Ayrılıkta hediye konusu

gi.em

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
1.129
10
116
Edirne
Kızlar sevgilinizle ayrıldığınızda ona aldığınız hediyeleri geri ister misiniz? yada o istemeden kendi hediyelerinizi geri verir misiniz? Bazı erkeklerle konuştuğumda kimileri bu hediyeleri geri verme işini saçma bulurken bazılarıda geri verilmeli diye düşünüyor.Kısacası sizce ayrılıkta hediyeler geri verilmelimi,yoksa bunun bi önemi yok mudur?

valla verilmis veriilmis alinmis da alinmistir hic bi sevgilime hic bisey geri vermedim istemedimde
aklima bile gelmedi zaten

Ben büyük hediyelerin (maddi anlamda büyük) alınıp verilmesinden yana değilim bu yüzden de zamanında alınmış giye giye topuğu delinmiş çorabın, üstüne x damlamış kravatın, yıpranmış bir gömleğin ya da sayfalarını güve yemiş bir kitabın geri alınması taraftarı değilim ayrılıklarda.O delik çorabı sonra ne yapacağım ya da kime vereceğim değil mi ? :))
Ha hediye olarak yüzüktür, kolyedir, ne bileyim altın,pırlanta, araba, yakut, zümrüt birşeyler verilmiştir bence ayrılırken "aldı, çaldı, gitti" diye laf edilmesindense geri verilmesi taraftarıyım.

Al mektuplsrını, ver mektuplarımı durumu bana çok saçma geliyor.

maddi değeri olanları geri vermek bence daha uygun....
eski sevgiliyi hala seviyorsak gerisin saklarız, artık sevmiyip lanetler okuyorsak toptan çöpe atarız olur biterguclubacismile

maddi değeri olanları geri vermek bence daha uygun....
eski sevgiliyi hala seviyorsak gerisin saklarız, artık sevmiyip lanetler okuyorsak toptan çöpe atarız olur biterguclubacismile

Altın falan aldıysa bozdurur çatır çatır yerim zevki sefam olsunkötükedihüso ama öyle bir şey hiç olmadı bende :utangac:

banada saçma gelir almak alınan şey istenmez yani bitmiş olsa bile ama eski sevgilimle öyle kavgayla ayrılmıştım ki aldığı herşeyi geri göndermiştim nefret ediyodum çünkü sonra oda bana verdi tabiki aldıklarımı ama şimdi düşünüyrum gereksizz çünkü napıcam ki ben ona aldığım şeyleri hemen çöpe attım zaten hepsini ona aldıklarımın çünkü nefret ediyodum dokunmuş kullanmış olmasına bile tahammül edememiştim

ben de ufak tefek şeyleri vermek çok gereksiz. ama maddi değeri olan şeyleri( yüzük filn) geri veririm. tenezül edeceğimi düşünmesini istemem, zaten erkekler ayrıldıktan sonra bu tarz şeyleri çevrelerinde çok laf ediyolar.

Ben bu durumu ayıplıyorum şahsen.
O an onu almak ve hediye etmek istemişimdir vermişimdir, ayrıldıktan snra da geri istenmez.
Ben takılmam böyle şeylere.Ama ne isterim, ne de geri veririm (istenmediği sürece tabi)

ne var ne yok onca şeyi geri verdim hatta evden gelin tatile çıkar gibi koca koca poşetlerle çıktım

aklınıza gelebilcek hertürlü şeyi almıştı hepsini geri iade ettim maddi manevi değerleri büyüktü hepsini verdim zaten ihtiyacım olduğundan değil sevdiğinden almıştı SEVDİĞİNDEN sevgi bittiyse kalmasının önemi yok..

ayrılığımızda benden bişey istemişti bende aldığı yüzüğü de geri verdim... sonra barıştık.... ama yüzük geri gelmedi... uzun süre sonra sordum kaybettim dedi ... o yüzük neden ve niçin cüzdana girer... ben buna inanmadım... yüzük durur bir yerde cüzdana nedengirdiği çok açıkkk sonra bozdurup yemiştir....

beni aldattı sana aldığım ne varsa hepsini istiyorum ddimgönderdi... koli arkadaşta duruyor.... :)) henüz açmadım

manevi değeri olduğu için saklarız.
Ancak size artık hayatınızda olmak istemediğini ve sevmediğini hissettiren birinin anılarını yanınızda bulundurmanın hiçbir anlamı kalmaz, sadece acınıza acı katar.
Çöpe atamazdım ama bende de kalamazdı artık. Çünki her gördüğümde kalbimdeki ateş ağzımdan bir ah olarak çıkıyordu. Tanıdık vasıtasıyla emanetler ona ulaşmış oldu. Bir not yazmıştım. Bütün acımı, kızgınlığımı, kırgınlığımı, hayal kırıklığımı, yutkundum ve sadece iki çümle yazdım. Arif olana bu aslında yeterdi anlamaya. yazmıştım ki ; 'Canın Sağ Olsun'

Hiç bir haber yanıt tepki gelmedi. İşte böylece bitti.

yüz yüze ne bir veda edildi, ne de bir özür dilendi. Bir hakkını helal et dahi denmedi.
Ona dair maddeye dair hiç birşey kalmadı bende.
Ancak şu yüreğimdeki acı ağzımdan ah olarak çıkmaya devam ediyor.
Su akar gider kavuşur. Taş ise hissetmez.
Ben ne suyum ne de taş.
Rabbim sana sığınıyorum.

Son düzenleme:
manevi değeri olduğu için saklarız.
Ancak artık hayatınıza olmak istemeyen birinin anılarını yanınızda bulundurmak acınıza acı katar.
Çöpe atamazdım ama bende de kalamazdı artık. Çünki her gördüğümde kalbimdeki ateş ağzımdan bir ah olarak çıkıyordu. Tanıdık vasıtasıyla emanetler ona ulaşmış oldu. Bir not yazmıştım. Bütün acımı, kızgınlığımı, kırgınlığımı, hayal kırıklığımı, yutkundum ve sadece iki çümle yazdım. Arif olana bu aslında yeterdi anlamaya. yazmıştım ki ; 'Canın Sağ Olsun'

Hiç bir haber yanıt tepki gelmedi. İşte böylece bitti.

yüz yüze ne bir veda edildi, ne de bir özür dilendi. Bir hakkını helal et dahi denmedi.
Ona dair maddeye dair hiç birşey kalmadı bende.
Ancak şu yüreğimdeki acı ağzımdan ah olarak çıkmaya devam ediyor.
Su akar gider kavuşur. Taş ise hissetmez.
Ben ne suyum ne de taş.
Rabbim sana sığınıyorum.

Back
X