyorum ve kafa dağıtmak için dün dışarıya çıktım ve sürekli onun için ağladım sürekli evde olmak istiyorum evde olunca onu daha az düşünüyorum sizce bunun sebebi nedir :KK43:
Çok yeni, evde rahat hissediyorsunuzdur. Dış ortamda kendi kendinize kalamamanın baskısı oluşuyor olabilir. Arkadaşlarınızla çıktığınızda kafanız kendinizle meşgul olduğundan, espriler size komik gelmez, konulara konsantre olamayabilirsiniz, yediginiz bile lezzetli gelmeyebilir. Sorunu kendi icinizde halledene kadar surebilir. Son derece doğal. Ben bir müddet daha kendimi dinler, yavaş yavaş dış ortama yeniden adapte olmayı seçerdim sanırım. Alışveriş, kuafor, spor vb gibi içsel muhasebenizi çok bolmeyecek ama dış ortamda da bulunarak kafanızı dağıtabileceginiz ortamları tercih edebilirsiniz.

Unutmayın ki hiçbir mutluluk ve acı kalıcı değildir. Hayatın kuralı bu. Hiç geçmeyecekmiş gibi gelebilir ama geçecek. Duygularınızı görmezden gelip bastırmaya çalışmayın. Zamana bırakın, o her şeyin ilacı

Demirci fırınından çıkmış çok sıcak bir demiri düşünün. Hemen soğumasını istersiniz, niyetiniz o demiri kullanmak. Ancak bu öyle bir demir ki, soğuması biraz zaman alacak. Olur da hemen soğusun diye üzerine su dökerseniz ya da başka bir yöntemle aceleye getirmek isterseniz, bu durum demiri olumsuz etkileyecek ve kullanmak istediğiniz malzemenin kalitesiniz bozacak. Tek seçenek var, bekleyeceksiniz.

-Beyhan Budak’ın kitabında yer verdiği çok sevdiğim bir benzetme

Back
X